Gunaydın delya sende benım gbı erkencısın cnm
kadercim canim benim cikmam gerek kıb optum cok
Dogruya bızım burda saat 10 nasılsın cnm gorusemıyoruz okuyorum hep ama cevap yazamıyorum.
Gel bacım gel senin başına neler gelmiş yaa
herkese selam nasılsınız bakalımm ben adet oldum bildiginiz gibi ama asılamaya gitmedim
cogu arkadasın bildigi gibi uzun süredir ev arıyordum ve ALLAHIM nasip etti çok şükür aldık
ve ev tasımakla ugrasıyorum
herkese selam nasılsınız bakalımm ben adet oldum bildiginiz gibi ama asılamaya gitmedim
cogu arkadasın bildigi gibi uzun süredir ev arıyordum ve ALLAHIM nasip etti çok şükür aldık
Ne gelmiş kız başıma:))
RABBİM güle güle oturmayı nasib etsin tatlımm..herkese selam nasılsınız bakalımm ben adet oldum bildiginiz gibi ama asılamaya gitmedim
şekerrr nasılsın canımcım..uyarı almışsın da ona dedim AHH kardeşim hayat ne kadar zor Hayatı ne kadar zorlaştırıyor insanlar Yaşamı insanlar değersizleştiriyor
RABBİM güle güle oturmayı nasib etsin tatlımm..
şekerrr nasılsın canımcım..
nasılsın canım bebiş iyi mi
evet tatlım şükür iyiz ikimizde biraz mide bulantım oluyo bu gece pek uyuyamadım sancı oluyo arada AMİNNN canım benim RABBİM sanada nasib etsin sen nasılsın canım..ahh gül kız iki gram olmuş senin ki ne kadar küçük ya Allahım emanet olsun Allah desteklesin onu Rabbim sağlık versin size
evet tatlım şükür iyiz ikimizde biraz mide bulantım oluyo bu gece pek uyuyamadım sancı oluyo arada AMİNNN canım benim RABBİM sanada nasib etsin sen nasılsın canım..
koyu beyazsa yada beyazsa iltihaptır canım soğana ne zaman başladın soğanda yapıo ama iyi gelir devam et tatlım soğan kürü bittikten 2-3 gün sonra hasta olursun..şifa olsun şeker..hamdolsun canım ya benim ovul. günüm gecti ama akıntım devam ediyo ve koyu renge döndü koyu beyaz soğana başladım şimdi neden böyle bi akıntı oldu anlamadım ya
koyu beyazsa yada beyazsa iltihaptır canım soğana ne zaman başladın soğanda yapıo ama iyi gelir devam et tatlım soğan kürü bittikten 2-3 gün sonra hasta olursun..şifa olsun şeker..
hmmmm bilmiorumki tatlım ben 1 ay kullandım akıntı olmuştu baya 2. ay kullanmadım..ama kötü bişi olduğunu sanmıyorum içini temizliodur bence:44:ama gülüm ben ikinciye başladım ya 1 aylık bitti 2. ay bu adetten sonra olmadı ovulasyona kadarda bişey yoktu ya dün başladı bi türlü anlamadım ya
hmmmm bilmiorumki tatlım ben 1 ay kullandım akıntı olmuştu baya 2. ay kullanmadım..ama kötü bişi olduğunu sanmıyorum içini temizliodur bence:44:
hmmmm bilmiorumki tatlım ben 1 ay kullandım akıntı olmuştu baya 2. ay kullanmadım..ama kötü bişi olduğunu sanmıyorum içini temizliodur bence:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?