kızlar hepinize günaydın ben hamileyimmmmmmmmmçok şükür rabbıme pazar test yaptım çift çizgi çıktı p.tesi iş cıkışı akşam annemle kan vermeye gittik ve kan değerim 225.7 çıktı şuan 4 hafta 6 günlük hamileyim rabbım sonunu hayırla getirsin bılıyorsunuz daha önce yanı 4ay önce 8 haftalık düşük yapmıştım rabbıme hamd olsun şuan tek arzum sağlıkla sıhatle kucağıma almak rarısı tün isteyenlerin başıma lamia senıde tebrık ederim canım çok sevindim en kısa zamanda rabbım hepinize nasip eylesin tek sey kızlar stres yapmayın oluruna bırakın rabbım nne zman nasip eylerse o zaman veriyor
canımm benim çok sevindimm..İNŞALLAH sıkıca tutunur anneciğine bebişin..RABBİM sağlıklı,sıhatli kucağına almayıda nasib etsinn
Topiğimize bebek yağıyor Rabb'imin izniyle..
SIra sıra hamiş haberleri maşaAllah..
Rabb'im yeni hamile kalan herkese hayırlısıyla kolay hamilelikler nasip etsin..
Sağlık sıhhatle yolu tammalamalarını ve bebeişlerini kuckalarına lamalarını nasip etsin..
Sırada bekleyenleride fazla bekletmesin inşaAllah..
Herkesi tek tek tebrik edip, öpüyorum...
Canim cok tebrik ederim RABBIM kucagina almayi nasip etsin saglikli ve sihhatli bi sekilde. AMIN
kızlar hepinize günaydın ben hamileyimmmmmmmmmçok şükür rabbıme pazar test yaptım çift çizgi çıktı p.tesi iş cıkışı akşam annemle kan vermeye gittik ve kan değerim 225.7 çıktı şuan 4 hafta 6 günlük hamileyim rabbım sonunu hayırla getirsin bılıyorsunuz daha önce yanı 4ay önce 8 haftalık düşük yapmıştım rabbıme hamd olsun şuan tek arzum sağlıkla sıhatle kucağıma almak rarısı tün isteyenlerin başıma lamia senıde tebrık ederim canım çok sevindim en kısa zamanda rabbım hepinize nasip eylesin tek sey kızlar stres yapmayın oluruna bırakın rabbım nne zman nasip eylerse o zaman veriyor
delyam teşekkürler canım benım amin inş. Sağlıkla gelir darısı başına inş.
çok sevindimm ALLAHIMM tekrar aynı acıyı yasatmasınn bebegini sag salim kucagını almayı nasp eetsin insALLAH
MASALLAAHH
iyim tatllımm mide bulantılarım başladı..iştahım yok ama yinede az az yemeye çalışıyorum..pazartesi İNŞALLAH kalp atışlarını duymaya gidicez meleğimizin..sen nasılsın canım benim bebiş nasıl..MAŞALLAH kız olcak hee.. bu sene kızların senesi sanırım...benimde içime öyle doğuyo ama RABBİMden gelen kız olsun erkek olsun fark etmez..
teşekkürler canım benım ınş. sağlık ve sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım
İNŞALLAH canım sabretmeye calışıyorum yapacak bişi yok..meleğim iyi olsunda..3. aydan sonra düzelir inş. canım benim öyle oldubiraz sabretmek gerekiyo
İNŞALLAH canım sabretmeye calışıyorum yapacak bişi yok..meleğim iyi olsunda..
selam kızlar nasılsınızz bakalımm:.sevgicvim bebiş nasıl..güll sennki nasıl canım benimm...
selam tatlımm bebiş iyi çok şükür gecen hafta çok halsizdim bu hafta mide bulantılarım başladı ama iyiz..pazartesi İNŞALLAH kalp atışı için gidicez tatlım sen nasılsın..selam kızlar nasılsınızz bakalımm:.sevgicvim bebiş nasıl..güll sennki nasıl canım benimm...
bu arada suay çok sevdim canım rabbim aynı acıyı yaşatmasın canım..bebşin ttutnsun anasına kuzummm
inşallah canım yoksa aynı kiloda kalcam yada daha zayıflıycam..tabiki çektiğimiz ve çekeceğimiz herşey meleklerimiz için canım yeterki onlar iyi olsunlar
3. aydan sonra da iştahın açılıyo
inşallah canım yoksa aynı kiloda kalcam yada daha zayıflıycam..
ayy alıym canım alıym azcık ya..İNŞALLAH..merak etme canım dediğim gibi 3. aydan sonra bulantıların bitip te iştahın açılınca bu sefer de kilo alıcam diye korkacaksın
tabiki çektiğimiz ve çekeceğimiz herşey meleklerimiz için canım yeterki onlar iyi olsunlar
3. aydan sonra da iştahın açılıyo
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?
selam tatlımm bebiş iyi çok şükür gecen hafta çok halsizdim bu hafta mide bulantılarım başladı ama iyiz..pazartesi İNŞALLAH kalp atışı için gidicez tatlım sen nasılsın..
hayırlı olsun canım çok sevindim bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak ve hepimizde sağlıklı,sıhhatli kucaklarımıza alacağız inş.
3. aydan sonra düzelir inş. canım benim öyle oldubiraz sabretmek gerekiyo
selam kızlar nasılsınızz bakalımm:.sevgicvim bebiş nasıl..güll sennki nasıl canım benimm...
bu arada suay çok sevdim canım rabbim aynı acıyı yaşatmasın canım..bebşin ttutnsun anasına kuzummm
amin canım amın inş. sağlıkla alırız
sağol şeydacım amın canım inş. sağlıkla gelir rabbım ınş. en kısa zamanda sanada nasip eğlesin
amin canım amın inş. sağlıkla alırız
sağol şeydacım amın canım inş. sağlıkla gelir rabbım ınş. en kısa zamanda sanada nasip eğlesin
ayy alıym canım alıym azcık ya..İNŞALLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?