44 le hamıle kaldım şimdi 58 im gerçi ben zayıf oldugum için anca normal kıloya ulaştım ama kendımı tanıyamıyorum resmenhadi yaa kilon kac
oh oh kuzum ya bayagı baktıfsın bak senı kımyana ters bı durum kım gelıyo yarın
7verengul cnm senınde guzel haberlerını okudum rabbım kucagına nasığ etsıın cok sevındım
anacım ne örüyon daha önce de okudum örgü falan bebişemi yapıyosunn ......
ayy ne güzelll olur ama kendi emeğin işteee :):):):) Rabbim o günleri gösterir inş bizede örneğini alırız snden zormu ki hem kaçtane yapıcann çok yapma barii yakınlara dağıtırsınnn :):):):):):):):):):):):)yaa manyaklıgım tuttuda azıcık bebek mevludunde dağıtmak için minyatur yelek örüyom işte tülle badem şekeriyle mevlüt şekerine dönüştürcem hiç işim kalmadı da ne yapıcağımı şaşırdım işte
Aman dikkatli ol canım ya.. Evde tansiyon aletin yok mu. Benim var, hergün düzenli ölçüyorum..
Nazar ettin kendine sen.. Biliyorsun...
sınem napıyosun kuşummmm
Tek gebe kalamayan ben kaldım sanki
selammmmmmmmm napım bı bakım dedım sızleree...bugun hasta oldumm cok mutluyummmmmmmmmm anlatamammm....lamıaa cok sevndmm kuzumm yaaa..allahımm saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns. bızde haftaya cumartsı calısmalara baslıcaz ıns.. eşimm gelıoo 6 sındaa:)))) sızler napıosunuzz
ayy ne güzelll olur ama kendi emeğin işteee :):):):) Rabbim o günleri gösterir inş bizede örneğini alırız snden zormu ki hem kaçtane yapıcann çok yapma barii yakınlara dağıtırsınnn :):):):):):):):):):):):)
canımmmm çok saolllll inşş bu sefer sizinkide daha sağlıklı bi şeklde tutar kuzum asip ederRabbim tekrar......selammmmmmmmm napım bı bakım dedım sızleree...bugun hasta oldumm cok mutluyummmmmmmmmm anlatamammm....lamıaa cok sevndmm kuzumm yaaa..allahımm saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns. bızde haftaya cumartsı calısmalara baslıcaz ıns.. eşimm gelıoo 6 sındaa:)))) sızler napıosunuzz
şişttt caktırma bu akşam sana bulaştırcaz kuşum sakın kacma bıyere hadı kızlar yapışın fanayaaaaaaaaaaaaa
ooooo zmanlama super cnm ah kım tıtar sınemı sımdı kuzum sız gıdın yıne köye orda çalışmalar sağlam oluyo
Ooooo bu cok hoşuma gitti Yüzünüzün gülmesi beni sevindiriyo ya Sizler için Allaha şükrediyorum Hepinizin hayırlı evlatları olur inşallah
selammmmmmmmm napım bı bakım dedım sızleree...bugun hasta oldumm cok mutluyummmmmmmmmm anlatamammm....lamıaa cok sevndmm kuzumm yaaa..allahımm saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns. bızde haftaya cumartsı calısmalara baslıcaz ıns.. eşimm gelıoo 6 sındaa:)))) sızler napıosunuzz
şeyda cnm hoşgeldın nasılsın
hahayyyy allah senı kız bu sefer tatıl bebegı olucak ıns. dımıı yuru be sınemm yarın bal tarcın corek otu karısımınıda baslıorummm artıkkk bakalımm kısmet dıgerı golbası bebegıydı tutunamadı bu sefr bodrum bebegı olucak olursa ıns. tutunur anacıgınaa:))) ayy cok korkuodum zatennn 25 ınde beklıodum gelmedıı en sonunda bugun gıttım adet sokturucu almaya aldımmm eve geldım kı hasta olmusumm:)) onu beklıomus demekk kııı haha ..dua edın bana olurmuuu kızlar ya bende bebısımı kavusayımmm ısteyen herkez kavussunnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?