Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Canim cok tebrik ederim RABBIM kucagina almayi nasip etsin saglikli ve sihhatli bi sekilde. AMIN

canımm benim çok sevindimm..İNŞALLAH sıkıca tutunur anneciğine bebişin..RABBİM sağlıklı,sıhatli kucağına almayıda nasib etsinn

teşekkürler canım benım ınş. sağlık ve sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım

niloşum sağol gülüm evet inş. sağlıkla almak nasip olur rabbıme duacıyız
inş. dğer arkadaşlarada en kısa zamanda nasıp eyler
sende bebişini sağlıkla kucağına al maşallah süpaallah kocaman olmuş annesi az kldı kucağına almana ama ınan meri ye cok üzüldüm bu hamıleliğindede beraber kalmıştık ama benım kı nasıp olmadı bak şimdi tekrar hamişim inş. oda en kısa zmanda hamiş kalır tekrar rabbım kımseyı böyle sınamasın evlat acısıyla

Canim cok tebrik ederim RABBIM kucagina almayi nasip etsin saglikli ve sihhatli bi sekilde. AMIN

delyam teşekkürler canım benım amin inş. sağlıkla gelir darısı başına inş.

çok sevindimm ALLAHIMM tekrar aynı acıyı yasatmasınn bebegini sag salim kucagını almayı nasp eetsin insALLAH
MASALLAAHH

hayırlı olsun canım çok sevindim bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak ve hepimizde sağlıklı,sıhhatli kucaklarımıza alacağız inş.

3. aydan sonra düzelir inş. canım benim öyle oldu biraz sabretmek gerekiyo

selam kızlar nasılsınızz bakalımm:.sevgicvim bebiş nasıl..güll sennki nasıl canım benimm...

bu arada suay çok sevdim canım rabbim aynı acıyı yaşatmasın canım..bebşin ttutnsun anasına kuzummm

İNŞALLAH canım sabretmeye calışıyorum yapacak bişi yok..meleğim iyi olsunda..

tabiki çektiğimiz ve çekeceğimiz herşey meleklerimiz için canım yeterki onlar iyi olsunlar
3. aydan sonra da iştahın açılıyo

selam kızlar nasılsınızz bakalımm:.sevgicvim bebiş nasıl..güll sennki nasıl canım benimm...

iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?

selam tatlımm bebiş iyi çok şükür gecen hafta çok halsizdim bu hafta mide bulantılarım başladı ama iyiz..pazartesi İNŞALLAH kalp atışı için gidicez tatlım sen nasılsın..

tabiki çektiğimiz ve çekeceğimiz herşey meleklerimiz için canım yeterki onlar iyi olsunlar
3. aydan sonra da iştahın açılıyo

iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?

selam tatlımm bebiş iyi çok şükür gecen hafta çok halsizdim bu hafta mide bulantılarım başladı ama iyiz..pazartesi İNŞALLAH kalp atışı için gidicez tatlım sen nasılsın..

olsun cnm miğde bulantısı iidir..bende iim kızlar napimm otyom ölee

amin canım amın inş. sağlıkla alırız

sağol şeydacım amın canım inş. sağlıkla gelir rabbım ınş. en kısa zamanda sanada nasip eğlesin

ayy canım benım tebrık ederım rabbım sağlıkla kucana almayı nasıp etsın insaallah

seyda sen nasılsın kuzum gorusemedık neler yapıyosun bakem

Oh ohh maşallah Hamişler artıyor Ben tebrik ediyorum hepinizi Güzel bir gebelik gecirirsiniz inşallah Bugün bende ovul. testini yaptım ikinci cizgi hafif çıktı Sanki gebelik testi yaptım ya nasıl sevindim anlatamam Gebelik testide böyle yüzüme güler inşallah hayırlısıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…