Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
peki dr lar ne diyor canım kaç ay oldu ameliyattan bu yana

dr lar bekleyin diyor , kasimda 1 sene olucak ameliyat olali. esim asilama ya da tup yaptiralim diyor ama ben bu degerlerle tutacagindan emin degilim hem onumuzde ablamin dugunu var dugunu bi atlatalim ondan sonra belki yaptiririz INSALLAH HAYIRLISI ILE

canım kür felan yapıyor musunuz Saraçoğlunun ürünleri çok iyi destekleyici bir kür siparişi verin siteden

canım kür felan yapıyor musunuz Saraçoğlunun ürünleri çok iyi destekleyici bir kür siparişi verin siteden

canim onceleri cok yaptim ama simdi biraktim bize faydasi olmuyor hic bir kurun hem esimi fazla sikmak istemiyorum o iyi olsunda , tatlim sizin degerler nasil sen ozel bi takviye falan uyguluyo musun esine?

canim onceleri cok yaptim ama simdi biraktim bize faydasi olmuyor hic bir kurun hem esimi fazla sikmak istemiyorum o iyi olsunda , tatlim sizin degerler nasil sen ozel bi takviye falan uyguluyo musun esine?

eşim bi daha tahlil vermedi canım harnut pekmezi yemişti bir ay fsh değeriniz kaç canım eğer 12 nin üstünde olursa bu keçiboynuzu kürünü yapmayın diyor saracoğlu

tatlim INSALLAH seninki de duzene girer ya canim benimki duzenli oldu da ne oldu 2 sene :26::26::26::26::26: RABBIM ol demeden hic bisey olmuyor

evet canım haklısın ya ne hikayeler var şurda Allah ol derse O na hiçbirşey zor değil vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…