Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

inş talım geçer bu dönemlerde 3 ayı geçtikten sonra rahatız inş ... artık fananın falan dertlerni dinleriz midem bulanıyo yemek yiyemiyorumm ....

hımm ben bu topikteki bütün gebelerin gebelik takvimini okuyorum heycanlanıyorum seviniyorum

evet gülüm daha zaman çok ömrüde ismide kendiside güzel olur inşalah
AMİN canım İNŞALLAH..tez zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu İNŞALLAH ŞEKER..KIZLAR uykum geldi sankii ben az uzanıyım..öpüyorum sizi

kuzum hiç etmez olur muym inan çektiğimiz sıkıntıları unutmuş değilim hepiniz için tek tek duacıyım inş Rabbim hayırlı dualr arasına alır da kabul eder .....

inş talım geçer bu dönemlerde 3 ayı geçtikten sonra rahatız inş ... artık fananın falan dertlerni dinleriz midem bulanıyo yemek yiyemiyorumm ....

çok uzun zaman değildir inşallah bende aranıza katılmayı istiyorum az şey paylaşmadık sizinle Bu halleri de paylaşmak nasib olur inşallah

hımm ben bu topikteki bütün gebelerin gebelik takvimini okuyorum heycanlanıyorum seviniyorum

Rabbim tez vakitte kendininkini okumay nasip etsin inş canım kardeşim....

AMİN canım İNŞALLAH..tez zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu İNŞALLAH ŞEKER..KIZLAR uykum geldi sankii ben az uzanıyım..öpüyorum sizi
kendine iyi bak kuzum bizde dışarı çıkıcaz zaten inş denk gelir görüşrüz yine.....

İNŞALLAH canım sıra fanaa da zaten
inşallah gülüm Hadi git uyu bakalım Allah rahatlık versin
kuzum hiç etmez olur muym inan çektiğimiz sıkıntıları unutmuş değilim hepiniz için tek tek duacıyım inş Rabbim hayırlı dualr arasına alır da kabul eder .....

Allah razı olsun canım benim bu duaları aldıkça umudum daha da artıyor Beni tanıyanlar tanımayanlar beni rüyalarıda görüyorlar bu aralar çok kişi arayıp rüyamda hamileydin diyorlar ne iş anlamadım o kadar çok sık duyuyorum ki

çok uzun zaman değildir inşallah bende aranıza katılmayı istiyorum az şey paylaşmadık sizinle Bu halleri de paylaşmak nasib olur inşallah

bak zincir kırıldı artık hemen hemen her ay bi hamile var rabbi elbet sanada nasip edicek sadece sabret ve bol bol dua kuzum gün gelick bu hallerimize gülücezinşş ....

bak Rabbim sabret diye sna işaret gönderiyo sabretmeni ona tevekkül etmeni bekliyo senin de müjden yakındır Allah ın izniyle....

bak zincir kırıldı artık hemen hemen her ay bi hamile var rabbi elbet sanada nasip edicek sadece sabret ve bol bol dua kuzum gün gelick bu hallerimize gülücezinşş ....

doğru söylüyorsun ne diyebilirim ki Hesapsız nimet hesapsız lütuf veren Allah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

doğru söylüyorsun ne diyebilirim ki Hesapsız nimet hesapsız lütuf veren Allah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

aminn kuzum şimdilik bende çıkyorum Allah herşeyi gönlünce nasip etsin ....gün içinde inş görüşürüz yine iyibak kendine......

berın cnm evın hayırlı olsun gule gule oturmayı RABBIM nasıp etsın.inssalah yenı evyenı bı bebış olur RABBIM YUZUNU GULDURUR INSALLAH

hayırlı olsun canım gule gule sağlıkla mutluluukla oturun ınsaallah ınsaallah evınız uğurlu gelirde seneye kalmadan bebek seleri yankılanır içinnde

MERHABA BERRİNCİM kız seni soruyordum bi baktım sen msj atmışsın Evin hayırlı olsun gülüm İnşallah ev hediyen bir bebiş olur canım:)

RABBİM güle güle oturmayı nasib etsin tatlımm..

berın cnm evın hayırlı olsun gule gule oturmayı RABBIM nasıp etsın.inssalah yenı evyenı bı bebış olur RABBIM YUZUNU GULDURUR INSALLAH

hepinizden ALLAH razı olsun kızlar isteyen herkesin kendisine versin ALLAHIM
inşALLAH bebegşmş dee alırımkucagımaa hayırlısıyla güzel ALLAHIM nasip ederrse egerr
evi aldım herkes bebek bekliyor bendee bakalımm hayırlısıı
:18:

Rabbim evini cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle doldursun bacım İnşallah hayırlı ve bereketli olur sizin için Eve biraz ara verde yanımıza gel

Rabbim evini cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle doldursun bacım İnşallah hayırlı ve bereketli olur sizin için Eve biraz ara verde yanımıza gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…