hepinizden ALLAH razı olsun kızlar isteyen herkesin kendisine versin ALLAHIM
inşALLAH bebegşmş dee alırımkucagımaa hayırlısıyla güzel ALLAHIM nasip ederrse egerr
evi aldım herkes bebek bekliyor bendee bakalımm hayırlısıı:18:
kızlar hepınıze merhabalr
nasıslınız bakalım ne guzel hep guuzel habaerler aldık
bu ay yenı batları nbeklıcem heyecanla
buzın tatlım benım cok sevındım ev almanıza ınşalla yenı evınız sıze hayırlı geıcektr
tuhfecım sen nasılsın sorunlar vardı gebelıkte nasıl gıdıyo
FANA cnm sen nasılsın bakalım calışmalar devamdır ınşalla
şeydacım san sms te attım ay cok etkılendım gördugum ruyadan ocakta haıle kalıp 15.09.2013 te ıkız bebebklerın olursa benden korkun haha[/QUca
canım bız sımdılık ıı ıynelerı kestık buyuk bı problem yok sımdılık erken dogumu ve dusugu engellemk ıcın tedavılere hemn basladık haplar kullanıyorum ama artık onları yutmakdan mıdem bulanıyo
canım benim ya senin rüyana kurban ya...inşllh kuzum 1 tanesini bulalımda 2.ci kalsınkızlar hepınıze merhabalr
nasıslınız bakalım ne guzel hep guuzel habaerler aldık
bu ay yenı batları nbeklıcem heyecanla
buzın tatlım benım cok sevındım ev almanıza ınşalla yenı evınız sıze hayırlı geıcektr
tuhfecım sen nasılsın sorunlar vardı gebelıkte nasıl gıdıyo
FANA cnm sen nasılsın bakalım calışmalar devamdır ınşalla
şeydacım san sms te attım ay cok etkılendım gördugum ruyadan ocakta haıle kalıp 15.09.2013 te ıkız bebebklerın olursa benden korkun haha
canımm benim üzülme tatlım hepimizin olcak bebişleri..en yakın zamanda..sen pes etme.sen sıkılma sen üzülme.rabbİm bizede vericek canım benimm..aklına ne kadar takrsan olmuyor buna ben gerçekten eminim.sen bi ara bırakmıştın denemeyi..kafana takma.ne güzel bak günü gününe adet oluyorsun canım benim..elbet olucak canımm benimslm kızlar benim kırmızılar geldi bugün cok umutluydum ya ben bu ay nasıp degılmiş demek kı yıl donumumuzde esıme bebek mujdesı vermek
yavas yavas yoruldugumu hıssedıyorum artıkesımle konustuk aralıkta senelık ızıne cıkıcak allahın ıznıyle detaylı taramadan gecıcez ama ben adetım bıttıkten sonra gıdıcem bakalım ne dıyo bu sefer
kızlar selam nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyordum ne var ne yokkeyifler yerindedir inşallah varmı müjdeli haberleriniz
selam tatlımmm naılsın....benim akınım oldu ve hala var..arkadaşım 12 haftalık hamile onunda 12.haftaya kadar akıntısı olduugebeliğin ilk sıralarında akıntı oluyor mu acaba
selam tatlımmm naılsın....benim akınım oldu ve hala var..arkadaşım 12 haftalık hamile onunda 12.haftaya kadar akıntısı olduu
selam canım ya benim kasıklarda hafif orta bölümde birz ağrı loluyo ya neden ki
selam canım ya benim kasıklarda hafif orta bölümde birz ağrı loluyo ya neden ki
selam tatlımmm naılsın....benim akınım oldu ve hala var..arkadaşım 12 haftalık hamile onunda 12.haftaya kadar akıntısı olduu
canım yumurtlama zamanın mı adt zamanın yaklaştımı ne durumdasın bak benim adetten sonra diğer adete kadar bel ağrı oluyodu hamileliğimi öğrendiğimdede adet günüm gibi ağrılarım oldu..
ya gülüm bide çok iş yaptım mı akıntım oluyor ya
canım yumurtlama zamanın mı adt zamanın yaklaştımı ne durumdasın bak benim adetten sonra diğer adete kadar bel ağrı oluyodu hamileliğimi öğrendiğimdede adet günüm gibi ağrılarım oldu..
Adete yaklaşıyorum bel ağrım olmuyor ben ovul. testi kullandım ya yumurtlama zamanı değil Ama böyle baskı gibi bi ağrı ya Bugün gördğüm bi rüyayı anlatayım sana Rüyamda göbeğimin altında bir kıpırtı vardı elimi koyuyorum bir çıkıntı var hamileymişim rüyamda Gün gectikçe özlemim artıyor
tatlım daha öncede dediğim giibi ovulasyon bende yaptım bişey anlamadım..bence adet günün yaklaşıoyosa ağır iş yapma rüyanda çok güzel hayra yoralım hayr olsun tatlım...
haa birde bi kaç gün önce kırmızı kahverengi bir akıntım oldu lekelenme oldu Hiç bişey anlamadım soğanda yapıyordum acaba kisti mi süpürdü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?