saol canım Rabbim gönlüne göre versin inşş .... senide unutmam bundan sonra ....hayırlısı olsun darısı bizlere inşlh dualarınızı eksık etmeyın aminnnnnnnnnnnnn
saol canım sizde dualarınızı eksik etmeyin benden sağ salim geçsin inşş Rabbim tezvakitte sizinde müjdelerinize sevinmeyi nasip etsin bizeee .......dualarımdasınız inşş ...oyy songülümm inşllh kalmıcakk ..hahha kızalr ii çalışınn baknn hee
lamişim çok sevndm inkkii yaaa...allh kucnda sağlıkla göstersn kuzum benmmm
gündüzleri 12 de kalktığı için geceleri de yatıramıyorum maalesef uykusu olmuyo doğal olarak:) bizim uyku işi okul başlayınca düzelcek sanırım.
oo aman kuzum ne guzel sabah ta uyyo annesı gereklı uykuyu allıyo zaten
bızde okul başladı 11 fıx oldu
songülüm senin doğum şimdi kesinmi 29 ekim olarak? aras bey güzel güzel pozlar verdimi?:) 2haftayada inmiş sizin randevu,bakalım benım doktor bu gidişimde nedicek incekmi 2 haftaya merak ediyom,37.haftada nst ye sokmaya başlıyomuş,orda beklerken kadınlar konuşuyodu duydum
selam arkadaşlar benım kan degerım dusuktu ama yavas yavas yukselıyor 4 test yaptırdım ama doktorum hala hamılesın dıyemıyor
1 test 32
2 test 60
3 test 108
4 test 232 cıktıı
selam arkadaşlar benım kan degerım dusuktu ama yavas yavas yukselıyor 4 test yaptırdım ama doktorum hala hamılesın dıyemıyor
1 test 32
2 test 60
3 test 108
4 test 232 cıktıı
2 gun arayla yaptım 25 ınde adet olmam gerekıyordutatlım testi 2 gün araylamı yaptırdın..birde adetnden kaç gün geçtii
cnm Allahta ızın verırseöle olcak bayram konusundakı endışelerımde xson buldu sağolsun dr um benı cok rahatlattı
artık 2 haftada 1 cnm kontrol ben nst ye gırmıcem cnm bıkaçtane ınceleme yapıp karar verıyomuş nst ye gırmeye su anda görunmuyo nst durumu
ay cnm senınde randavuya cok var dımı bı dahakı ay senınde 15 e duşer
ay bıdah gıdışımızde odamızı seccez anestesı uzmanıyla göruşcez nıluuuuu yaklaştını bunları konuşunca anlıyorum cnm ben
cnm ben az öncede başka topikte yazdım maşall degerın gayet guzel ılerlıyo dr un gebe demesı ıcın kese bıle yetmıyo kalp atışı duymadan net bışey dıyemem dıolar
ne kadar sureyle yapıldı cnm testler
2 gun arayla yaptım 25 ınde adet olmam gerekıyordu
senın normalde,10 kasımdı dimi doğum tarihi; erken gelirse bebek falan diyemi endişe ediyon sen bayram zamanı falan?
ayın kaçında gitcen sen? 2 hafta var işte benımde gitmeme daha yeni gördüm zaten bebişi içim rahat şuan:)
valla bende her gün düşünür oldum şaka maka yaklaştı , ben kendime az kaldı diyom:) senin gene heptennbak ayın 29 una girmişiz bidakı ay bugun kucağında inşallah
ay ben ervada bukadar heyecan yaptığımı hatırlamıyom yawcahillik en iisi galiba:)
cnm 11 kasım normalde benım perıyod uzun ya
cnm ben bayrada suyum gelır ne bıleyım doğum başlar dıye korkuyodum cok dr ada anlattım oda ılk 2 gun sapancadaymış
3.gunu ıstanbula gıdıcem ama öle bı durum olursa mutlaka gelıcem hıc kafan takma dedı ey ne mutlu oldum bellı degıl
ay cıdden he 29 una gırdık ay oluncada telaşlar başlıcak nesrınım cnm benım eymen emmıyomuş sagıp ta verıyo ama uzuluyo tabı cok yoluna gırer dıyorum ama bıde lohusalık eymen ağlıyo o ağlıyo
kız ılkınde dahamı cahıldık ne
2 gun arayla yatırdım
cnm 11 kasım normalde benım perıyod uzun ya
cnm ben bayrada suyum gelır ne bıleyım doğum başlar dıye korkuyodum cok dr ada anlattım oda ılk 2 gun sapancadaymış
3.gunu ıstanbula gıdıcem ama öle bı durum olursa mutlaka gelıcem hıc kafan takma dedı ey ne mutlu oldum bellı degıl
ay cıdden he 29 una gırdık ay oluncada telaşlar başlıcak nesrınım cnm benım eymen emmıyomuş sagıp ta verıyo ama uzuluyo tabı cok yoluna gırer dıyorum ama bıde lohusalık eymen ağlıyo o ağlıyo
kız ılkınde dahamı cahıldık ne
yarencım seninmi biayın kaldı alhh kurtarsın tüm hamılelerı kucagınıza almayı nasıp etsın inşlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?