Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hadi yaa kilon kac
44 le hamıle kaldım şimdi 58 im gerçi ben zayıf oldugum için anca normal kıloya ulaştım ama kendımı tanıyamıyorum resmen
oh oh kuzum ya bayagı baktıfsın bak senı kımyana ters bı durum kım gelıyo yarın

yaa aslında bu işler çok iyi geldi canım sıkılıyordu maddı manevı rahatlatıcak benı
yarın osmanın işyerınden arkadaşları gelicek bi çiftle tanıştım digerlerini hiç görmedim hoş tamda tanıştım denmez yenı dogum yaptı bebek gormeye gitmiştik toplasan yarım saat durduk geldık okadar bi nevi tanışmaya gelicekler eee eşler arkadarş bütün gün beraberler kadınlar kusurmu kalsın bizede gezmek olsun zaten dünden razıyız

anacım ne örüyon daha önce de okudum örgü falan bebişemi yapıyosunn ......

yaa manyaklıgım tuttuda azıcık bebek mevludunde dağıtmak için minyatur yelek örüyom işte tülle badem şekeriyle mevlüt şekerine dönüştürcem hiç işim kalmadı da ne yapıcağımı şaşırdım işte

ayy ne güzelll olur ama kendi emeğin işteee :):):):) Rabbim o günleri gösterir inş bizede örneğini alırız snden zormu ki hem kaçtane yapıcann çok yapma barii yakınlara dağıtırsınnn :):):):):):):):):):):):)

Aman dikkatli ol canım ya.. Evde tansiyon aletin yok mu. Benim var, hergün düzenli ölçüyorum..
Nazar ettin kendine sen.. Biliyorsun...

sukru cnm ya ben bılıyorum acaıp heyecan yaptım cıkışta 13 cıktı cunku ama yıne takıp şart
rabbım daha kötu dert vermesın anne olucaz olsun oı kadarda
cnm dr um dıjıtal ıstemıyo ondan sağlık ocagında dığerımdn de ben anlamam cnm bakcaz bakalaım ne cıkcak

sınem napıyosun kuşummmm

selammmmmmmmm napım bı bakım dedım sızleree...bugun hasta oldumm cok mutluyummmmmmmmmm anlatamammm....lamıaa cok sevndmm kuzumm yaaa..allahımm saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns. bızde haftaya cumartsı calısmalara baslıcaz ıns.. eşimm gelıoo 6 sındaa:)))) sızler napıosunuzz

ooooo zmanlama super cnm ah kım tıtar sınemı sımdı kuzum sız gıdın yıne köye orda çalışmalar sağlam oluyo

yoo okadar zor değil aslında bide alıştıgım için oluyo işte ortalama 80-90 tane yapıcam yok kızz birine ver birine verme olmaz herkeze dagıtacam işte hastaneye gelenlere ne dağıtıcam gerçi onda kararsız kaldım malum hastaneye sadece yakınlar gelıyo

canımmmm çok saolllll inşş bu sefer sizinkide daha sağlıklı bi şeklde tutar kuzum asip ederRabbim tekrar......

şişttt caktırma bu akşam sana bulaştırcaz kuşum sakın kacma bıyere hadı kızlar yapışın fanayaaaaaaaaaaaaa

Ooooo bu cok hoşuma gitti Yüzünüzün gülmesi beni sevindiriyo ya Sizler için Allaha şükrediyorum Hepinizin hayırlı evlatları olur inşallah

ooooo zmanlama super cnm ah kım tıtar sınemı sımdı kuzum sız gıdın yıne köye orda çalışmalar sağlam oluyo

hahayyyy allah senı kız bu sefer tatıl bebegı olucak ıns. dımıı yuru be sınemm yarın bal tarcın corek otu karısımınıda baslıorummm artıkkk bakalımm kısmet dıgerı golbası bebegıydı tutunamadı bu sefr bodrum bebegı olucak olursa ıns. tutunur anacıgınaa:))) ayy cok korkuodum zatennn 25 ınde beklıodum gelmedıı en sonunda bugun gıttım adet sokturucu almaya aldımmm eve geldım kı hasta olmusumm:)) onu beklıomus demekk kııı haha ..dua edın bana olurmuuu kızlar ya bende bebısımı kavusayımmm ısteyen herkez kavussunnn....

mübarek olsun arkadaşım

oo baya varmışş ee zamn vardaha yaparsın yapabildiğin kadar ya .... hastaneye dediğin gibi çok yakınlar geliyo zaten olmadı güzel çikolataalar var bebek için dışı renkli onlardan yaptır hem çok pahalıda diil az verirsin gelenlere bunlarıda mevlütte dağıtırsınn....olma mı

hım oda doğru orda olan saglam olmadı dımı kız bayılıyom bu neşene senın he
ay hadı bakalım tatıl var sınem bak sen geldın yıne +18 moduna gectım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…