ayy biri şu sayfayı tutsun ya başım döndü of
peki dr lar ne diyor canım kaç ay oldu ameliyattan bu yana
dr lar bekleyin diyor , kasimda 1 sene olucak ameliyat olali. esim asilama ya da tup yaptiralim diyor ama ben bu degerlerle tutacagindan emin degilim hem onumuzde ablamin dugunu var dugunu bi atlatalim ondan sonra belki yaptiririz INSALLAH HAYIRLISI ILE
burdayim canim benim
burdayim canim benim
canım kür felan yapıyor musunuz Saraçoğlunun ürünleri çok iyi destekleyici bir kür siparişi verin siteden
canim onceleri cok yaptim ama simdi biraktim bize faydasi olmuyor hic bir kurun hem esimi fazla sikmak istemiyorum o iyi olsunda , tatlim sizin degerler nasil sen ozel bi takviye falan uyguluyo musun esine?
bu arada senin adetler düzenli mi canım
eşim bi daha tahlil vermedi canım harnut pekmezi yemişti bir ay fsh değeriniz kaç canım eğer 12 nin üstünde olursa bu keçiboynuzu kürünü yapmayın diyor saracoğlu
evet canim duzenli
canim FSH 8.8 normal
ya en azından senin adetler düzenli benim herşey düzenini kaybetti
tatlim INSALLAH seninki de duzene girer ya canim benimki duzenli oldu da ne oldu 2 sene :26::26::26::26::26: RABBIM ol demeden hic bisey olmuyor
evet canım bizimkide 8.6 Ya nolacak bizim halimiz Allah yardımcımız olsun ya En yakın zamanda yüzümüzü güldürsün
evet canım haklısın ya ne hikayeler var şurda Allah ol derse O na hiçbirşey zor değil vallahi
INSALLAH RABBIM bi gun bize de OL der ve bebislerimiz olur AMINNNNNNN
inşallah güzelim ya eee bayramda ne yapıyosun türkiyeye gelicen mi
tatlim benim cikmam gerek seni gordugume cok sevindim , gorusuruz KIB ALLAHA emanet ol fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?