Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
"ümmü sübyan" yani bebek annesi demek mis. kadin üc harfli gebe kalabilen saglikli kadinlara musallat olurmus. ve bebeklerini düsürürmüs... arastirdim internet den öyleymis. inananim mi yoksa inanamayayim mi bilemedim...

Buna inanmak mümkün değil Hayatta ölümde Allahın elinde Yani düşünün İncecik kanallardan yumurta süzülüyor ve bir spermle buluşuyor ve başlıyor döllenmeye.Bu Allahın düzeni Haşa kalkıpta birinin buna müdahale etmesine izin verir mi?Haşa... Bu olamaz HERŞEY ALLAHIN ELİNDEDİR

ilginc ilk defa duydum. ama sübyan kelimesini sanki duymustum.
peki canim kayinvaliden nerden ögrendi sende sübyan oldugunu?
bebekleri olmuyor cocuklarimin diye hocaya gitmisler. o yapmis muska para almadan. ben kötü rüyalar görüyorum son zamanlar, ona anlatinca sende sübyan var dedi..

evet haklisin. ama iste bu kötü rüyalari görünce acaba mi diye düsünmeden edemiyorum. hersey ALLAHTAN, hayir da ser de. vardir bir sebebi bütün bunlarin. bi türlü denk gelmiyor. suan esimle de aramiz bozuk ve ben daha cok üzülüyorum.

"ümmü sübyan" yani bebek annesi demek mis. kadin üc harfli gebe kalabilen saglikli kadinlara musallat olurmus. ve bebeklerini düsürürmüs... arastirdim internet den öyleymis. inananim mi yoksa inanamayayim mi bilemedim...

Ayfercim böyle birşeye inanmak ta şu anlama gelir (HAŞA)Allahım Sen çok büyüksün Sen yaratansın Ama Senin gibi bir büyük daha var Ümmü sübyan adı Oda senin yarattıklarını öldürür Hatta canı isterse Senin önüne gecer ve gebeliği engeller(HAŞA) Ve böyle bir şey Allah inanacına terstir çünkü Allaha iman Onun büyüklüğünü yaşam vermesini diriltmesini öldürmesini Hyat vermesini.... benimsemek kabul etmektir

benimde kafam cok karisti. aslinda söylediklerin cok mantikli. ne düsünecegimi bilmiyorum. bu konuyu pek kafama takmamaya calisiyorum. adet döngüm uzadigi icin olmadigini düsünüyorum ben. o yüzden doktordan randevu aldim. bakalim ne dicek.

Ah gülüm Senin için çok dua edicem canım Ama sende cok dua et bu şüpheleri kafandan at Sana olumsuz bişey olsa Allahtan başka kim engelleyebilir bunu Sen buna inanarak dua et Bende senin için dua edicem Eşinle aranızın bozuk olması Bebek meselesinden mi kaynaklanıyor canım

Allah razi olsun canim. bende senin icin dua edecem.. baska sebeblerden dolayi tartistik. tam bir hafta oldu hala küs duruyoruz. bir türlü hatasini kabul eden biri degil. bende inat ettim konusmuyorum. oda konusmuyor. tabi bu bebek meselesi de geriyo insani. ev ariyoruz bulamiyoruz bütcemize göre..

ayfercigim bu genis bi konu yani bu topikte konusmamiz dogru olurmu bilmiyorum canim yani uyari alabiliriz sanirim ama sunu söylemek istiyorum ben kendi cevremde böyle seyleri yasayanlari biliyorum ama adini koyamiyorum sübyanmi?:26:

Biraz üstü kapali anlatmaya calisacagim. bi kac aile cocugum olmuyor senelerdir ve bunun hicbir tippi aciklamasi yokmus deyip güvenilir taninilan ünlü birine gidiyor ve o kiside evet size büyü yapilmis diyor. bu aileye tedavi süreci baslatiyor yani bitkisel seyler, okunmus seyler vs... bu aile aynen o sekilde uyuyor ve Rabbim bunlara evlat nasip ediyor. kisa ve öz anlatmak istedim.
bide bu aileye eger hamile kalirsan bana gel yine cünkü Allah korusun bebegin yine düser. Ben sana bi kac tavsiyelerde daha bulunacam deniliyor.

Ben sadece bi aileden bahsettim bi kac aile baska srunlarla veya ayni sorunla gidip tedavi olduklarini duydum tanidiklarimdan. Ve gidenler memnun kaldiklarini hatta sorunlarinin cözüldügünü beyan eden insanlar

İnşallah barışırsınız sende biraz adım at canım Peki hiç aşılama ya da başka bişey denemediniz mi

Hz. Zekeriyanin dualarindan, Evlat isteyen Kisinin okuyacagi Dua:

Ey Rabbim, beni yanliz basima birakma. Hayirli bir Evlat nasip et. Sen varislerin En hayirlisisin. Ey Rabbim, bana kendi yanindan lütuf ve kereminle tertemiz ve mübarek bir cocuk ihsan et. Süphe yok ki sen duayi isiten ve kabul edensin.
Ey Rabbim, bana salih Kullarindan olan bir cocuk ihsan et.

AMIN

bu onlara Allahın hikmeti İçten ve samimi dua Kötülerin kem göz ve kem sözlerinden koruyacaktır

Hmm anladim canim. ben artik elimden geldigi kadar cok dua etmeye calisiyorum. Ben daha önce böyle bise hic duymamistim. neyse, bu bambaska bi konu zaten. dualarinizi eksik etmeyin.

İnşallah barışırsınız sende biraz adım at canım Peki hiç aşılama ya da başka bişey denemediniz mi
Insallah canim. ben hatta az önce bi adim attim ama kendinen uzaklastiriyor hemen beni. niyeti yok barismaya galiba. baska bise denemedik. artik önümüzdeki doktor randevusunda konuscam doktorla. belki bi tedavi uygular eger gerek varsa. doktor randevum oldugunu bile bilmiyor esim

Görüyor musun Zekeriya doğru yu bulmuş. Ben sana bunun aslını anlatayım Zekeriyyanın yıllarca çocuğu olmaz Birgün Hz meryemin yanında mevsim olmayan meyveler görür ve sorar Ey meryem bunları kim verdi sana Meryem der ki Bunlar Allahın katındandır.O dilediğine hesapsız rızık verir.Bunu duyan Zekeriyya Aman Allahım ben ne yaptım Allah dilediğine hesapsız rızık verir Ben niye Allahtan bunu bildiğim halde istemedim ki Ve kendine gelir Oturur ve samimice dua eder Allahta onu yahyayla müjdeler

bu onlara Allahın hikmeti İçten ve samimi dua Kötülerin kem göz ve kem sözlerinden koruyacaktır

Felak, Nas Sureleri koruyucu Sureler kizlar bol bol okunmali.

Sonucta büyü yapanlarin ve yaptiranlarin sonu belli, hic süphesiz.

O yüzden Allaha siginalim ve bizi bu tür insanlardan uzak tutup korusun Insaallah

Her namazdan sonra bu duayi okuyorum. Isteyen herkese Rabbim versin. Ama iste istemek lazim, icten ve samimi bi sekilde...

Felak, Nas Sureleri koruyucu Sureler kizlar bol bol okunmali.

Sonucta büyü yapanlarin ve yaptiranlarin sonu belli, hic süphesiz.

O yüzden Allaha siginalim ve bizi bu tür insanlardan uzak tutup korusun Insaallah

Her namazdan sonra bu duayi okuyorum. Isteyen herkese Rabbim versin. Ama iste istemek lazim, icten ve samimi bi sekilde...

KIZLAR! Allah razı olsun sizden ya Bu sohbet beni kendime getirdi resmen Bi hoş oldum Allah gönlünüzdekilerin daha da güzellerini nasib etsin sizlere

KIZLAR! Allah razı olsun sizden ya Bu sohbet beni kendime getirdi resmen Bi hoş oldum Allah gönlünüzdekilerin daha da güzellerini nasib etsin sizlere

O senin güzelligin canim benim bide sana güzel gösteren , baskalarina dua ettiren Rabbimin güzelligi.
Rabbim herkesin SIKINTILARINI gidersin Insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…