Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

isveç diyeti diye bak bak google da..haşlanmış yumurta yiyon genelde:) tatsız tutsuz şeyler.baştan zor dayanmıştımmmm,,sonra mide alışıyo tabi açlığa:)

cnm benım gebelıkte 12 8 falandı normaldı
ılk böyle cıktı ayranda sımdı aklıma geldı bak bayda tuzluydu
bakalım yıne baktırcam bu hafta sağlık ocakta

ben ervada bi şeker yüklemeyi hatırlıyorum valla,,ne çatı muanesi ne bişey... bunda her gittiğimde kan alındı:))

ya benımde hep aynı tahlıller yapıldı yarende tabı ısım cısım bılmıyoduk
ama nst catı muayne olmadı yıne yok hem sezeryan bıde dr da aynı

kızlar bu ara bende bişe var yaaa..bi anda böle sankii başım döüyo gibi ama değil..başımda bi yük taşıyorumda ağır geliyo baskı var gibi..oda başımın dönemsi gbi bişe yappoo..ayy tam anlatamadım ama bi tuafımm yaaa

songülüm ayrandır o..sen s o baktır anlarsın ztn o zamnnn..ama ondandır

aa nilü bi bakim ben ona...nasılmış merak ettm..ayy 13 gnde 10 kilo verim sonra 1 hafta hiç vermesemde olur

diyettendir o baş dönmesi:)) kız ben süreklı diyet listesi araştırıyodum,,denemediğim kalmadı:) bide patates diyeti var on da bak:)) ben çok eskıdende patatesle vermiştim evlenmeden önce yani.. yani kahvaltı hariç ögle ve akşam patates haşlayıp domates faln yıyodum okadar... isveç diyeti zor ama 2.gün pes edebilirsin:) ve diyeti tam anlamıyla bırakmıcan geri alırsın..

kuşalr cok uykum geldı ben kaayım ufaktan duş alıp yatcam öptum cok sızı
tamm cnm şimdiden sıhatler olsunn..ii uykular
yok cnm yaaa şu 4 gndür oluyor..1 aydır diyetteymm bennn
ayy cnmm ne alaka ya ..ilk önce çay ve kahveden uzk diyor ama kalvaltıda kahve vr..ve ben neskafeyide türk kahvesinide çayıda asla şekerle içemmki....
ztn çok karışık bişe buu..ben bunlrıyersem aç kalırım aççç..çok sağlıksız..ztn tekrr alınabiliyormusun..ne gerek hem verip bir daha alim..bak ben kilo verdim ama benmkii geneli yağdan gitti..bu diyet kesin kas ve sudan götürüyodur gerek yok

evet kahve olayı biraz karışık ama ben hiç içmemiştim şekersizz haytta içemem ben ya..:) ben almadım geri ama alanlar olmuş, e tabi yeme yeme dıyeti bırak yeme saldır tabi alırlar dimi baştan baya zorlanmıştım ama çok fena hırs ypmıştım şimdi olsa yapamam gibi geliyo vallakafana göre bi diyet yaptınmı daha ii sanki,,akşam yemicen özellıkle bı de hareket çok önemli.. aman sen vermeye başlamışın zaten,aynen devam et,,

herlde cnmm diyeti bırk saldır oooo alırsın tabii..bu biftek dedikleir ne yaaa..kırmızı etmiii..anam her gn ondan yersen battık bizz...batmayı bırak ben kırmızı et sevmem..balık olsa her gn yerimm..tavukta haftada 1 taneden başka yemm..ilginçççben gene not aldım..olurda isterim diyeee..benm yediklerim yazım bakk
sabah sirkeli su
domates salatalık yumurta ya da peynir yeşil çay
ara:meyve yoğurt
öğlen çorba sebze salata ya da yoğurt
ara:form çayı soda
akşm çorba et ya da sebze protein yoksa 1 kk peynir salata 2 ym pilav
ara:meyve soda
2 lt de sıck su içom )

ay ben içemiyom o sirkeli suyu ya midemi bulandırıyoo,,işe yarıyomuş ama içememiştim bir türlüü.. aa ben bayılırım kırmızı et ee:)) zaten azcık yıyon adam akıllı doymuyonki bööğ gelsin etten diyetin iiymiş snınde bende buna benzer dıyetler yaptım zamanında:) artık doğumdan sonra inşllahh..75 kıo oldum 80 ni geçmesem ii (
neyseee ben ytayımm belimm ağrımaya başladı yinee ii geceler konuşuruz yine inş..

tmm cnm ii geceler bende yatıcmm kuzumm..görüşürzz byy byy

lamiaaa çok sevindim canımmm insALLAH sorunsuz bi hamilelik yasar da bebegini kucagına alırsın
hissettiklerin seni yanıltmadı hamileymişin cok sevindimmm..

tebrik ederim tatlım..RABBİM sağlıklı,sıhatli kucağına almayıda nasib eder İNŞALLAH..sorunsuz bir hamilelik gecirmeni dilerim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…