Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aaaa iimiş bak yaptırsınlar madem o daha güzel olur :):):):):) aman yetişir maharetli gacısın vesselam ama dışrı işi de ii olmuş hem vakit geçrirsin oyalınırsın ama yorma kendini dinlende yanii.......

nasıl kuş anlamadım kasın doğumlusun 90 lı ynı 89 dan sonra 11 ay gecmış araadan bak kafam karıştı az daha 91 lı olcakmışın kı
ben hala anlamaya çalışıyom acaba benmı yanlış hesaplıyom diye düşünmeye başlamıştım

ahh dilber olucaktı ki şimdi burda lafı yapıştıracaktı ruhumuz genc kalsın arkadaşım

ahaha tamam onu aratmıyayım o zaman bende çıtırım hem hamıle halimle görücü geliyodu demekki hala giderim varmış ahahaha

Benim sayfadaki problem devem ediyor hala Bana cvb yazan arkadaşlara msj yazmadıysam göremediğimdendir hepinizden özür diliyorum

hahahaha cnm bu aya gebe kalmış olabılırmısın hafıf bı alıklık sezdım
ben gebeyım ve cok alıgım ılk belırtım de oydu zaten
hahahah banada alık diye diye kaldırdırdın yahuuu hakkat bendede var alıklık bence fanada yakın zamnda kervana katılcak alıklıktaaaa

fanacım ekledim seniii listeye tekrrdann...

hahah songül hiç gülcem yoktu kuum sen iterden 70li ol taşş gbisin maşşlhhh...

yok bugün hasta oldum Ama belki gebeliğe hazırlık yapıyorumdur Ay gülme krizine girdim

hahhha bence asıl maçtan önceki son denemlerrr..... ggül güül allah ağlatmasıın nnnn

haah kıtaplara yazdırcam ınankı
boşuna ebe lakabını almadın anacım sen dersen kesin erken gebelik belirtisidirrrr tıp kuralları değişcek sayendeeee

aaaa iimiş bak yaptırsınlar madem o daha güzel olur :):):):):) aman yetişir maharetli gacısın vesselam ama dışrı işi de ii olmuş hem vakit geçrirsin oyalınırsın ama yorma kendini dinlende yanii.......

hee sağolsun fazla ilgileniyorlar y
yormuyom canım başımda kaç kişi var yorma kendını dıye dolaşıp duruyorlar

fanacım ekledim seniii listeye tekrrdann...

hahah songül hiç gülcem yoktu kuum sen iterden 70li ol taşş gbisin maşşlhhh...

hahahahah cnm benım taş bıle tur tur bılıyosunnnn kı
cnm benım lıstenmızde hamıleler coğaldı tuhfe lamış gul
ınşalla topiği gebeler anneler topiğine cevırcez cnm benım bu gece bulaşştırcaaz ınşalla

ha tamam temel saglam cnm ya bende hakıkaten alıklık var
cnm senın eşinın degerlerındemı sorun vardı bı bahsetsene valla affola unuttum

eşimin varikoseli olmasına rağmen değerleri normal hamdolsun Ben rahimde septum vardı ameliyat oldum canım 1 yıldan fazla oldu Şimdi tek problem düzensiz adet,enfeksiyon ve yumurta kalitesi düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…