Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ay ben yarende öle şey bılmedım cnm cıktım amelıyatta odama cıkarken aygındım cnm tak memeye bı yapıştı sutte geldı
hatta kustu bıle o derece ama bakalım 2.de ne olucak tam tersı olursa yandık
bende takarım bayaaaa a arasz beyde beklesın gununu dımı ama bak zaten 2 haftaönce

tşk canım ınsallah dedıgın gıbı olur degerım yukselır

ayy bide sütün gelmez,kaynana başında benım şakır şakırr gelirdi diye vır vı eder iice sinirden gider o sütler artık sinirlerimi bozmıcam ama takmıcam:) herkesin aynı olcak diye bişey yok yani sankı ben istemiyom emzirmek gelmiyo işte napiim 8 ay zordan emzirdim ,hiç öyle şakır şakır bi süt olmadı bende..inşallah bunda farklı olur da gelir hemen.

ayy cnmm yaaaa...bende senle daha da heyecanlanıyorum yaaa..cnm nesrin bol bol su çsin cnm..bir de ısırgan otu çayı içsin ...bol bol süt yapıyormuşş..rezene papatyada iimiş..tvdeki ebe kadın süledii...emmiyomuşmuu..çok üzüldüm yaaa..inşllh düzelir...
şeydacım; sende gelişmeler ne durumdaa...çalışmalara devammı yoksa aramı verdin? rejim yapıyon şuan sanırım dimi??

bende bir gelişme yok cnmm..aynı..ara verdik..ve rejim yapıyorumm..5.2 gitti bile.. bu ay daha çok asılcam canımm...daha çok kilo vermm lazımm..şimdilik adetlerim düzenlii..son 3 ay gayet ii gttii..
16 temmuz
16 ağustos
11 eylülDD

cnm ya ah bu buyukler yokmu daha strese sokuyolar hele sagdan soldan söylennler yetıyo ee streste etkılı tabı sutun gelmesınde
bıde hamıleyken depolanoıyomuş cnm kalsıyumunu ıhmal etme oda etkenmış ben emzırıken bıle yarende hep ıctım

cnm sutu var ama eymen emek ıstemoıyomuş malesef sağıpta verıyo oda

oooooo benim kilolarıda versene ayy hadi bakalım devam ett bk bırakma; adetlerinde ii maşşallahh,,seninkiler hepten kafayı yemişti:) sıkıntıda yapıyo heralde.. istediğin kıloya ulaşıncamı başlıcan yine bebek çalışmalara..

sağıp da biberonlamı veriyo? ona da fazla alıştırmasın bence memeyi zorla versin.
bana ebe memeyi tutmuyosa geceleri ver memeyi mutlaka diyodu.bebek uyku arasında meme emiyo ya öyle öyle alışır demişti ki öyle oldu..sürekli göğsünü dayasın ağzına:))

ayy kız emzirrken başındamı bekloduu..ayy ben çok korkuyorum yaaa..milett bişe dicek kalp kırcm diye...benm kalbimde ne varsa direk o dilden dışrı çıko...allah etrfımdakiler sabır versin DDD
oyyy benm arasım uslu bebiş olcakk...emcek ama kusmıcak...sıççak ama ağlamıcak ..hahahah
cnm benmm yaaa...oyy çok üzüldüm..inşllhh düzelir..ne diimkiii

cnm kilo verdikçeee adtlerimde düzelckk iice herlde...yok cnm..en az 10 kilo vercemm..şimdi ekim 11 ya da 16da adet olcm..kasım 11 ya da 16 da adet olcm ..kasımda adet oldumun 3. gnü gitcemm..ben de diyom en azından kasıma kadr bir 70 olsam..o arada versem çok ii olcakkk..kasıma kadr verrsem 10 kilo kasımda gtcm cnmm..sanırım vericem o zmana kadr

cnm tum gun ugraşıyo hıc pes etmıyo dr lada ıletışım halınde ınşlla duzelcek doğru dıyon bıberona alışırsa zor olur ama onu sormadım bak bıde ınsan hassas oluyo ya arkadaşım uuzulmesın merıyı bıle söylemedım uzulur dıye

ay bende öle dıyorum uslu olcak oğlumdıye 40 kere söylersen olurmuş ya oo hesap
gecen ay gıttıgıde gece uşumuştum ve gazlanmıştım resmen mıdede gazı vardı dun baktı mıde ve bagırsakta gaz yok dedı oh mumkunse olmsın dedım

ozamnlar biz aynı evde oturuyoduk e hep başımda emerken bile göğsümü bile tutup bebeğin ağzına tutuyodu..yani bebek emmiyosa öyle hemen acayipp sıkıntı oluyo depresyona giriveriyon hemen heleki yanında karışanlar varsaa halbuki emecek işte zaman yani sadece sabır gerek biraz...ayy bende sen gibi heleki sinirliyken ağzıma bi laf gelmesin pat diye söylerim valla..:)
şimdi aksine yalnız olcam,zorluk çekcem ama en azından karışan olmıcak diyom..:)

aman tut kendini yeme ver şu kıloları ,kavuşcan inş.bebeğine sende

Son düzenleme:

ay cnm cok zor ınankı zaten ınsan bı yerde tecrubesız kafa karılıyo aman yanlız ol daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…