Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Insaallah esinle en kisa zamanda barisirsin.
Dualarim seninle
Rabbim güzel gecim nasip etsin bundan sonra size ve Insaallah ardindanda saglikli, hayirli tatlimi tatli evlatlar nasip etsin mevlam sizlere

kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar yaa meri aklımdan cıkmıyo hiç durup durup ağlıyorum yaa..rabbim acısını tez zamanda unuttursun ınşaallah...
lamişim senı de tebrık ederım canım benım rabbim sağlıkkla kucana almayı nasıp etsin
he bu arada yenı bı arkadas var adını hatırlayamadım sımdı ya:44::44::44nu da teprık edrıminşaallah duyar pıt pıtları

iyi akşamlar canlar herkes iyidir inş.
lamişim hayırlı olsun kuzum Rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
tuhfecim üzülme canım bebişin sana sıkı sıkı tutunacak inş.
gül den ne haberler var kızlar?

ben şimdi kontrolden geldim detaylıya da girdim çok şükür herşey gayet yolundaymış Rabbim herkesi sevindirsin inş.
herzaman hareketli olan sıpam bugün pek bi sakindi %99 kız dedi (cinsiyet değişmedi)
441 gr 25 cm

masaalllah canım ya sevındım sonucların temız cıkmasına kız olmasına da sevındım ben de bı kızım olmasını cok ıstıyorum

kızlar hepinize günaydın ben hamileyimmmmmmmmm çok şükür rabbıme pazar test yaptım çift çizgi çıktı p.tesi iş cıkışı akşam annemle kan vermeye gittik ve kan değerim 225.7 çıktı şuan 4 hafta 6 günlük hamileyim rabbım sonunu hayırla getirsin bılıyorsunuz daha önce yanı 4ay önce 8 haftalık düşük yapmıştım rabbıme hamd olsun şuan tek arzum sağlıkla sıhatle kucağıma almak rarısı tün isteyenlerin başıma lamia senıde tebrık ederim canım çok sevindim en kısa zamanda rabbım hepinize nasip eylesin tek sey kızlar stres yapmayın oluruna bırakın rabbım nne zman nasip eylerse o zaman veriyor

Son düzenleme:
iyim tatllımm mide bulantılarım başladı..iştahım yok ama yinede az az yemeye çalışıyorum..pazartesi İNŞALLAH kalp atışlarını duymaya gidicez meleğimizin..sen nasılsın canım benim bebiş nasıl..MAŞALLAH kız olcak hee.. bu sene kızların senesi sanırım...benimde içime öyle doğuyo ama RABBİMden gelen kız olsun erkek olsun fark etmez..

Son düzenleme:
canımm benim çok sevindimm..İNŞALLAH sıkıca tutunur anneciğine bebişin..RABBİM sağlıklı,sıhatli kucağına almayıda nasib etsinn

Topiğimize bebek yağıyor Rabb'imin izniyle..
SIra sıra hamiş haberleri maşaAllah..
Rabb'im yeni hamile kalan herkese hayırlısıyla kolay hamilelikler nasip etsin..
Sağlık sıhhatle yolu tammalamalarını ve bebeişlerini kuckalarına lamalarını nasip etsin..
Sırada bekleyenleride fazla bekletmesin inşaAllah..
Herkesi tek tek tebrik edip, öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…