Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar ben dun rahatsızlandım dr gıttım dusuk tehlıkesı oldugunu soyledı ve ıyneye basladık ayın 8 de kontrolum var tekrar

dilbercim kıya ben sana yaa adet tarihini yazmadınsaa ya yazdında seyda görmedi isee onun için
yazmamıstırr listeyeee canımm

Canim ben her adet oldugum gun ilk buraya yaziyorum 2 gundurde kv geldim sabah telden bi topike bakayim dedim cok uzuldum
Lamisim canim seni cok cok tebrik ediyorum RABBIM saglicakla kucagina alacagin gunleri gostersin, RABBIM sana kolay hamilelik nasip etsin 9 ayin nasil gectigini anlamazsin INSALLAH. Kizlar telefondan yazdigim icin zor oluyor KIB ALLAHA emanet olun cevap yazamassam kusura bakmayin

tatlım merhaba nasılsın
şeydaya özel msj atarsan cnm daha rahaht görmesını sağlamış olursunuz sayfaları tek tek okumak zor olabılır

Sabahın aydınlığı güzelliği bereketi ferahlığı daima sizinle olsun Rabbim kucaklarınızı hayırlı faydalı evlatlarla doldursun

Bu ovulasyon testini kullanan var mı yada kullanan oldu mu Varsa bana dönsün bi anlatsın ya kafam karıştı

Bu ovulasyon testini kullanan var mı yada kullanan oldu mu Varsa bana dönsün bi anlatsın ya kafam karıştı
tatlım ben 1 ay kullandımm..adet bitiminden sonra yapıosun 12-14 günler dio ama herkesin yumurtlama zamanı farklı onun için adet bitiminden sonra yapmaya başla sabah kalktığında yap testi yapmadan önce çok sıvı alma ve 4 saatlik idrarla yapmalıısn bence 8 ile 16.günler arası dene derim ben..

ama sabah idrarıyla yapmayın diyolar sen sonuc aldın mı canım ben 2 aylık test istedim yoksa sen bu hamileliğinde mi yaptın

ama sabah idrarıyla yapmayın diyolar sen sonuc aldın mı canım ben 2 aylık test istedim yoksa sen bu hamileliğinde mi yaptın
yok tatlım ben 1-2 kere silik çizgi gördümm bişi anlamadım ondan sonra ader bitiminden sonra 2 gün arayla çalışmaya başladık öyle tuttu..bence ovulasyona gerek yok..

hoşbuldum tatlım bebiş iyi çok şükür..bende iyimm biraz yorgunluk oluyo halsizlik oluyo ama idare ediyoruz tatlımm sen nasılsın..

ha bu arada mesela idrar testi gibimiydi canım kiminde gülen yüz cıkıyomuş kimi tükürükle oluyomuş hiç bişey anlamadım ya

ha bu arada mesela idrar testi gibimiydi canım kiminde gülen yüz cıkıyomuş kimi tükürükle oluyomuş hiç bişey anlamadım ya
idrar testi gibi ince cubuktu canımm tüktürkle olan çok pahalı 90-100tllerde..sipatiş verdiysen bir dene inşallah tutaar ama benim dediğimide dene bence daha garanti..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…