Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

malum olmuştur canımm...hepicinizinkini kurlıcaz inşllh..çoğu kişi ben doğum yaptım demesede kutlarızz..burda çok sevdiğim arkaşlrım var..uuzn süredir kimseler yok bu topikte..belki ben 2013 kalıcam.ve 2013 te yeni topik kurup yeni paylaşımlarla yeni arkaşlarımızla umdumuzu yenilicem..bu gişle 2012 de bu durumda bitirip 2013 yeni yıla yeni umutlarda umudum için giricem...hepicinizi çokk sveiyorumm

kızlarr songll canım arkadaşım doğum yaptı.aras erken gelmek istedi..bebğide gayet sağlıklıymış..gözümüz aydın songülde çok iyi

cook sevindim RABBIM uzun omur versin, annesine babasina hayirli evlat olsun INSALLAH, RABBIM bahtini guzel yazsin AMIIIINNNNNNNNNNNNN:119::119::119::119::119:

tatlim sanirim bende 2013e kalicam INSALLAH RABBIM daha fazla bekletmeden mucizelerimizle bizi sevindirir evet canim bende varim 2013te yeni topik kurup yeni arkadasliklar edinmeye umudumuzu yenilemeye :13::13::13:

songülcüm gözün aydın canım aalllah analı babalı buyutsun rabbım uzun omurler versin inşaallah

şeydacım yeni topiğinde elbette bızde yanında olucaz ama inşaallah hepimiz 2013 e kalmadan hamile kalırız

nolur dua edin ömürün makatı yırtıldı bagırsaklarda enfeksıyon var hastane hastane koşuyorum Rabbinize kurban oğluma dua edin canı cok yanıyor

nolur dua edin ömürün makatı yırtıldı bagırsaklarda enfeksıyon var hastane hastane koşuyorum Rabbinize kurban oğluma dua edin canı cok yanıyor

ayy canım benım yaaa cokk gecmiş olsun allah acıl sıfalar versın canım yaa..nasıl oldu canım hiç duymamıştım makat yırtılmasını kabızlıktan felan mı oldu..dr.lar ne dıyolar canım.

kızlarr songll canım arkadaşım doğum yaptı.aras erken gelmek istedi..bebğide gayet sağlıklıymış..gözümüz aydın songülde çok iyi
gözün aydın songülcüm..sağ salim yavruna kavuştun..rabbim uzun ömür sağlık nasip etsin..size ve milletine hayırlı olsun aras:)

rabbim şifa versin cnm ya..ALLAHIM tüm hastaların yanında olsun..tez vakitte iyileşssın ömürümüz dualrımız sizinle..

Son düzenleme:
gülüm yeni gördüm msjını ama şimdide sen yoksun İyiyim ya çok şükür sen nasılsın bizim yiğen nasıl maşallah görmeyeli büyüyo
geldim canım iyim biraz ara ara mide bulantım oluyoo..evet büyüyo canım ama bende bi değişiklik yok daha :))belli olmuyo karnım..

geldim canım iyim biraz ara ara mide bulantım oluyoo..evet büyüyo canım ama bende bi değişiklik yok daha :))belli olmuyo karnım..

az kaldı kız merak etme yakında şişersin karpuz güzeli olursun Ahh ah ya özlemle bu günleri bekliyorum Bugün test yaptım dayanamayıp tek çizgiyi gördüm aldım cvbı Erken olduğunu bilebile nefsime hakim olamadım Yine bir karamsarlık çöktü

bilmem ki canım kendimde ufak tefeğim ne kadar çıkar karnım :))) RABBİM fazla beklemez İNŞALLAH canımm..testler negatif cıksada umutsuzluğa kapılma..duruma göre yine yaparsın..akıntın noldu gectimi..

bilmem ki canım kendimde ufak tefeğim ne kadar çıkar karnım :))) RABBİM fazla beklemez İNŞALLAH canımm..testler negatif cıksada umutsuzluğa kapılma..duruma göre yine yaparsın..akıntın noldu gectimi..

ya sorma gülüm ya tam bitmişti hafiften yine gelmeye başladı Ne yapıcamı bilmiyorum Akıl diyo vur kendini uzak bir yere Ama o da olmuyo ki bu sorunlar hep seninle gitmiyo Kendimi terkettsemde gitmiyo kendim olmuş bu sorunlar

olsun canım çözümü olan şeyleri sorun etme.. dur bakalım adetine kaç gün var..gecmesse bi dra gidersin tahlil yaptırırsın neyse çıkar..sıkma öle şeyler için canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…