Oh ohh maşallah Hamişler artıyor Ben tebrik ediyorum hepinizi Güzel bir gebelik gecirirsiniz inşallah Bugün bende ovul. testini yaptım ikinci cizgi hafif çıktı Sanki gebelik testi yaptım ya nasıl sevindim anlatamam Gebelik testide böyle yüzüme güler inşallah hayırlısıyla:)
tatlımm iyim çok şükür 6 haftalık hamişim mide bulantısı oluyo arada yinede çok diil iyim..:) ben 2-3 gün kala öğrendim..İNŞALLAH hamişsindir tatlımm..gull sende durumlar nedir görüşemedik baya..benimde bata 2 gün kaldı yarın sabah test yapmak istiyorum.bugün kahvemsi bir akıntı geldi.şüphelendim bende :)
canım ovulasyon testide yap tabi ama bence adet bitiminden sonra hemen başla gün aşırı denemeni öneriirim benim ya 12. yada 13. gün tuttu sanırım tabiki kişiden kişiye değişiyo ama benim nacizane fiktim bu RABBİM nasib eder İNŞALLAH şeker..
tatlımm iyim çok şükür 6 haftalık hamişim mide bulantısı oluyo arada yinede çok diil iyim..:) ben 2-3 gün kala öğrendim..İNŞALLAH hamişsindir tatlımm..
Nerdesiniz yaaa
hayırlı akşamlar canım nasılsın?
çok şükür gayet iyiyiz canım sağol
hamdolsun iyiyim ne kadarlık şimdi hareket var mı yada fiziksel bi değişim var mı sende
bugün 22. haftaya girdik Allah'ın izniyle
seğirme şeklinde hissediyorum hareketlerini dün dr uma sordum 23. haftaya kadar öyle hissedersin sonra tekmeleri hissedersin dedi bakalım artık hayırlısı canım
fiziksel değişim var tabi göbeğim çıktı artık
ay ne güzel ya şuan bi can taşıyorsun yavaş yavaş büyüdüğünü hissediyorsun nasıl bi duygu
çok güzel değişik bir duygu canım ama tarifi mümkün değil
anlatılmaz yaşanır Rabbim en kısa sürede sana ve tüm isteyenlere tattırsın bu güzel duyguları inş.
Allah razı olsun canım peki alışverişe başladın mı
cümlemizden canım
yok daha hiçbirşey almıyoruz herşey çarşıda hazır canım acele etmeye gerek yok diye düşünüyoruz 7. aya bi girelim hayırlısıyla kasım gibi yavaş yavaş başlarız artık
cümlemizden canım
yok daha hiçbirşey almıyoruz herşey çarşıda hazır canım acele etmeye gerek yok diye düşünüyoruz 7. aya bi girelim hayırlısıyla kasım gibi yavaş yavaş başlarız artık
vavv ceylin haa ama ben cıkaramadım bu isimden kız mı erkek m i, şimdi
ceylin diye bir erkek ismi varmı bilmiyorum ama ben hiç duymadım
tatlı güzel nur gibi bir kız olsunkim buldu ismi sen mi eşin mi
inş. canım sağlıklı,sıhhatli,vatana-millete,anaya-babaya hayırlı evlat olsun o bizlere yeter
ben anlamı güzel bikaç isim buldum eşim bunu beğendi bakalım hayırlısı
başka ne vardı isimler arasında
ecrin,efsa,zümra,şevval vardı ama babamız ceylin i beğendi
canım benim birazcık ütüm var onu halledip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?