cnm benım tatlım senınde gulcek ınşalla hepımızın bırrden gulcek hemde ummadıgın anda
oo baya varmışş ee zamn vardaha yaparsın yapabildiğin kadar ya .... hastaneye dediğin gibi çok yakınlar geliyo zaten olmadı güzel çikolataalar var bebek için dışı renkli onlardan yaptır hem çok pahalıda diil az verirsin gelenlere bunlarıda mevlütte dağıtırsınn....olma mı
iidr cnm sen nasılsın kuzumm..
kızçlere nasılsınız bakalımm...
hım oda doğru orda olan saglam olmadı dımı kız bayılıyom bu neşene senın he
ay hadı bakalım tatıl var sınem bak sen geldın yıne +18 moduna gectım
hoşgeldin beni tekrar ekladin mi özelden attım doğum tarihim 90 canım
aynen saglam olmadı ordakı bu tarafta yapıcaz sımdı evet cnm kocam benım dogum gunumu unuttu manyagımm oda tatıle goturuo artıkk hahayyy kız neselı olmıcan da ne ypcaksınnn mutsuz olmam ıcın bır neden yok kıı mutsuzsan bılee mutlulugu kendın yaratıcaksınnn dımı amaaa:))))))) ay ole vallaa ben gelınce sen ole gecıs yapıosunnn bılemedımm nıe aceppp:))))
kız sen 90 lımısın anaaaaaa pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben kartladım yavvvvv
kız sen 90 lımısın anaaaaaa pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben kartladım yavvvvv
eet onlarda güzel ama şöyle kaliteli biyerde yaptırman lazım ... oda baya çıkar masrafı kanımca....ama şöyle az bişi yaptırırsın olmazsaa yelek güzel fikir ama benimde hoşuma gitti öğretirsin artınkın bizede dimi :) acaba magnet falan tuhafiyelerde bulunur mu ? yani zorlucak sanki seni şeker koycan tül yapıcan magneti yapıştırıcan annnammm kız sen bizlerde gönder biz yapıp yollayalım sana anca yetişirrrevet canım daha zamanım var zaten otursam adam akıllı 10 gunde biter hepsi hemde kendimi sıkmadan bi heves başladım işte hep aynı şeyleri dağıtıyorlar bebek mevlutlerınde ya bıberon ya emzık bende yelek oreyım dolap süsü yapayım dedım
aa oda güzel fikirmiş benım aklıma çikolata gelmemişti ben daha çok şeker hamurundan kurabıyeler varya onlardan yaptırayım dıyodum çok tatlı oluyorlar bide süslüyorlar onları yemede yanında yatbende yatıcam zaten
ben kartladım yavvvvv
heyaaa sormaa bi an psikolojim bozuldu odaha çıtır bizim gibi kart değilki bak sonunda girdim hamılelık depresyonuna
e bende 89 luyumm nolmus:)))
göstermiyo muym
cıddımıdsın cnm benım ya
ama neyse 90 daha cok yıpratıyo benı sen son anda bızden olmuşun ben 85
sankı 89 lu tıpın tarzın var ahahaaha
ben kurabıyelerı laf arasında görümceme soyledım boyle duşunuyom dıye oda bız yaptırırız dedı benımde işime geldieet onlarda güzel ama şöyle kaliteli biyerde yaptırman lazım ... oda baya çıkar masrafı kanımca....ama şöyle az bişi yaptırırsın olmazsaa yelek güzel fikir ama benimde hoşuma gitti öğretirsin artınkın bizede dimi :) acaba magnet falan tuhafiyelerde bulunur mu ? yani zorlucak sanki seni şeker koycan tül yapıcan magneti yapıştırıcan annnammm kız sen bizlerde gönder biz yapıp yollayalım sana anca yetişirrr
Bacım noldu size daha torun sahibi olmadınız yahu
amaaan nerden bildin kasım doğumluyum az kalsın 89 oluyomuş
ben kurabıyelerı laf arasında görümceme soyledım boyle duşunuyom dıye oda bız yaptırırız dedı benımde işime geldi
evet o tuller magnetler filan burda toptancılarda var zaten toptan alıcam kız okadar abartılacak bişey yok tül şeker magnet yelek hazır olsun onları suslemek bi kaç saatimi alır aslında yeleklerde bu zaman bıterdı de ben bıraz uyuşuklandım bıde üstüne dışarı iş yapmaya başladım temelli salladım anlıcanben sana yapılmışını yolluyayım
yav ne bıleyım bırden 90 nı duyunca kendımı çok yaşlı hıssettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?