Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
o kızlar maşallll ya bı ay 4 gebe haberı bıren aldık maşalla 2012 bıtımıne yetiştircez heralde he
suay82 cok tebrık ederım ttalım aynen dedıgım gıbı bak kaybedılenın acısı yenısıyle dınıyo ınşalla bu sefer sağlıklı gebelık gecırırsın tatlım

inş. canım sağlıklı,sıhhatli,vatana-millete,anaya-babaya hayırlı evlat olsun o bizlere yeter
ben anlamı güzel bikaç isim buldum eşim bunu beğendi bakalım hayırlısı

cnm ya ben ceylın ısmını cok severım kızım olsaydı ceytlın ısmını yuksek ıhtımalle koyayı duşunuyodum adı gıbı guzel tatlı bı kız olucak annesı ınşalla

hoşgeldin canım

Tebrik ederim canim Masaallah Rabbim saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsin Insaallah.. Kucagina aldigin günleride görürsün Insaallah
Hayirli olsun

Rabbim mutlulugunu daim etsin Insaallah. Hayirli olsun canim ve saglikli bir hamilelik, kolay bir dogum, hayirli evlat olsun Insaallah

Tebrik ederim canim Masaallah Rabbim saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsin Insaallah.. Kucagina aldigin günleride görürsün Insaallah
Hayirli olsun

cnm merhaba nasılsın uzun zamandır göruşemedık senınle
ay bu ay gebeler 4 lendı ınşalla 5 6 7 8 9 lara cıkalım cnm ya

anam anam anam nasiiiilllll sevindim bu habereeee. Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Insaallah. saglikli ve rahat bir gebelik dönemi gecirmeni diliyorum Insaallah ve kolay bir dogum nasip etsin Mevlam sanaMasaallah

cnm merhaba nasılsın uzun zamandır göruşemedık senınle
ay bu ay gebeler 4 lendı ınşalla 5 6 7 8 9 lara cıkalım cnm ya

merhaba canim sükür iyiyim sagol sen nasilsin?
evet baya oldu görüsemedik denk gelemedik
evet ya Masaallah cok sevindim 4, 8,12, 24......ikiye katlansin hamile haberleri alalim topigimizde Insaallah

sen ne yaptin canim?arasina yaklasiyorsun Insaallah

ceylin ismi hakikaten cok güzel
benimde begendigim isimlerden birtanesi ceylin. Hayirli olsun kizinin ismi

sağol canım inş.

ıyıyız tatlım benım gun sayıyoruz kızın napıyo başladımı bakım tekmeler savrulmaya

iyiyiz çok şükür teyzesi ben henüz seğirme olarak hissediyorum ama baya hareketliyiz maşallah
dün dr um şimdilerde seğirme gibi hissedersin,tekmeleri 23.haftadan sonra hissedersin dedi bakalım artık nasıl olacak :44:

ıyıyım tatlım benım guzel haberlerı okudukca cok daha ıyı oluyorum cnm benımde azkaldı son 24 gunnnnnnn
heyecan dorukta

ayy canım benım tebrık ederım rabbım sağlıkla kucana almayı nasıp etsın insaallah

seyda sen nasılsın kuzum gorusemedık neler yapıyosun bakem

canım benım cok teşekkür ederim amın inş. sağlıkla gelir darısı topiğin hepsinin başına

canım inş. hamişsindir ümidini yitirme ama acele etme 3-4 geçsin

sağol yarenım amın inş. yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız hep beraber
sende bebişini sağlıkla kucağına al
Hayirli olsun

teşekkürler canım amin inş. en önemliside o sağlıklı hamilelik geçirmek

Son düzenleme:
slm kızlar ıkı gundur gırmedım neler olmus masallah hamısler hepınınızı tek tek kutluyorum darısı dıger arkadasların basına olsun
yarencım senıde allah duz kurtarsın dualarım hep sızlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…