cnm tum gun ugraşıyo hıc pes etmıyo dr lada ıletışım halınde ınşlla duzelcek doğru dıyon bıberona alışırsa zor olur ama onu sormadım bak bıde ınsan hassas oluyo ya arkadaşım uuzulmesın merıyı bıle söylemedım uzulur dıye
cnmm senn sorunu ne ben pek bilmiyorumm..ne güzel bende cok istıyorumcok üzülüyorum hep aglıyorum asla isyan etmedım amacok üzülüyorum bende anneolmak istiyorum
cnm tum gun ugraşıyo hıc pes etmıyo dr lada ıletışım halınde ınşlla duzelcek doğru dıyon bıberona alışırsa zor olur ama onu sormadım bak bıde ınsan hassas oluyo ya arkadaşım uuzulmesın merıyı bıle söylemedım uzulur dıye
meriye çok üzüldüm ya eşime bile anlattım ağladım resmen,çok moralim bozuldu,aklımdan çıkmıyo .. ama nedenini tam anlıyamadım ben kanamasımı olmuş,
cnm ben 2 gun kendıme gelemedım cok cok uzuldum msjlaştık rahımagzı yetmezlıgı varmıl rahım tamemen acılmış yanı dr elesem elım degıyo demış kanama varmış öle gıtmışler kalbını durdurup doğum yaptrımışlr cnm
bi daha gebe kalabilirmi acaba? allah sabır versin,çok zor,, cinsiyet neydi biliyonmu??
hemm ben hem milett yandı desene...hahah olan eşime olcak ozamn..zavallım şimdiden acıdım ona bendeee...ozamnlar biz aynı evde oturuyoduke hep başımda emerken bile göğsümü bile tutup bebeğin ağzına tutuyodu..yani bebek emmiyosa öyle hemen acayipp sıkıntı oluyo depresyona giriveriyon hemen heleki yanında karışanlar varsaa halbuki emecek işte zaman yani sadece sabır gerek biraz...ayy bende sen gibi heleki sinirliyken ağzıma bi laf gelmesin pat diye söylerim valla..:)
şimdi aksine yalnız olcam,zorluk çekcem ama en azından karışan olmıcak diyom..:)
aman tut kendini yeme ver şu kıloları ,kavuşcan inş.bebeğine sende
ay bende öle dıyorum uslu olcak oğlumdıye 40 kere söylersen olurmuş ya oo hesap
gecen ay gıttıgıde gece uşumuştum ve gazlanmıştım resmen mıdede gazı vardı dun baktı mıde ve bagırsakta gaz yok dedı oh mumkunse olmsın dedım
cnm ınşalla kalıcak gebe ama tabı sonrasında önlemler alıncak
kız bebk ıstıyodu cok kızmış cnm[/QUOTE
illaki yine isticek bebek inşallah sorunsuz bi şekilde gebe kalıp kucağına alır, bugunlerde geçicek allah sabır versin,knuşdukca içim sıkıldı..
şaydammm se bılırsın kuşum dun ben dr a gıttıgımde ılk defa tansıyonum 14 cıktı gırmeden 30 dk önce falan tuzlu ayran ıcmıştım şımdı aklıma geldı etkısı olurmukı muayne bıttı yarım saate yakın ıcerıde durduk 13 cıktı ayranla ılgılı olabılırmı
hemm ben hem milett yandı desene...hahah olan eşime olcak ozamn..zavallım şimdiden acıdım ona bendeee...
evet cnm veriyorum kiloları..bu ara durdum ama yakında hızlanmaya başlar...yemiyorum kızzz..tutuyorum kendimi..bebşş içini bırk kıyafet bulamıyorum yaaa...ama bugn baktım 3 eteğime girbildim..evde bir tane eteğim olmuyordu..onalrı düzeltim bugnn..en dar olanı buldum..dedem buna girene kadr devam...ben balımı ii kullnırım ayakkabımdan tut aklına ne gelrse..hepsi durur..ama sor kıyafetlere giremiyorummm..ama gircemm
ohh afermm benmm paşama....aklıılı uslu paşam benmm
olur tabi kız çıkarmışın tansiyonunu:)
bak dr aada demeyı unuttum he şımdı bı anda aklıma geldı
dr da 14 cıkınca bu hafta öltur sağlık ocakta degerlendırelım yuksek cıkarsa dedı ama yıne gıdıcem bu hafta s.o na
ay bıde son anda kan verılmesındn kurtuldum ay 150 surup ıctım s.o da yaptırdım 9.5 cıktı dr da burdada yapalım eger yıne aynı cıkarsa kan takcaz dedı Allahtan 10.3 cıktı telefnda aradım hadı yırttın dedı ne mutlu oldum
bende bu kan şuruplarını düzenli içmiyorum hiç hee...s.ocağındaki ebede gel bi kan ına bakalım bi ara demişti gitmedim de.
cnm baktır mutlaka bak doğum yapcazzz
ay bıde bua ya pıhtılaşma tahlıl falanda yaptı ay resmen doğuma hazırlık sukur sorunsuz cıktı sanada yapar dıger ay cnm
erva senınde bbek önden gıdıyo dr kg guzel alan bebkler annelerını kansız bırakır dedı
hadi ya... dur ilacı içiyimde gelim bari ya:) senin nasıl küçük küçük şişelerdemi şurup
giderim inş.bi ara:) ilkinde hiç yapılmamıştı benım,bakalım bu neler yaptıcak görcezz
şaydammm se bılırsın kuşum dun ben dr a gıttıgımde ılk defa tansıyonum 14 cıktı gırmeden 30 dk önce falan tuzlu ayran ıcmıştım şımdı aklıma geldı etkısı olurmukı muayne bıttı yarım saate yakın ıcerıde durduk 13 cıktı ayranla ılgılı olabılırmı
ya belkı yapıldıda bız bımıyoz sımdıkı gıbı araştırmacı ruhu yoktu tabı
normalde olsa sezeryanda olsa yapılıyomuş hanı kanama durmama olayları ouyoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?