Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kizlar

Allah nasip ederse ben 15 ekimde Türkiyedeyim Insaallah

29 ekim yine sizinleyim Insaallah

2hafta yani 14gün sonra geldigimde Insaallah 14 kisiden hamile haberi duymak istiyorum rekor kirilsin topikte

hakkinizi helal edin canlariiiiim.

yakinda dogum yapacak olan arkadaslarimiz Rabbim sizlere kolay dogum nasip etsin Insaallah sonrasindada rahat lohusalik dönemi gecirmeniz dilegi ile
öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
herkese hayırlı gunler topıce bakıyorum genelde kımse olmuyo ve bugun bı baktım hamişlerımız cogalmış cok sevındım.RABBIM saglıklı,sıhatlı evlatlar nasıp etsın.az kalmış insallah sıra bızlere de gelır 2012 yılında hepımız 49:byle olruz hepınızı optum ALLAHA emanet olun

TUHFE,GÜL,LAMİA VE SUAY tebrik ederim sizleri..
çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

topice girer girmez ilk listeye bakayım dedim..ben en son Sevgi yi biliyordum..güzel haberler gördüm.

Beni duymussunuz bir gelip sizlere halimi anlatayım dedim..evime hafta içi geldim.
aradan 20 gün geçti ama ben hala kendime gelemedim.
ne anlatsam ne desem az gelir..hersey çok iyiyken,kızım neredeyse 6aylık olmus tüm tehlikeleri atlatmısken bunu yaşamak mahvetti beni.

kimseyi de üzmek istemiyorum.çok mutlu olduğum zamanlar oldu bu topicte..
yine bir gün mutlu haberimi veririm umarım..
şimdi ne yapacağım bilemiyorum..aynı acıyı yaşama korkusu her an içimi yakıyor..

zaten 3 ay korunma sürecim var..sonrada öle hemen hamile kalan bi yapım yok.
ne diyeyim ne yazıldıysa onu yasayacağım sanırım.

şimdilik benden bu kadar..kimseciklerde yok sansıma..

Allah ım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
(hoş çok dua ettim ama sanırım kabul olmuyor benim dualarım)

Son düzenleme:
cnm senı gordum cok sevındım oyle dusunme herseyde vardır bı hayır cnm RABBIM yıne sana o duyguyu tatıdır insallah bı an once toparla kendını topıcte yerın bellı sensız olmuyo nese kaynagımızdın yıne oyle ol cnm benım

mericim inan duydugum günden beri çok üzgünüm hiç aklımdan cıkmıyorsun senın acını dınderem belkı ama sunu untma o bebeğim melek şimdi sana şefaatçi olacak
yanlız senın duaların kabul olmuyor dıye bırsey yok olmasaydıeğer o duyguyu hiç yaşamazdın bende düşük yatım hatta beraber aynı anda hamiş kaldık ama malesef cok sürmedi tabı senın kadar üzülmedim çünkü hiç hissetmedim ama ınan canım benım yıne meleğin olacak sen korunma devresını bır geç vücudun kendını toparlasın bak benım 4 ay sonra oldu aslında olmakla bıtmıyor önemlı olan sonuna kadar sağlıkla gidip kucağına almak bak ne diyeceğim ocak topiğinde fbetül var bir ay önce hem kendisi hem bebeği vefat ettı ve ortada bir kız bır eş bıraktı çok şükür hayatdasın haaa ayrıca ayşeyide biliyorsun ocak topiğinin sahıbı onun cok desteği oldu bana bak oda 2 kez 5 aylık ve 7 aylık bebeğini kaybetti ve suan yıne hamıle 6 aylık ama yılmada şükrettı sabrının sınandığını düşündü hemde ıkı kez sende yılma ınan o topikte kaç kişi 5-6 aylık yavrularını kaybettı okursan görürsün dıyeyım en kısa zamanda kendinı toparlamam ve yavruna kavuşman canım benım allaha emanet ol her zaman yanındayız

canımmm benimmm öncelikle teşekkür ederim.. sakın ümitsizliğe kapılma,bir kere veren RABBİM birdaha nasib eder inancını yitirme ..moral çok önemli en kısa zamanda kendini toplarsın İNŞALLAH..dualarım seninle tatlım benim..

canım cok cok cok gecmiş olsun kuzum bende cok sasırdım ve üzüldüm demek seninde cennette seni bekleyen bir meleğin oldu
her şerde bi hayır vardır güzelim allahım sana en hayırlı zamanda yeni hamilelikler bebekler nasip etsin ins güzelim allah yardımcın olsun
acını unutturacak güzel haberlerle tekrar görmek isterim seni canım arkadasım

canım cok cok cok gecmiş olsun kuzum bende cok sasırdım ve üzüldüm demek seninde cennette seni bekleyen bir meleğin oldu
her şerde bi hayır vardır güzelim allahım sana en hayırlı zamanda yeni hamilelikler bebekler nasip etsin ins güzelim allah yardımcın olsun
acını unutturacak güzel haberlerle tekrar görmek isterim seni canım arkadasım

merhaba cnm nasılsın bakım calışmalar başladıı bakım
sılık cıgıde ıyıye ısaret degılmı bugun kaçıncı gun adetler duzenlımı

Hayırlı olsun canım öncelikle Msjını okudum sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş ben gebelik testi yapmadım ovul. testi yaptım onu anlatıyodum

meryemcim yüzünün gülmesi yakındır inşallah Bir geriye dönüp baksak anlarız ki dualarla ayaktayız biz Rabbim yardımın olsun

selam tatlım hayırlı günler hayırlı cumalar iyiyim iyi olmaya calışıyorum tatlımm.. mide bulantım cok.. başka sorunum yok çok şükür sen nasılsın canım..

iyiyim bende baya yoğundum misafirler misafirlikler baya dolu geciyodu bi girip bakem dedim meryem dönmüş beni çok etkiledi ya

iyiyim bende baya yoğundum misafirler misafirlikler baya dolu geciyodu bi girip bakem dedim meryem dönmüş beni çok etkiledi ya
ALLAH iyilik versin canım..evet okudum bende ALLAH sabır versin..RABBİM en kısa zamanda tekrar hamile kalmasını nasib eder İNŞALLAH...

s a hanımlar nasılsınız hayırlı cumalar uzun zamandan beri bi kac kişi görmek ne güzel her gelmemde tek tabancaydım

selam tatlım hayırlı günler hayırlı cumalar iyiyim iyi olmaya calışıyorum tatlımm.. mide bulantım cok.. başka sorunum yok çok şükür sen nasılsın canım..

güll merhaba..sende durumlar neler noldu canımmm varmı gelişmee..benim bugün bat günümmm..anladıgım kadarıyla oldu busefer heh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…