evet iyiki de yanliz degiliz arkadasim.. yanliz benim is yerinde tam 3 hamile kadin var insan depresyona giriyor ara sira
hosbulduk canim. iyim cok sükür. beklemekteyiz iste... ben bayadir ugramadim zaten. biraz konudan uzaklasmak istedim zaten.
hoşgeldin tatlım RABBİM tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin..
bende ov testleri denedim cubuklu olanlardan ve cogunlukla cift cizgiyi görüyordum. kismet olmadi hamileliksende hoşgeldin canım
inan gülüm ümitlenmekte istemiyorum ama benim hic 26 günden erken gelmezdi. en son 24 gün arayla geldi ondan öncede 26 gün arayla gelmisti. Rabbim Hayirlisini nasip etsin hepimizecanım adet düzensizleşmesi coğu kişide hamile kalmadan önce oluyo..bendede oldu ..bi cok kişidende duydum..ben adet bitimşnden sonra bi kaç aydır öyle deniyoduk tuttu RABBİM e çok şükür..
evet iyi yapmissin canim. tekrardan hosgeldin.evet iyiki de yanliz degiliz arkadasim.. yanliz benim is yerinde tam 3 hamile kadin var insan depresyona giriyor ara sira
hosbulduk canim. iyim cok sükür. beklemekteyiz iste... ben bayadir ugramadim zaten. biraz konudan uzaklasmak istedim zaten.
kızlar ben cıkıyorum uykum geldi..:)) görüşmek üzere ALLAH a emanet olun..
yok ya ben bu durumları atlatmanı tavsiye ediyorum ben nerde hamile bi bayan görsem içimden karnındaki bebeğine dua ediyorum bir de gülümsüyorum Sonra hayale dalıyorum birgün bende yaşar mıyım bu duyguları diye Hamile görmek beni mutlu ediyo hatta bu haberleri almakta Benim üzldüğüm tek şey Hamile kalmayıp sonrada hamile kaldıktan sonra da gururla dolaşanlar ve halden anlamayanlar Sanki kendisi bu durumları hiç yaşamamış gibi davrananlar beni deli ediyo Haa bi de eşimden dolayı dertliyim çocukları sevmesine dayanamıyrum hepsi bu Bu da suçluluk duygusundaan
bende ov testleri denedim cubuklu olanlardan ve cogunlukla cift cizgiyi görüyordum. kismet olmadi hamilelik
sabah ilk idrariyla yapilmiyor saat 10-20 arasi yapiliyor ve en az 2saat sivi tüketmemis olacaksiniz diye yaziyordu benim kilavuzumda
inan gülüm ümitlenmekte istemiyorum ama benim hic 26 günden erken gelmezdi. en son 24 gün arayla geldi ondan öncede 26 gün arayla gelmisti. Rabbim Hayirlisini nasip etsin hepimize
evet iyi yapmissin canim. tekrardan hosgeldin.
haklisin. bende hamile görünce "insallah saglikli sihatli kucagina alir" diye dua ediyorum artik. ama elde degil icimde ciz ediyor iste. benimde esim cocuklari cok ama cok sever. birde cocukla cocuk olur cok iyi anlasir. o beni dahada üzüyor. kendi cocugunu acaba böyle sevebilcekmi diye düsüncelere hayallere daliyorum. birde bizim ev cok kücük. ev ariyoruz. maalesef burda avusturyada ev bulmak cok zor. ve kiralar da cok
ya peki bişey sorucam topikte bi arkadaş bu testlerden kullanıyodu adete yakın zamanda gebeliği öğrenmek için bi tane ovul. testi yaptı ve baya koyu gördü gercekten hamile çıktı bu doğru mu
üzülme kardeşim ya Allah bu imtihanla bizi terbiye ediyor Biraz daha sabır sizdeki problem neydi canım ne kadardır istiyosunuz yaş lac
bende kk da cogu kisiden duydum ov testlerlen gebe oldugunu ögrenebiliyormussun. ama bence bünyeden bünyeye degisiyordur cünkü bazen hamileyken bile gebelik testlerinde cikmazken ov testlerindede cikmayabilir diye düsünüyorum. en garantilisi adet geciktikten sonra kan testi yaptirmak.
hayirdir yoksaaaaa adetine yakin ov testin cift cizgimi gösteriyor???
yok canım benim daha almadım bile sadece merak ettim mantıklı bi acıklaması var mı diye zaten şuan regl dönemimdeyim
anladim canim. ov testleri yumurtlama günlerini anlamak icin zevkli heyecanli oluyor.
o ciftcizgi bile insani sevindiriyor mutlu ediyor.
Insaallah sende denersen hem ov testinde hemde gebelik testinde Rabbim sana cift cizgiyi görmeni nasip etsin.
ben ovulasyon testleride kulandim. ama iste adet döngüm uzun oldugu icin ne zaman baslayacagimi bilemedim. ne zamana yumurta catlamasi denk gelir bilemedim. bide kaynanam sende sübyan var dedi. bilmem siz böyle bise duydunuzmu veya inaniyormusunuz. muska yaptirmis esimle bana türkiyede..
Allah razı olsun Güzel bir duaydı Bu güzel duanın karşılığını Rabbim bir bebekle versin diyeyim bende:) Bi arkadaş vardı burda Ovulasyon testini gösterdi pozitifti Allahım görünce bi mutlu oldum Ondan daha çok sevindim hoşuma gitti ve heycanlandım Şimdi hamile Hamileliğinede bu kadar sevin miştim Burada ilk onunla tanıştım Ama o pek beni sormaz oldu sonrada diyalog kesildi Bebeğinin ömrü uzun olsun Kendi de hayırlı bir anne olsun inşallah
sübyan muska mı demek ben anlamadım canım
ben ovulasyon testleride kulandim. ama iste adet döngüm uzun oldugu icin ne zaman baslayacagimi bilemedim. ne zamana yumurta catlamasi denk gelir bilemedim. bide kaynanam sende sübyan var dedi. bilmem siz böyle bise duydunuzmu veya inaniyormusunuz. muska yaptirmis esimle bana türkiyede..
"ümmü sübyan" yani bebek annesi demek mis. kadin üc harfli gebe kalabilen saglikli kadinlara musallat olurmus. ve bebeklerini düsürürmüs... arastirdim internet den öyleymis. inananim mi yoksa inanamayayim mi bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?