hadı ya cnm başı sagolsun gecmış olsun
olsun cnm ya gec olsun temız olsun napcan
saolasın öyle nasip inşlh tuttarda son olur drtorum iyi allhtan
eşimin varikoseli olmasına rağmen değerleri normal hamdolsun Ben rahimde septum vardı ameliyat oldum canım 1 yıldan fazla oldu Şimdi tek problem düzensiz adet,enfeksiyon ve yumurta kalitesi düşük
kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkayım eşim geldi öpüldünüz hepiniz
hadi görüşürüz kuzum yine allah rahatlık versin ben de kaçıcam benimkide söylenmeye başladı yavaştannkızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkayım eşim geldi öpüldünüz hepiniz
hahhha bence asıl maçtan önceki son denemlerrr..... ggül güül allah ağlatmasıın nnnn
boşuna ebe lakabını almadın anacım sen dersen kesin erken gebelik belirtisidirrrrtıp kuralları değişcek sayendeeee
cnm benım tedavı göruyomusun pekala ılaç vb cunku yazdıklarn halledılebılır gözkuyo cnm bu at örekotu denesene
hahahahah cnm benım taş bıle tur tur bılıyosunnnn kı
cnm benım lıstenmızde hamıleler coğaldı tuhfe lamış gul
ınşalla topiği gebeler anneler topiğine cevırcez cnm benım bu gece bulaşştırcaaz ınşalla
ilaç kullanmıyorum bu ay sadece soğan kürü yaptım ve enfeksiyon konusunda etkisini gördüm ve biraz daha deneyip incir kürü yapıcam kaliteyi artırmak için canım benim kusura bakma sohbetimiz yarıda kaldı benim çıkmam lazım seni öpüyorum yarenide öpüyorum kıskanmasın o bücürüde öpüyorum
anaaaaa hoşgeldinle görüşürüzü aynı cümlede kullanmışsın oldumu şimdihem senin kızın uyku vakti gelmedimi yarım saat önce tv bile dedi hadi çocuklar yatağa diye
aaaaa lamiş hamilemii eee benm neden habrim yok bundannn...hala listedenn en başında duroo bende sorcm sormmmıştım adet olmadınmı diyeee..kızz lamiş en sonki sat ne söle bakim senn..kan testide yaptınmı kuzummm çok sevndimm hadi hayırlısı olsunn cnm benm yaaaa
evet cnm hamişler çoğalıyoo...aşaki listede 12 kişi fln kaldı sanırımm..hadi hayırlsı..2013 olmadan hamiş kalsın hepsii
aaaaa lamiş hamilemii eee benm neden habrim yok bundannn...hala listedenn en başında duroo bende sorcm sormmmıştım adet olmadınmı diyeee..kızz lamiş en sonki sat ne söle bakim senn..kan testide yaptınmı kuzummm çok sevndimm hadi hayırlısı olsunn cnm benm yaaaa
evet cnm hamişler çoğalıyoo...aşaki listede 12 kişi fln kaldı sanırımm..hadi hayırlsı..2013 olmadan hamiş kalsın hepsii
hahaha daha bugün çıktı zaten kanda bende yeni öğrendim ben yazmıştım ssat 22 ağustos şükür Rabbim nasip etti tam olarak pazartesi gidiyim kaç haftalıkmış falan öğreniyim msj atcaktım bende liste için kanda 105 çıktı darısı sizlerin başına kuzum inş aşağıki listede kimse kalmıcak yakın vakitte
benim kızımın erken yatma gibi huyu yoktur sağolsun
cnm bızımde 11 ama erken yatırssan yatar ama gunduz yok gece yok olmuyo öle
sabah kaçta kalkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?