Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
olsun canım çözümü olan şeyleri sorun etme.. dur bakalım adetine kaç gün var..gecmesse bi dra gidersin tahlil yaptırırsın neyse çıkar..sıkma öle şeyler için canını..

ya neden böyleki Nerde hamilelikle cocukla ilgili birşey olsa gelip beni buluyo neti açıyorum gebelikle ilgili haller beni tanıyan tanımayan herkesin beni gebe olarak rüyasında görmesi Peki neden gelip beni buluyo Bunlar karşıma çıktıkça umudum daha da artıyor Umutlanıyorum umutlanıyorum hemde çok Ya öyle zamanlar geliyor ki adet olmama rağmen yinede test yapıyorum Zaten problem yaşıyorum bebeğimi kurtarayım diye erken den önlem alınsın diye erken test yapıp moral bozukluğundan canım çıktı

canım benim olur öyle şeyler ama bunlar sana umdunu kaybettirmesin.herkes yaşıo bu duyguları bende yaşadım..moralini bozma sakın dua et bolbol RABBİM er gec verecek meleğini..

canım benim olur öyle şeyler ama bunlar sana umdunu kaybettirmesin.herkes yaşıo bu duyguları bende yaşadım..moralini bozma sakın dua et bolbol RABBİM er gec verecek meleğini..

inşallah canım Dua et lütfen O içindeki tatlı şeker parçasınada söyle o da dua etsin O duyar sen fısılda ona :)

tatlım aynı seylerı yasıyoruz.benımd edoktorum adet gunun gelmeden test yap dedı cunku ben ustune goruyorum ben kan vermekten sıkıldım hemsılere almaktan kanama da olsa ya varsa dıye yın etest oluyo hayırlısı rabbımden kımsenın dedıgını duyma bayram gelıyo esıme gıtmeyelım dıyorum ama dınlemıyor benı buyukler vr sonucta pamuk falanmı tıkasamkı dıye dusunuyorum

ben de acı duyuyofrum ama bu zaafımı bastrırıp her yere gidiyorum evet canım çok yanıyo ama çaktırmıyorum Çünkü biliyorum ki bu bir zaaf ve buna yenik düşmemeliyim

ben de acı duyuyofrum ama bu zaafımı bastrırıp her yere gidiyorum evet canım çok yanıyo ama çaktırmıyorum Çünkü biliyorum ki bu bir zaaf ve buna yenik düşmemeliyim

tatlim nasilsin ne var ne yok? ozlemisim seni ufaklik
fistigim ben artik her kese bebek konusunda konusmak istemedigimi soyluyorum 2 sene oldu ama hala soru sormaktan bikmadilar ama her defasinda uzulen ben oluyorum

inan şimdi sen geciyodun aklımdan bata az kalmış ya inş. gelmezde sende şu hamişlerin arasına girersin

tatlim nasilsin ne var ne yok? ozlemisim seni ufaklik
fistigim ben artik her kese bebek konusunda konusmak istemedigimi soyluyorum 2 sene oldu ama hala soru sormaktan bikmadilar ama her defasinda uzulen ben oluyorum

iyiyim canım benim hamdolsun bende seni özledim bir türlü bi araya gelemiyoduk kız ne var ne yok nasıl durumlar değerlerde artış var mı gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…