Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Allah razı olsun inşallah canım bi topik var sitede ona bakıyordum zor durumdaymış bi bayan Allah yardımcısı olsun hamileymiş bebeğini aldırma düşüncesinde cok üzüldüm ya
evet gördüm tatlımm valla ALLAH yardımcılaı olsun ama ben kaşıyım şahsen ALLAH ın verdiği cana kıyılmaz.....

canım öylede olabiir he bu arada soğanda akıntı yapar soğan kürü bittimi bittikten 2-3 gün sonra adet olman lazım..adet olmassan 1-2 gün kala bi test yap istersen..

ama gül benim adete daha var ya aslında ben bilerek fazla hesapladımda ama var adete 1 hafta kadar soğan bitti ne yapayım

ama gül benim adete daha var ya aslında ben bilerek fazla hesapladımda ama var adete 1 hafta kadar soğan bitti ne yapayım

canım soğan ne zaman bitti bittiktn 2-3 gün sonra hasta oldum ben genelde yapanlarda öyle söylüyo..adetini bekle bakalım omassan test yaparsın ddiğim gibi kendini yorma fazla..akıntıyı soğanda yapıo endişeleme ama idrarda yanma flnda olursa dr a git belki iltihap vardır gerci soağn onada iyi gelo endişelenme bekle bakalım canım..haber ver bana tmm yoksam msj at..

kız msjını görmedim. tamam canım daha var ama bende önce dilberinki var inşiallah o bize güzel haber verir

evet canım bende az önce geldim gitmişti..

ya gül bişey söylüycem bende tuhaf bir hal var Tuhaf bir his var ayrıca Sanki hamileyim Yani ara ara değişiyor duygularım Bir bakıyorsun umut tavanda bi bakıyorsun karamsarlık var Ama şimdi zor tutuyorum test yapmamak için

kızlar heınıze merhaba bugun kontrolum vardı arasımın kalp atışları yuksek cıktı buyuk ıhtımallae yarın alıcaklar dualarınızı eksık etmeyın hepınızı sevıyorum

tatlımm adet günün yaklaşıo cok normal hep bi beklenti içine giriyoruz zaten ozamanlar RABBİM İNŞALLAH bebişini nasib etmiştir adetine cok varsa test yapma hemen yada içinden nasıl geliosa öyle davran ama olumsuz çıkarsa üzülme sakın..
kızlar heınıze merhaba bugun kontrolum vardı arasımın kalp atışları yuksek cıktı buyuk ıhtımallae yarın alıcaklar dualarınızı eksık etmeyın hepınızı sevıyorum
canımmm RABBİM sağ salim,sağlıklı,sıhatli kucağına almayı nasib etsin ikinizide korusun ALLAHIM..

kızlarr songll canım arkadaşım doğum yaptı.aras erken gelmek istedi..bebğide gayet sağlıklıymış..gözümüz aydın songülde çok iyi

kızlarr songll canım arkadaşım doğum yaptı.aras erken gelmek istedi..bebğide gayet sağlıklıymış..gözümüz aydın songülde çok iyi

ay evt ya bizde şimdi mesajlaşıyodukk,,içim bi garip oldu ya,çok duygulandımm.. rüyamdada bi tatlı bebek gördümkii öptüm öptm kokladım bir sürü,sonra uyanınca ay dedım songül doğurduheralde malum oldu..yy ansıl sevesim geldii,,rabbim ne buyuksün yarabbimm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…