aaaa iimiş bak yaptırsınlar madem o daha güzel olur :):):):):) aman yetişir maharetli gacısın vesselam ama dışrı işi de ii olmuş hem vakit geçrirsin oyalınırsın ama yorma kendini dinlende yanii.......ben kurabıyelerı laf arasında görümceme soyledım boyle duşunuyom dıye oda bız yaptırırız dedı benımde işime geldi
evet o tuller magnetler filan burda toptancılarda var zaten toptan alıcam kız okadar abartılacak bişey yok tül şeker magnet yelek hazır olsun onları suslemek bi kaç saatimi alır aslında yeleklerde bu zaman bıterdı de ben bıraz uyuşuklandım bıde üstüne dışarı iş yapmaya başladım temelli salladım anlıcanben sana yapılmışını yolluyayım
yav ne bıleyım bırden 90 nı duyunca kendımı çok yaşlı hıssettım
nasıl kuş anlamadım kasın doğumlusun 90 lı ynı 89 dan sonra 11 ay gecmış araadan bak kafam karıştı az daha 91 lı olcakmışın kı
slm arkadaslr nasılsın
ben hala anlamaya çalışıyom acaba benmı yanlış hesaplıyom diye düşünmeye başlamıştımnasıl kuş anlamadım kasın doğumlusun 90 lı ynı 89 dan sonra 11 ay gecmış araadan bak kafam karıştı az daha 91 lı olcakmışın kı
ahh dilber olucaktı ki şimdi burda lafı yapıştıracaktı ruhumuz genc kalsın arkadaşım
:90::90:ay koptum yaaa doğru söylüyosun
Benim sayfadaki problem devem ediyor hala Bana cvb yazan arkadaşlara msj yazmadıysam göremediğimdendir hepinizden özür diliyorum
hahahaha cnm bu aya gebe kalmış olabılırmısın hafıf bı alıklık sezdım
ben gebeyım ve cok alıgım ılk belırtım de oydu zaten
hahahaha cnm bu aya gebe kalmış olabılırmısın hafıf bı alıklık sezdım
ben gebeyım ve cok alıgım ılk belırtım de oydu zaten
hahahah banada alık diye diye kaldırdırdın yahuuu hakkat bendede var alıklık bence fanada yakın zamnda kervana katılcak alıklıktaaaa
hahahah banada alık diye diye kaldırdırdın yahuuu hakkat bendede var alıklık bence fanada yakın zamnda kervana katılcak alıklıktaaaa
yok bugün hasta oldum Ama belki gebeliğe hazırlık yapıyorumdurAy gülme krizine girdim
ıyı cnm ya nerelerdesın bakım sen
cnm ne yaptın tup bebek gerccekleştımı[/yok canım tedavıdeyım buay nasıpse soltarafımda yumurtalar ufak mış ilac tedavısı goruyorum büyüsün dıye gec olsun hayırlı olsun dıye zor kolaydeyıl dedı doktor 4duncu olucak acele etmıyelım dedı gıremedım.cünkü abımın bacayı kırıldı buyuk amelıyat gecırdi amcam vefat ettı herşey üst üste geldi
fanacım ekledim seniii listeye tekrrdann...
hahah songül hiç gülcem yoktu kuum sen iterden 70li ol taşş gbisin maşşlhhh...
yok bugün hasta oldum Ama belki gebeliğe hazırlık yapıyorumdurAy gülme krizine girdim
boşuna ebe lakabını almadın anacım sen dersen kesin erken gebelik belirtisidirrrrhaah kıtaplara yazdırcam ınankı
aaaa iimiş bak yaptırsınlar madem o daha güzel olur :):):):):) aman yetişir maharetli gacısın vesselam ama dışrı işi de ii olmuş hem vakit geçrirsin oyalınırsın ama yorma kendini dinlende yanii.......
fanacım ekledim seniii listeye tekrrdann...
hahah songül hiç gülcem yoktu kuum sen iterden 70li ol taşş gbisin maşşlhhh...
ıyı cnm ya nerelerdesın bakım sen
cnm ne yaptın tup bebek gerccekleştımı[/yok canım tedavıdeyım buay nasıpse soltarafımda yumurtalar ufak mış ilac tedavısı goruyorum büyüsün dıye gec olsun hayırlı olsun dıye zor kolaydeyıl dedı doktor 4duncu olucak acele etmıyelım dedı gıremedım.cünkü abımın bacayı kırıldı buyuk amelıyat gecırdi amcam vefat ettı herşey üst üste geldi
hadı ya cnm başı sagolsun gecmış olsun
olsun cnm ya gec olsun temız olsun napcan
ha tamam temel saglam cnm ya bende hakıkaten alıklık var
cnm senın eşinın degerlerındemı sorun vardı bı bahsetsene valla affola unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?