maşallah ne güzel E bu böyle giderse yükünde hafifler bundan sonracnm yaren cok kardeş ıstoyodu zaten sımdılık cokmutlu hayatta en cok onu sevıyorum szden bıle cok dıo sureklı bışeyler almak ıstıyo hep onunla ılgılı hayallerı var ama cocuklar kapalı kutu bakalım napıcak kardeşı olunca mınık kuşum
evet yaa büyüdük teyzesi kocaman göbekle dolaşıyom ortalıktarabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin işallah
yok kızzz kimse gelmez oldu içimizde doğum yapan kişiler belli biri zeynep biri de nesrin diğerleri kayıplara karıştı ne sesleri çıkıyo ne soluklarıı
walla bizde hiç denk gelmiyoruz seninle haklısın yaz çok sessiz gçti topik ama yakındır toplanırız inş yine güzel dileklerin için çok saol kuzum mutluluğumz daim olsun inş :):):):)
hımm aman maşallah bakalım arasımız kime benzicek oda ssana benzer artıkk
aminnn kuzum aminnnnnnn
inş canım inş bidaha yaşamayız böyle sorunlar işte şimdilerde tedirginiz haliyle biraz zamn geiçince alışıcaz heralde :):):)yani dr ihmali gibi görünüyo şimdilik şükür bebekte hiç bi sakatlık yoktu otopsi sonuçları gayet sağlıklı diyo e canlıda doğdu tek neden işte kanama erken gelen sudikkat edersem olmaz inşş....
maşallah ne güzel E bu böyle giderse yükünde hafifler bundan sonra
sağolasın canım Elinden tutuğun günlerde gelir inşallah kac kilo aldın
anaaaaa hoşgeldinle görüşürüzü aynı cümlede kullanmışsın oldumu şimdihem senin kızın uyku vakti gelmedimi yarım saat önce tv bile dedi hadi çocuklar yatağa diye
anaaaaa hoşgeldinle görüşürüzü aynı cümlede kullanmışsın oldumu şimdihem senin kızın uyku vakti gelmedimi yarım saat önce tv bile dedi hadi çocuklar yatağa diye
nıllllll nıllllll cok sevındım nıl napıyon bakımmmmm
evet ya Rabbim onada şifa sabır versin inş bende duyduğumda çok kötü oldum kendi yaşadığım sıkıntılar falan inş Rabbim ona yaşatmaz tez vakitte gönlü feraha erer..... benimki 22+5 ti canım ben hastanede yattım 1 hafta suyunu tamamlar belki dedi dr işte ilaçlar serumlar falan benim birden sancım geldi 3 cm açılma vardı işte 1 saatin içindede doğum oldu ...bebek canlıydı bizim ama nefes alamadı ciğerler daha gelişmiyomuş ya ....Rabbim herkesi korusun böyle acılar göstermesin yaa çok zorrr çokkk ... başından geçenede sabır versin......hahhaa karakafalı he ee erkek dedğin şöyle esmer güzzeli olcak dimiii :):):):):) sağlıklı sıhatli inşş Rabbim nasip etsinde kucağına almayıı :):):):):)inş bu seferde eşinin dedği olur gerçi sana benzerse sarışın renkli olur dimi :):):):)cnm kaç haftalıktı merının bebgının kalbını durdurup doğumu gercekleştırmışler ona zaten öyle uzgunumkı konuyu acmak bıel ıstemıyorum
ınşalla yaşamıcaksın bı daah bol dua cnm benım
bu arada arasta usg lere göre babamıza benzıyo amnnn benzesın beyenmışımkı almışım dımı hahah
eşimde sana benzesın dıo bıde elı ayagı duzgun sağlıklı olsun bıde karakafalı olsun
Hoşbulduk komşum.. Herkese merhaba.. Bende fazla kalamayacağım..
Bir bakayım dedim, baktım burası kalabalık maşaAllah..
Lamiş hayırlı uğurlu olsun bebeğim.. Rabb'im tamamına erdirsin, kolaylıkla
kucağına aldırsın.. Çok sevindim inan.. Darısı diğer tüm arkadaşlara..
işallah canım yaa ben biraz fazla aldım sanırım 14 kilo aldım bu gidişle kaçla doğuma giderim bilmiyom inanki :18:
hahah bızım cocular snın bıldıgın cocuklardan değil bızımde son 15 dk a
ee napıyon kuum benım örguler ne alemde hala ısyan etmedınmı bakım
evet ya Rabbim onada şifa sabır versin inş bende duyduğumda çok kötü oldum kendi yaşadığım sıkıntılar falan inş Rabbim ona yaşatmaz tez vakitte gönlü feraha erer..... benimki 22+5 ti canım ben hastanede yattım 1 hafta suyunu tamamlar belki dedi dr işte ilaçlar serumlar falan benim birden sancım geldi 3 cm açılma vardı işte 1 saatin içindede doğum oldu ...bebek canlıydı bizim ama nefes alamadı ciğerler daha gelişmiyomuş ya ....Rabbim herkesi korusun böyle acılar göstermesin yaa çok zorrr çokkk ... başından geçenede sabır versin......hahhaa karakafalı he ee erkek dedğin şöyle esmer güzzeli olcak dimiii :):):):):) sağlıklı sıhatli inşş Rabbim nasip etsinde kucağına almayıı :):):):):)inş bu seferde eşinin dedği olur gerçi sana benzerse sarışın renkli olur dimi :):):):)
Hoşbulduk komşum.. Herkese merhaba.. Bende fazla kalamayacağım..
Bir bakayım dedim, baktım burası kalabalık maşaAllah..
Lamiş hayırlı uğurlu olsun bebeğim.. Rabb'im tamamına erdirsin, kolaylıkla
kucağına aldırsın.. Çok sevindim inan.. Darısı diğer tüm arkadaşlara..
örgülere ara vermek zorunda kaldım yaa hani bahsediyordum ya annem taş yapıştırıyo diye pazartesiden itibaren banada getirmeye başladılar dün yogun bi şekilde onları yapıyordum bu gun işleri verince biraz ara verdim ama yarından itibaren yoğun olucam o yuzden pek netede giremem herhalde zaten yarın mısafırlerım gelıyo hem onların hazırlıgı hemde taşlar anlıcagın son surat gunler yaşıyorum bu aralar ama orgulerı yarıladım sanırım 43 tane yaptımdogurana kadar bitiririm işallah olmadı mevlude kadar yolu var
anacım ne örüyon daha önce de okudum örgü falan bebişemi yapıyosunn ......örgülere ara vermek zorunda kaldım yaa hani bahsediyordum ya annem taş yapıştırıyo diye pazartesiden itibaren banada getirmeye başladılar dün yogun bi şekilde onları yapıyordum bu gun işleri verince biraz ara verdim ama yarından itibaren yoğun olucam o yuzden pek netede giremem herhalde zaten yarın mısafırlerım gelıyo hem onların hazırlıgı hemde taşlar anlıcagın son surat gunler yaşıyorum bu aralar ama orgulerı yarıladım sanırım 43 tane yaptımdogurana kadar bitiririm işallah olmadı mevlude kadar yolu var
olsun cnm benım topik bu kaadr aktıfken gör bı sıtedım
malum bugun aftasonu annecıgın var
ee napıyosun cnm bakalım
cnm ya ne dıcm dun benım tansıyonum heyecandan sanırım 14 e cıktı bu hafta takıp edıcem s.o da yuksek cıkarsa gel dedı benımde senın gıbı hep dduşuktu ne oldu bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?