Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
erken ama bişeyler almöaya başladın mı Babası nasıl heycan var mı tahmininiz var mı kız mı erkek mi bak bence kız bu isim düşündünüz mü bu arada Ayy ne cok soru sordum
yok tatlım hiç bişi almadık daha 7. ayda falan başlarız almaya die düşünüorum ben kız olursa KURAN-I KERİM de gecen CEYLİN ismini istiyorum (cennete açılan kapıanlamına gelio )evlendiğimizden beri, eşimde erkek olursa FATİH ismini istiyor ama onundeğişebilir benim sabit..:))

benim kız diyesim geliyor Ama kuranda ceylin kelimesi gecmiyor canım İnt. araştırdıysan eğer bunlar yanlış ifadeler Ama fatih çok güzel bi isim

hayırlı günler bacılar nasılsınızz :):):):) gülcüm maşallah 8. haftadaymışsın Rabbim tamamına erdirsin inş hayırlısıyla :) darısı fana nın ve tüm isteyenlerin başınaa Rabbim dileğini kabul etsin inş fana cımmm

Son düzenleme:
benim kız diyesim geliyor Ama kuranda ceylin kelimesi gecmiyor canım İnt. araştırdıysan eğer bunlar yanlış ifadeler Ama fatih çok güzel bi isim
benimde içime kız doğuyo ama hayırlısı diyorum tatlım evet nette araştırmıştım..nisan ismide hoşuma gidio oda farsca..ay ne bilim ama ceylini seviyorum..

hayırlı günler tatlımm sağoalsın evet 1-2 güne 2 ay dolcak kısmetse..:))senin nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasın

benimde içime kız doğuyo ama hayırlısı diyorum tatlım evet nette araştırmıştım..nisan ismide hoşuma gidio oda farsca..ay ne bilim ama ceylini seviyorum..

NİSAN benim kızımın adıydı bende çok severek koydum o ismi hem peygamber efendimiz Sav de o ayda doğmuşş ama ceylin bende duymuştum gerçekten geçmiyomuş kuranda iyica bi araştır istersen canım...

AmiiinnAllah razı olsun canım sen niye gebelik takvimi yapmadın kız seninkinide okurdum biraz faydalanırdım

ceylin yerine cerene ne dersin:26:

NİSAN benim kızımın adıydı bende çok severek koydum o ismi hem peygamber efendimiz Sav de o ayda doğmuşş ama ceylin bende duymuştum gerçekten geçmiyomuş kuranda iyica bi araştır istersen canım...
kıyamam özür dilerim tatlım seni üzmek istememiştimm..( .bakalım gün ola harman ola cinsiyeti belli olsunda karar veririz

hayırlı günler tatlımm sağoalsın evet 1-2 güne 2 ay dolcak kısmetse..:))senin nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasın

bzm satlarımız aynı seninle ama benim geç döllenme olduğu için seninkinden küçüğüz daha dün dr 6+1 dedi işte şükür kalp atışınıda gördük .... ama daha ilerleyen günlerde yeni sat belirlicez ona göre tam belli olur inşş ..... benmde senin gibi bulantılarım ve halsizliğim çok var ama kusmamaya çalışıyorum ....işte elimden geldiiğince bakalım....sende nasıl iştah falan varmı benim ki tamamen kapanmış durumda

maşallah canımm :)) mide bulantım oluyor ama bende çıkaramıyorum tatlım..çıkarmamak iyiymiş zaten.. iştah pek yok zar zor yiyorum..zaten bebiş bu dönemler bizim kanımızdan beslendiğinden en ufak şeyler yarar İNŞALLAH açılır iştahımızda kendimize geliriz..çok uyku basıyo bide benim bünyemde zayıf..hayırlısı artık

AmiiinnAllah razı olsun canım sen niye gebelik takvimi yapmadın kız seninkinide okurdum biraz faydalanırdım

ceylin yerine cerene ne dersin:26:
ben şimdilik düşünmüyrum ya zaten bi sat belirleyelim dr ile ondan sonra bakarız inşş nasip olursa yaparımm :):):):):)
kıyamam özür dilerim tatlım seni üzmek istememiştimm..( .bakalım gün ola harman ola cinsiyeti belli olsunda karar veririz

yok canım arkadaşım hiç özür dilicek bişiy yok üzülme bende o yüzden söylemedim belki koymak size nasip olur ismiyle yaşatır RAbbim hani bende o ismi çok istemiştim ama nasip olmadı işte .....bakalım bende ayrım yaptığımdan diil ama kıza daha bi yatkınım şu anda ilkinden hevesimiz yarıda kaldı ya o bakımdan ... ama şimdide herkes bana erkek diyo ilkinide ben erkek çok işstemiştim hatta dr kız diyince üzülmüştüm bile bakalım sağlıklı sıhatli hayırlı nasip etsin Rabbim .... daha var ama öğrenmemizee....

maşallah ya ne güzel Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasib etsin inşallah lütfen dua edin Bende bu heycanı hayırlısıyla yaşamak istiyorum dualarınıza ihtiyacım var
bilmem ki canımm hiç düşünmedim ama buluruz RABBİM bağışlasında düşüncek çok vaktimiz olur İNŞALLAH

evet gülüm daha zaman çok ömrüde ismide kendiside güzel olur inşalah

evet canım var baya bana 4 hafta sonra gel dedi...12. haftama giriyorum o hafta belki belli olur bakalım..İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…