tutmuşmu peki istnbul tüp bebek giden varmı aranızdaevet cnm ya nasıp olursa öle olucak
ay bırıyle tanıştım 4.tup bebkte olmuş ankarada farklı yöntem denemışler
aman ii bari doktorların tutumu çok önemli zaten içinin rahat olması güzel.zaten 2 hafta önceden alıncakmış , erkek bebekler bıde gç gelir diyolar:) otursun oturduğu yerde aras bey erken gelmeye kalkmasın:)
ama zaten o sütte şakır şakır gelmiyokii hemen ya insan sıkıntıya giriyo tabi ilk zamnlar ervada meme ağzında yınede tutamazdı:)) ay çok sinir bozucu bi durum bebeğin alışmaı annenın alışması sütün doğru dürüst gelmesi herşey zaman alıyo sabırr sabırr....biz neler görcez bakalım
ttalım değerlerin çok iii..rabbim artıırsın ..bebğini korusunn...dokotrlar öle cnmolurda bi anda düşük olur dye demiyolr...keseyi görcek ..kalp atışını görcekk..anca öle cnmm..sen telaş etme..değerlrin çok ii..inşallha bebğin tutunur ve sennle olur cnm...1000 ve 1500 den sonra kese gözükür diyim cnmm
tutmuşmu peki istnbul tüp bebek giden varmı aranızda
ay ben yarende öle şey bılmedım cnm cıktım amelıyatta odama cıkarken aygındım cnm tak memeye bı yapıştı sutte geldı
hatta kustu bıle o derece ama bakalım 2.de ne olucak tam tersı olursa yandık
bende takarım bayaaaa a arasz beyde beklesın gununu dımı ama bak zaten 2 haftaönce
yaren meri gelmıyomu :44:
ayy cnmm yaaaa...bende senle daha da heyecanlanıyorum yaaa..cnm nesrin bol bol su çsin cnm..bir de ısırgan otu çayı içsin ...bol bol süt yapıyormuşş..rezene papatyada iimiş..tvdeki ebe kadın süledii...emmiyomuşmuu..çok üzüldüm yaaa..inşllh düzelir...cnm 11 kasım normalde benım perıyod uzun ya
cnm ben bayrada suyum gelır ne bıleyım doğum başlar dıye korkuyodum cok dr ada anlattım oda ılk 2 gun sapancadaymış
3.gunu ıstanbula gıdıcem ama öle bı durum olursa mutlaka gelıcem hıc kafan takma dedı ey ne mutlu oldum bellı degıl
ay cıdden he 29 una gırdık ay oluncada telaşlar başlıcak nesrınım cnm benım eymen emmıyomuş sagıp ta verıyo ama uzuluyo tabı cok yoluna gırer dıyorum ama bıde lohusalık eymen ağlıyo o ağlıyo
kız ılkınde dahamı cahıldık ne
şeydacım; sende gelişmeler ne durumdaa...çalışmalara devammı yoksa aramı verdin? rejim yapıyon şuan sanırım dimi??
ayy bide sütün gelmez,kaynana başında benım şakır şakırr gelirdi diye vır vı eder iice sinirden gider o sütlerartık sinirlerimi bozmıcam ama takmıcam:) herkesin aynı olcak diye bişey yok yani sankı ben istemiyom emzirmek gelmiyo işte napiim 8 ay zordan emzirdim ,hiç öyle şakır şakır bi süt olmadı bende..inşallah bunda farklı olur da gelir hemen.
cnm ankarada olmuş aslında sakryalıda
rahımden bı parc a alıp onu buyutmuşlermı ne sprem ve yumurta döllenınce 10 unde dışarıda yaşatmışlar şimdı kızı 5 yaşında
ayy cnmm yaaaa...bende senle daha da heyecanlanıyorum yaaa..cnm nesrin bol bol su çsin cnm..bir de ısırgan otu çayı içsin ...bol bol süt yapıyormuşş..rezene papatyada iimiş..tvdeki ebe kadın süledii...emmiyomuşmuu..çok üzüldüm yaaa..inşllh düzelir...
bende bir gelişme yok cnmm..aynı..ara verdik..ve rejim yapıyorumm..5.2 gitti bile.. bu ay daha çok asılcam canımm...daha çok kilo vermm lazımm..şimdilik adetlerim düzenlii..son 3 ay gayet ii gttii..
16 temmuz
16 ağustos
11 eylülDD
ayy cnmm yaaaa...bende senle daha da heyecanlanıyorum yaaa..cnm nesrin bol bol su çsin cnm..bir de ısırgan otu çayı içsin ...bol bol süt yapıyormuşş..rezene papatyada iimiş..tvdeki ebe kadın süledii...emmiyomuşmuu..çok üzüldüm yaaa..inşllh düzelir...
bende bir gelişme yok cnmm..aynı..ara verdik..ve rejim yapıyorumm..5.2 gitti bile.. bu ay daha çok asılcam canımm...daha çok kilo vermm lazımm..şimdilik adetlerim düzenlii..son 3 ay gayet ii gttii..
16 temmuz
16 ağustos
11 eylülDD
ne güzel bende cok istıyorumcok üzülüyorum hep aglıyorum asla isyan etmedım amacok üzülüyorum bende anneolmak istiyorum
cnm sutu var ama eymen emek ıstemoıyomuş malesef sağıpta verıyo oda
cnm ya o arkdaşta anlattı ınan anlatsa roman olur ama bak sukur sabırla almış kucagına evladına ınşalla sende olucaksın cnm sende anne
ayy kız emzirrken başındamı bekloduu..ayy ben çok korkuyorum yaaa..milett bişe dicek kalp kırcm diye...benm kalbimde ne varsa direk o dilden dışrı çıko...allah etrfımdakiler sabır versinayy bide sütün gelmez,kaynana başında benım şakır şakırr gelirdi diye vır vı eder iice sinirden gider o sütlerartık sinirlerimi bozmıcam ama takmıcam:) herkesin aynı olcak diye bişey yok yani sankı ben istemiyom emzirmek gelmiyo işte napiim 8 ay zordan emzirdim ,hiç öyle şakır şakır bi süt olmadı bende..inşallah bunda farklı olur da gelir hemen.
oyyy benm arasım uslu bebiş olcakk...emcek ama kusmıcak...sıççak ama ağlamıcak ..hahahahay ben yarende öle şey bılmedım cnm cıktım amelıyatta odama cıkarken aygındım cnm tak memeye bı yapıştı sutte geldı
hatta kustu bıle o derece ama bakalım 2.de ne olucak tam tersı olursa yandık
bende takarım bayaaaa a arasz beyde beklesın gununu dımı ama bak zaten 2 haftaönce
cnm benmm yaaa...oyy çok üzüldüm..inşllhh düzelir..ne diimkiiicnm sutu var ama eymen emek ıstemoıyomuş malesef sağıpta verıyo oda
oooooo benim kilolarıda verseneayy hadi bakalım devam ett bk bırakma; adetlerinde ii maşşallahh,,seninkiler hepten kafayı yemişti:) sıkıntıda yapıyo heralde.. istediğin kıloya ulaşıncamı başlıcan yine bebek çalışmalara..
sağıp da biberonlamı veriyo? ona da fazla alıştırmasın bence memeyi zorla versin.
bana ebe memeyi tutmuyosa geceleri ver memeyi mutlaka diyodu.bebek uyku arasında meme emiyo ya öyle öyle alışır demişti ki öyle oldu..sürekli göğsünü dayasın ağzına:))
ayy kız emzirrken başındamı bekloduu..ayy ben çok korkuyorum yaaa..milett bişe dicek kalp kırcm diye...benm kalbimde ne varsa direk o dilden dışrı çıko...allah etrfımdakiler sabır versinDDD
oyyy benm arasım uslu bebiş olcakk...emcek ama kusmıcak...sıççak ama ağlamıcak ..hahahah
cnm benmm yaaa...oyy çok üzüldüm..inşllhh düzelir..ne diimkiii
cnm kilo verdikçeee adtlerimde düzelckk iice herlde...yok cnm..en az 10 kilo vercemm..şimdi ekim 11 ya da 16da adet olcm..kasım 11 ya da 16 da adet olcm ..kasımda adet oldumun 3. gnü gitcemm..ben de diyom en azından kasıma kadr bir 70 olsam..o arada versem çok ii olcakkk..kasıma kadr verrsem 10 kilo kasımda gtcm cnmm..sanırım vericem o zmana kadr
ayy kız emzirrken başındamı bekloduu..ayy ben çok korkuyorum yaaa..milett bişe dicek kalp kırcm diye...benm kalbimde ne varsa direk o dilden dışrı çıko...allah etrfımdakiler sabır versinDDD
oyyy benm arasım uslu bebiş olcakk...emcek ama kusmıcak...sıççak ama ağlamıcak ..hahahah
cnm benmm yaaa...oyy çok üzüldüm..inşllhh düzelir..ne diimkiii
cnm kilo verdikçeee adtlerimde düzelckk iice herlde...yok cnm..en az 10 kilo vercemm..şimdi ekim 11 ya da 16da adet olcm..kasım 11 ya da 16 da adet olcm ..kasımda adet oldumun 3. gnü gitcemm..ben de diyom en azından kasıma kadr bir 70 olsam..o arada versem çok ii olcakkk..kasıma kadr verrsem 10 kilo kasımda gtcm cnmm..sanırım vericem o zmana kadr
ozamnlar biz aynı evde oturuyoduke hep başımda emerken bile göğsümü bile tutup bebeğin ağzına tutuyodu..yani bebek emmiyosa öyle hemen acayipp sıkıntı oluyo depresyona giriveriyon hemen heleki yanında karışanlar varsaa halbuki emecek işte zaman yani sadece sabır gerek biraz...ayy bende sen gibi heleki sinirliyken ağzıma bi laf gelmesin pat diye söylerim valla..:)
şimdi aksine yalnız olcam,zorluk çekcem ama en azından karışan olmıcak diyom..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?