maşallah canımm :)) mide bulantım oluyor ama bende çıkaramıyorum tatlım..çıkarmamak iyiymiş zaten.. iştah pek yok zar zor yiyorum..zaten bebiş bu dönemler bizim kanımızdan beslendiğinden en ufak şeyler yarar İNŞALLAH açılır iştahımızda kendimize geliriz..çok uyku basıyo bide benim bünyemde zayıf..hayırlısı artık
ben şimdilik düşünmüyrum ya zaten bi sat belirleyelim dr ile ondan sonra bakarız inşş nasip olursa yaparımm :):):):):)
yok canım arkadaşım hiç özür dilicek bişiy yok üzülme bende o yüzden söylemedim belki koymak size nasip olur ismiyle yaşatır RAbbim hani bende o ismi çok istemiştim ama nasip olmadı işte .....bakalım bende ayrım yaptığımdan diil ama kıza daha bi yatkınım şu anda ilkinden hevesimiz yarıda kaldı ya o bakımdan ... ama şimdide herkes bana erkek diyo ilkinide ben erkek çok işstemiştim hatta dr kız diyince üzülmüştüm bile bakalım sağlıklı sıhatli hayırlı nasip etsin Rabbim .... daha var ama öğrenmemizee....
AMİN canım İNŞALLAH..tez zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu İNŞALLAH ŞEKER..KIZLAR uykum geldi sankii ben az uzanıyım..öpüyorum sizievet gülüm daha zaman çok ömrüde ismide kendiside güzel olur inşalah
maşallah ya ne güzel Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasib etsin inşallah lütfen dua edin Bende bu heycanı hayırlısıyla yaşamak istiyorum dualarınıza ihtiyacım var
evet gülüm daha zaman çok ömrüde ismide kendiside güzel olur inşalah
İNŞALLAH canım sıra fanaa da zateninş talım geçer bu dönemlerde 3 ayı geçtikten sonra rahatız inş ... artık fananın falan dertlerni dinleriz midem bulanıyo yemek yiyemiyorumm ....
inş talım geçer bu dönemlerde 3 ayı geçtikten sonra rahatız inş ... artık fananın falan dertlerni dinleriz midem bulanıyo yemek yiyemiyorumm ....
hımm ben bu topikteki bütün gebelerin gebelik takvimini okuyorum heycanlanıyorum seviniyorum
kendine iyi bak kuzum bizde dışarı çıkıcaz zaten inş denk gelir görüşrüz yine.....AMİN canım İNŞALLAH..tez zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu İNŞALLAH ŞEKER..KIZLAR uykum geldi sankii ben az uzanıyım..öpüyorum sizi
AMİN canım İNŞALLAH..tez zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu İNŞALLAH ŞEKER..KIZLAR uykum geldi sankii ben az uzanıyım..öpüyorum sizi
inşallah gülüm Hadi git uyu bakalım Allah rahatlık versinİNŞALLAH canım sıra fanaa da zaten
kuzum hiç etmez olur muym inan çektiğimiz sıkıntıları unutmuş değilim hepiniz için tek tek duacıyım inş Rabbim hayırlı dualr arasına alır da kabul eder .....
çok uzun zaman değildir inşallah bende aranıza katılmayı istiyorum az şey paylaşmadık sizinle Bu halleri de paylaşmak nasib olur inşallah
inşallah gülüm Hadi git uyu bakalım Allah rahatlık versin
Allah razı olsun canım benim bu duaları aldıkça umudum daha da artıyor Beni tanıyanlar tanımayanlar beni rüyalarıda görüyorlar bu aralar çok kişi arayıp rüyamda hamileydin diyorlar ne iş anlamadım o kadar çok sık duyuyorum ki
bak zincir kırıldı artık hemen hemen her ay bi hamile var rabbi elbet sanada nasip edicek sadece sabret ve bol bol dua kuzum gün gelick bu hallerimize gülücezinşş ....
doğru söylüyorsun ne diyebilirim ki Hesapsız nimet hesapsız lütuf veren Allah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
aminn kuzum şimdilik bende çıkyorum Allah herşeyi gönlünce nasip etsin ....gün içinde inş görüşürüz yine iyibak kendine......
herkese selam nasılsınız bakalımm ben adet oldum bildiginiz gibi ama asılamaya gitmedim
cogu arkadasın bildigi gibi uzun süredir ev arıyordum ve ALLAHIM nasip etti çok şükür aldık
ve ev tasımakla ugrasıyorum
hayırlı olsun canım gule gule sağlıkla mutluluukla oturun ınsaallahınsaallah evınız uğurlu gelirde seneye kalmadan bebek seleri yankılanır içinnde
MERHABA BERRİNCİM kız seni soruyordum bi baktım sen msj atmışsın Evin hayırlı olsun gülüm İnşallah ev hediyen bir bebiş olur canım:)
RABBİM güle güle oturmayı nasib etsin tatlımm..
berın cnm evın hayırlı olsun gule gule oturmayı RABBIM nasıp etsın.inssalah yenı evyenı bı bebış olur RABBIM YUZUNU GULDURUR INSALLAH
hepinizden ALLAH razı olsun kızlar isteyen herkesin kendisine versin ALLAHIM
inşALLAH bebegşmş dee alırımkucagımaa hayırlısıyla güzel ALLAHIM nasip ederrse egerr
evi aldım herkes bebek bekliyor bendee bakalımm hayırlısıı:18:
inşALLAH bebegşmş dee alırımkucagımaa hayırlısıyla güzel ALLAHIM nasip ederrse egerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?