Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Rabbim evini cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle doldursun bacım İnşallah hayırlı ve bereketli olur sizin için Eve biraz ara verde yanımıza gel

kızlar hepınıze merhabalr
nasıslınız bakalım ne guzel hep guuzel habaerler aldık
bu ay yenı batları nbeklıcem heyecanla
buzın tatlım benım cok sevındım ev almanıza ınşalla yenı evınız sıze hayırlı geıcektr
tuhfecım sen nasılsın sorunlar vardı gebelıkte nasıl gıdıyo
FANA cnm sen nasılsın bakalım calışmalar devamdır ınşalla
şeydacım san sms te attım ay cok etkılendım gördugum ruyadan ocakta haıle kalıp 15.09.2013 te ıkız bebebklerın olursa benden korkun haha

slm kızlar benim kırmızılar geldi bugün cok umutluydum ya ben bu ay nasıp degılmiş demek kı yıl donumumuzde esıme bebek mujdesı vermek
yavas yavas yoruldugumu hıssedıyorum artıkesımle konustuk aralıkta senelık ızıne cıkıcak allahın ıznıyle detaylı taramadan gecıcez ama ben adetım bıttıkten sonra gıdıcem bakalım ne dıyo bu sefer

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyordum ne var ne yokkeyifler yerindedir inşallah varmı müjdeli haberleriniz

hayırlı aksamlar kıslar nasılsınız beni sorarsanız iyiiyim sükür yorgunum tabiii
kosusturma içersindeyimm dedim bi bakımm ne var ne yok ama bi degişiklik
yokmusss

canım benim ya senin rüyana kurban ya...inşllh kuzum 1 tanesini bulalımda 2.ci kalsın DD..inşllhh rüyanı çıkrtıcam çokk çalışcam çokk DD
canımm benim üzülme tatlım hepimizin olcak bebişleri..en yakın zamanda..sen pes etme.sen sıkılma sen üzülme.rabbİm bizede vericek canım benimm..aklına ne kadar takrsan olmuyor buna ben gerçekten eminim.sen bi ara bırakmıştın denemeyi..kafana takma.ne güzel bak günü gününe adet oluyorsun canım benim..elbet olucak canımm benim
kızlar selam nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyordum ne var ne yokkeyifler yerindedir inşallah varmı müjdeli haberleriniz

ilk sayfaya bak kuzum..hamişelrimiz çoğalıyor ve onun haricinde daha bi durum yok kuzummm..sen nasılsın bebeğimiz nasıllar asıl

berin canım.hayırlı olsun evcazın..bak görürsün bu yeni evi evinde hiç ummadığın anda bebişin gelcek kuzum..gerçekten bak hee..hep diyorudn ya evim olunca olcak diye..belki yüce rabbim doğru zamanı bekliyordu kuzucumm

nasılsınız hamiş ve hamiş adayları Kızlar bu topiğin hali ne ya in cin top oynuyor

selam canım ya benim kasıklarda hafif orta bölümde birz ağrı loluyo ya neden ki

canım yumurtlama zamanın mı adt zamanın yaklaştımı ne durumdasın bak benim adetten sonra diğer adete kadar bel ağrı oluyodu hamileliğimi öğrendiğimdede adet günüm gibi ağrılarım oldu..

selam canım ya benim kasıklarda hafif orta bölümde birz ağrı loluyo ya neden ki

canım yumurtlama zamanın mı adt zamanın yaklaştımı ne durumdasın bak benim adetten sonra diğer adete kadar bel ağrı oluyodu hamileliğimi öğrendiğimdede adet günüm gibi ağrılarım oldu..

Adete yaklaşıyorum bel ağrım olmuyor ben ovul. testi kullandım ya yumurtlama zamanı değil Ama böyle baskı gibi bi ağrı ya Bugün gördğüm bi rüyayı anlatayım sana Rüyamda göbeğimin altında bir kıpırtı vardı elimi koyuyorum bir çıkıntı var hamileymişim rüyamda Gün gectikçe özlemim artıyor

haa birde bi kaç gün önce kırmızı kahverengi bir akıntım oldu lekelenme oldu Hiç bişey anlamadım soğanda yapıyordum acaba kisti mi süpürdü:)

tatlım daha öncede dediğim giibi ovulasyon bende yaptım bişey anlamadım..bence adet günün yaklaşıoyosa ağır iş yapma rüyanda çok güzel hayra yoralım hayr olsun tatlım...

tatlım daha öncede dediğim giibi ovulasyon bende yaptım bişey anlamadım..bence adet günün yaklaşıoyosa ağır iş yapma rüyanda çok güzel hayra yoralım hayr olsun tatlım...

Allah razı olsun inşallah canım bi topik var sitede ona bakıyordum zor durumdaymış bi bayan Allah yardımcısı olsun hamileymiş bebeğini aldırma düşüncesinde cok üzüldüm ya

haa birde bi kaç gün önce kırmızı kahverengi bir akıntım oldu lekelenme oldu Hiç bişey anlamadım soğanda yapıyordum acaba kisti mi süpürdü:)

canım öylede olabiir he bu arada soğanda akıntı yapar soğan kürü bittimi bittikten 2-3 gün sonra adet olman lazım..adet olmassan 1-2 gün kala bi test yap istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…