Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok tatlım ben 1-2 kere silik çizgi gördümm bişi anlamadım ondan sonra ader bitiminden sonra 2 gün arayla çalışmaya başladık öyle tuttu..bence ovulasyona gerek yok..

kız benim bu ara adetler düzensiz ya aldım bende. tam çizgi cıkıncaya kadar bekliycekmişsin galiba Ammaaan neyse ya gül bi akıl versene şimdi ben soğanı bu ay yaptım canım sence bi ay daha yapıym mı yoksa hemen incire mi başlıym

canımmm adetlerin yenimi düzensizleşti.. ben ilk kasım gibi çörek otunu yapmıştım..1-2 ay sonra incir kürünü denedim yine olmadı dedim soğanı deniyim haziran temmuz arası 1 ay soğanı denedim başka bişi yapmadım canım soğan kürü bitince hemen adet oluyosun zaten adetlerin düzensizleşti ise bi cok kişide böyle olduğu için söylüyorum benimde 3 ay düzensizleşti sonra hamile kaldım hayırlısı belki onun işaretidir..soğan kürü cok etkili bence temizlio içini başka bişi yapma bence bekle tatlım kist fln yoksa bidaha yapmana gerek yok..

Bende yararını gördümde hani incir kürü yumurta kalitesini artırıyor ya bi de catlatıyor hemen arkasından denesem diyorum Saraçoğlu gebelik düşünen bayanların önce soğan sonra inciri yapmasını tavsiye ediyor Sabrım gelmedi Tam olarak enfeksiyonun bitip bitmediğini de bilmiyorum ya

evet canım biliyorum incir kürü yumurtanın çatlamasını sağlıyor..istiyorsan dene tatlımm eşinede keçi boynuzu kürü yapabilirsin oda sperm kalitesini artırıyor..

evet canım biliyorum incir kürü yumurtanın çatlamasını sağlıyor..istiyorsan dene tatlımm eşinede keçi boynuzu kürü yapabilirsin oda sperm kalitesini artırıyor..

niye bilmiyorum içimde bi heycan var Allah hayra cıkarsın Bu hamile kalmadan önceki ay sen özel bişey yaptın mı canım

niye bilmiyorum içimde bi heycan var Allah hayra cıkarsın Bu hamile kalmadan önceki ay sen özel bişey yaptın mı canım
hayırdır İNŞALLAH tatlımm...ben haziranda soğan küründen sonra hiç bişi yapmadım canım sadce erken yumurtladığımı tahmin ettimi doğru cıktı adetim biter bitmez calışmaya caşladım 7.günden sonra 2 gün arayla tuttu RABBİME cok şükür..aynı şekilde arkadaşımada öyle denemesini söylemiştim o ay hamile kaldı bence bi kaç ay böyle dene.

Hayırlısı bakalım Nasib işte peki erken yumurtladığını nasıl anladın

Hayırlısı bakalım Nasib işte peki erken yumurtladığını nasıl anladın
bende uzayan sıvı cok sık olmaz tatlımm kontrol ettim arada o geldiğinde çalışma oldu..ALLAHın takdiri tabiki ama..yinede takip ettim o günler..

slm kizlar. nasilsiniz? bayadir ugramiyorum buralara. bende bi degisiklik yok. ama sanirim bir sürü arkadas hamile kaldi. hatta bebegini dünyaya getiren de var aramizda.

bende uzayan sıvı cok sık olmaz tatlımm kontrol ettim arada o geldiğinde çalışma oldu..ALLAHın takdiri tabiki ama..yinede takip ettim o günler..

hımm bazılarındada kasık ağrısı batmalar olur muş ya ben hiç anlamam Galiba bedenimin dilinden hiç anlamıyorum Akıntıyı bende kontrol etmeye calışıyorum hadi hayırlısı

slm kizlar. nasilsiniz? bayadir ugramiyorum buralara. bende bi degisiklik yok. ama sanirim bir sürü arkadas hamile kaldi. hatta bebegini dünyaya getiren de var aramizda.

hoşgeldin arkadaşım evet aynen dediğin gibi şu konuştuğum arkadaş bile hamiş Neyse sen üzülme bende de daha tık yok yalnız değiliz

hımm bazılarındada kasık ağrısı batmalar olur muş ya ben hiç anlamam Galiba bedenimin dilinden hiç anlamıyorum Akıntıyı bende kontrol etmeye calışıyorum hadi hayırlısı
kasık ağrısı bendede oldu arada ..hayırlısı tatlım takvimde işaretle ilişki günlerini yada bi kenara yaz..adet bitiminin ertesi günü başla..

kasık ağrısı bendede oldu arada ..hayırlısı tatlım takvimde işaretle ilişki günlerini yada bi kenara yaz..adet bitiminin ertesi günü başla..

sen adet bitiminden ertesi günü baslayiptami hamile kaldin bu ay?
benim adet döngülerim kisaldi artik bende kestiremiyyorum malesef yumurtlama zamanlarimi

sen adet bitiminden ertesi günü baslayiptami hamile kaldin bu ay?
benim adet döngülerim kisaldi artik bende kestiremiyyorum malesef yumurtlama zamanlarimi
canım adet düzensizleşmesi coğu kişide hamile kalmadan önce oluyo..bendede oldu ..bi cok kişidende duydum..ben adet bitimşnden sonra bi kaç aydır öyle deniyoduk tuttu RABBİM e çok şükür..

hoşgeldin arkadaşım evet aynen dediğin gibi şu konuştuğum arkadaş bile hamiş Neyse sen üzülme bende de daha tık yok yalnız değiliz
evet iyiki de yanliz degiliz arkadasim.. yanliz benim is yerinde tam 3 hamile kadin var insan depresyona giriyor ara sira
nasilsiniz kizlar???
ayfer hosgeldin canim nasilsin baya oldu karsilasamadik seninle

hosbulduk canim. iyim cok sükür. beklemekteyiz iste... ben bayadir ugramadim zaten. biraz konudan uzaklasmak istedim zaten.

hoşgeldin tatlım RABBİM tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…