inş. canım sağlıklı,sıhhatli,vatana-millete,anaya-babaya hayırlı evlat olsun o bizlere yeter
ben anlamı güzel bikaç isim buldum eşim bunu beğendi bakalım hayırlısı
o kızlar maşallll ya bı ay 4 gebe haberı bıren aldık maşalla 2012 bıtımıne yetiştircez heralde he
suay82 cok tebrık ederım ttalım aynen dedıgım gıbı bak kaybedılenın acısı yenısıyle dınıyo ınşalla bu sefer sağlıklı gebelık gecırırsın tatlım
kızlar hepinize günaydın ben hamileyimmmmmmmmmçok şükür rabbıme pazar test yaptım çift çizgi çıktı p.tesi iş cıkışı akşam annemle kan vermeye gittik ve kan değerim 225.7 çıktı şuan 4 hafta 6 günlük hamileyim rabbım sonunu hayırla getirsin bılıyorsunuz daha önce yanı 4ay önce 8 haftalık düşük yapmıştım rabbıme hamd olsun şuan tek arzum sağlıkla sıhatle kucağıma almak rarısı tün isteyenlerin başıma lamia senıde tebrık ederim canım çok sevindim en kısa zamanda rabbım hepinize nasip eylesin tek sey kızlar stres yapmayın oluruna bırakın rabbım nne zman nasip eylerse o zaman veriyor
kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hoşgeldin canım
Tebrik ederim canimMasaallah Rabbim saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsin Insaallah.. Kucagina aldigin günleride görürsün Insaallah
Hayirli olsun
ohh şükür azalmıştır inşş işe yaradı seniin soğan suyu desene :):):):) kuzum ben bugün yaptırdım dayanamayıp kan tahlilini şükürler olsun Rabbim nasip etti105. 72 çıktı değerim....darısı tüm isteyenlerin hakkında hayırlı olucak kardeşlerimin başına ....
cnm ya ben ceylın ısmını cok severım kızım olsaydı ceytlın ısmını yuksek ıhtımalle koyayı duşunuyodum adı gıbı guzel tatlı bı kız olucak annesı ınşalla
cnm merhaba nasılsın uzun zamandır göruşemedık senınle
ay bu ay gebeler 4 lendı ınşalla 5 6 7 8 9 lara cıkalım cnm ya
inş. canım sağol
ne var ne yok nasılsınız?
ceylin ismi hakikaten cok güzel
benimde begendigim isimlerden birtanesi ceylin. Hayirli olsun kizinin ismi
ıyıyız tatlım benım gun sayıyoruz kızın napıyo başladımı bakım tekmeler savrulmaya
merhaba canim sükür iyiyim sagol sen nasilsin?
evet baya oldu görüsemedik denk gelemedik
evet ya Masaallah cok sevindim 4, 8,12, 24......ikiye katlansin hamile haberleri alalim topigimizde Insaallah
sen ne yaptin canim?arasina yaklasiyorsun Insaallah
ayy canım benım tebrık ederım rabbım sağlıkla kucana almayı nasıp etsın insaallah
seyda sen nasılsın kuzum gorusemedık neler yapıyosun bakem
Oh ohh maşallah Hamişler artıyor Ben tebrik ediyorum hepinizi Güzel bir gebelik gecirirsiniz inşallah Bugün bende ovul. testini yaptım ikinci cizgi hafif çıktı Sanki gebelik testi yaptım ya nasıl sevindim anlatamam Gebelik testide böyle yüzüme güler inşallah hayırlısıyla:)
o kızlar maşallll ya bı ay 4 gebe haberı bıren aldık maşalla 2012 bıtımıne yetiştircez heralde he
suay82 cok tebrık ederım ttalım aynen dedıgım gıbı bak kaybedılenın acısı yenısıyle dınıyo ınşalla bu sefer sağlıklı gebelık gecırırsın tatlım
Tebrik ederim canimMasaallah Rabbim saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsin Insaallah.. Kucagina aldigin günleride görürsün Insaallah
Hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?