Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
eşimin varikoseli olmasına rağmen değerleri normal hamdolsun Ben rahimde septum vardı ameliyat oldum canım 1 yıldan fazla oldu Şimdi tek problem düzensiz adet,enfeksiyon ve yumurta kalitesi düşük

cnm benım tedavı göruyomusun pekala ılaç vb cunku yazdıklarn halledılebılır gözkuyo cnm bu at örekotu denesene

cnm benım tedavı göruyomusun pekala ılaç vb cunku yazdıklarn halledılebılır gözkuyo cnm bu at örekotu denesene

ilaç kullanmıyorum bu ay sadece soğan kürü yaptım ve enfeksiyon konusunda etkisini gördüm ve biraz daha deneyip incir kürü yapıcam kaliteyi artırmak için canım benim kusura bakma sohbetimiz yarıda kaldı benim çıkmam lazım seni öpüyorum yarenide öpüyorum kıskanmasın o bücürüde öpüyorum

aaaaa lamiş hamilemii eee benm neden habrim yok bundannn...hala listedenn en başında duroo bende sorcm sormmmıştım adet olmadınmı diyeee..kızz lamiş en sonki sat ne söle bakim senn..kan testide yaptınmı kuzummm çok sevndimm hadi hayırlısı olsunn cnm benm yaaaa

evet cnm hamişler çoğalıyoo...aşaki listede 12 kişi fln kaldı sanırımm..hadi hayırlsı..2013 olmadan hamiş kalsın hepsii

kızlar bu akşamlık bende kaçıyorum inş denk gelri yne muhabbet edebilirzz hepinizi tek tek öptümmm Allah a emanet olun

ay sohpet guzeldı acmayalım arayı

evetttttt aşılama tuttu cnm
oo daha 2012 nın bıtmesıne var calışmaya devam kızlar

hahaha daha bugün çıktı zaten kanda bende yeni öğrendim ben yazmıştım ssat 22 ağustos şükür Rabbim nasip etti tam olarak pazartesi gidiyim kaç haftalıkmış falan öğreniyim msj atcaktım bende liste için kanda 105 çıktı darısı sizlerin başına kuzum inş aşağıki listede kimse kalmıcak yakın vakitte

evetttttt aşılama tuttu cnm
oo daha 2012 nın bıtmesıne var calışmaya devam kızlar

hayırlısı olsun darısı bizlere inşlh dualarınızı eksık etmeyın aminnnnnnnnnnnnn

oyy songülümm inşllh kalmıcakk ..hahha kızalr ii çalışınn baknn hee

lamişim çok sevndm inkkii yaaa...allh kucnda sağlıkla göstersn kuzum benmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…