Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

meriye çok üzüldüm ya eşime bile anlattım ağladım resmen,çok moralim bozuldu,aklımdan çıkmıyo .. ama nedenini tam anlıyamadım ben kanamasımı olmuş,

ne güzel bende cok istıyorumcok üzülüyorum hep aglıyorum asla isyan etmedım amacok üzülüyorum bende anneolmak istiyorum
cnmm senn sorunu ne ben pek bilmiyorumm..
ama benm dayımın kızı var onnda polistik over vardı..yumurta temmbeliği..yumurta büyümüyo ve çatlmıyordu vss..eşide ameliyat olmuştu..1 tane spermi yoktu..neyse ameliyttn sonra öle böle geldi..3 tüp bebk yaptı olmadı..sonra dış gebelik geçirdi..bırktı tedaviyi..en son bi doktora gitti..1 hap verdi iice kafadan sildi..bırktı..olmuyosa olmasın dedi..evlatlık çocuk için bile maşburdu..14 sene bebği olmamıştı...o ay hamile kaldı..kızı şuan 4. sınıfa gidiyor..ikinci çoçuğu oğlan ve oda 1. sınıfa gidiyor..her şey nasip kısmet ..o hep öle derdi..RABBİM BİR GÜN BANA DA VERİCEK..VERMEZSEDE BİR BİLDİĞİ VAR..VERMEZSE ÖTEKİ DÜNYA DA MUKAFTLANDIRIR ..BEN ALLAHIMI SEVİYORUM derdii..asla isyan etmedii..aslaa ama..
kardeşide öle 5 sene sonra olsu..nedendir bilinmez ..bende onlara çektimm....benmde geç olcak..

ayy söleme cnm yaaaa valla..inşllh düzeler de rahatlarrr

meriye çok üzüldüm ya eşime bile anlattım ağladım resmen,çok moralim bozuldu,aklımdan çıkmıyo .. ama nedenini tam anlıyamadım ben kanamasımı olmuş,

cnm ben 2 gun kendıme gelemedım cok cok uzuldum msjlaştık rahımagzı yetmezlıgı varmıl rahım tamemen acılmış yanı dr elesem elım degıyo demış kanama varmış öle gıtmışler kalbını durdurup doğum yaptrımışlr cnm

bi daha gebe kalabilirmi acaba? allah sabır versin,çok zor,, cinsiyet neydi biliyonmu??

hemm ben hem milett yandı desene...hahah olan eşime olcak ozamn..zavallım şimdiden acıdım ona bendeee...

evet cnm veriyorum kiloları..bu ara durdum ama yakında hızlanmaya başlar...yemiyorum kızzz..tutuyorum kendimi..bebşş içini bırk kıyafet bulamıyorum yaaa...ama bugn baktım 3 eteğime girbildim..evde bir tane eteğim olmuyordu..onalrı düzeltim bugnn..en dar olanı buldum..dedem buna girene kadr devam...ben balımı ii kullnırım ayakkabımdan tut aklına ne gelrse..hepsi durur..ama sor kıyafetlere giremiyorummm..ama gircemm

ohh afermm benmm paşama....aklıılı uslu paşam benmm

şaydammm se bılırsın kuşum dun ben dr a gıttıgımde ılk defa tansıyonum 14 cıktı gırmeden 30 dk önce falan tuzlu ayran ıcmıştım şımdı aklıma geldı etkısı olurmukı muayne bıttı yarım saate yakın ıcerıde durduk 13 cıktı ayranla ılgılı olabılırmı

olur tabi kız çıkarmışın tansiyonunu:)

bende bi ara sürekli rejım yapıyodum ya:) hele isveç diyeti var.13 günde 13 kılo 9kılo falan vermiştim..kafayı yemiştim illa zayıflıcam.:)) benım arkadaşımda doğum kıloları verdi yeni ara ara klo verme duruyo ama sonra gidiyolar yine yeterkı bırakma rejimi,,bide hareket yap mutlaka

Son düzenleme:
olur tabi kız çıkarmışın tansiyonunu:)

bak dr aada demeyı unuttum he şımdı bı anda aklıma geldı
dr da 14 cıkınca bu hafta öltur sağlık ocakta degerlendırelım yuksek cıkarsa dedı ama yıne gıdıcem bu hafta s.o na
ay bıde son anda kan verılmesındn kurtuldum ay 150 surup ıctım s.o da yaptırdım 9.5 cıktı dr da burdada yapalım eger yıne aynı cıkarsa kan takcaz dedı Allahtan 10.3 cıktı telefnda aradım hadı yırttın dedı ne mutlu oldum

bende bu kan şuruplarını düzenli içmiyorum hiç hee...s.ocağındaki ebede gel bi kan ına bakalım bi ara demişti gitmedim de.

bende bu kan şuruplarını düzenli içmiyorum hiç hee...s.ocağındaki ebede gel bi kan ına bakalım bi ara demişti gitmedim de.

cnm baktır mutlaka bak doğum yapcazzz
ay bıde bua ya pıhtılaşma tahlıl falanda yaptı ay resmen doğuma hazırlık sukur sorunsuz cıktı sanada yapar dıger ay cnm

ayyy cnm benmm sarımsak ve tuzlu ayran tansiyonu çıkrtır canm..normlade 12 8 mi olodu...eğer öyleyse kesinlikle ayrandandır..
benm normlde hep 10 a 6 çıkr..progestan içinc 8 e 4 oluyo...ama 12 8 olunca da kalbm çarpıyo..her neyse bence ayrandır cnmm

kızz nilüüü o ne diyeti öle 13 gnde 13 kilo aaa..ne yedinn kız ne olduda o kdr kilo verdinn

ya belkı yapıldıda bız bımıyoz sımdıkı gıbı araştırmacı ruhu yoktu tabı
normalde olsa sezeryanda olsa yapılıyomuş hanı kanama durmama olayları ouyoya

ben ervada bi şeker yüklemeyi hatırlıyorum valla,,ne çatı muanesi ne bişey... bunda her gittiğimde kan alındı:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…