Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
benım ugurlu topiğimdekı cnm arkadaşlarım tebrıklerınız ıcın hepınıze cok teşekkur ederım
burada test heyecanı kese kalp attışı cıınsıyet tuheyecanlarıız benle paylaştınız hepınızıe defalarca teşkkur ederım
4 gun önce anı sezeryan le 37 haftalık 3780 gr 51 cm boyunda arasımı kucagıma aldım rabbı gebe olanlarahaırlı doğum bebış ısteyenleree tez zamanda gebelık nasıp etsın sızlerı cok sevıyorum

ayy cnm ınsallah bızde ogunlerı goruruz ben tam yasamadım ama bu seferde olmuyo tam yasıcam derken HAYIRLISI ARTIK RABBIM ANALI BABALI BUYUTSUN ,HAYIRLI BI EVLADIN OLSUN CNM

Seyda kırmızılar geldı 22 benım adet bozuldu ıyıce 25 oluyodum 2 aydır sımdı 27 anlamadım doktora gdeyım demı neden boyle 1 sene 28 dı sonra bozuldu

bende aranızda yeniyim.ve bende tam 11 yıldır bu özlemle yanıyorum.yani tam 132 aydır ümitlenip 132 aydır bekliyorum.4 kez tüp bebek yaptırdım,olmadı.neler yaşadım,neler geçirdim.hep acaba abrtıyomuyum dedim.çünkü etrafımda hiç benim gibileri yoktu.dolayısıyla beni anlayanda.şimdi burayı buldum.görüyorumki benim gibi nicelri varmış.ayrı ayrı hikayeler.her biri ayrı hüzün.ne kadar zor değilmi?Allah hepimize nasip etsin.

Canim RABBIM saglikli ve huzurlu bi sekilde buyutmeyi nasip etsin INSALLAH annesine babasina hayirli evlat olsun ARAS bebek diger topikte resmini gordum bayildim coook seker MASALLAH. Tatlim bize de dua et RABBIM bize de nasip etsin INSALLAH

canim aramiza hos geldin INSALLAH topik sana ugurlu gelir, canim ben 2 senedir dayanamiyorum artik sen 11 senede neler cekmissin RABBIM hayirlisi ne ise onu nasip etsim hepimize, sizin problem neydi?

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim sükür tasındımm yerlestim çok az daha isim var ama annemden giriyorum eve net baglatana kadar geldim mi yazarım sizleree var mı bi haber bakamadım tam geçmişee herkes kendine ii baksın hayırlı bayramlar hepinizee

maşallah doğum yapanlar varmış tebrik ediyorum yeni gelenlerde varmış Onlarada hoşgeldiniz diyorum ve göbüşleri bebek dolsun diyorum tuhaf bi cümle oldu yani göbüşleri nasıl dolacak ki Ama belki ikiz belki üçüz belki dördüz belki beşiz olur demi

arkadaslar bayraminiz kutlu olsun daha nice bayramlara hep beraber. onumuzde sene hamile arkadaslarimiz bebekleri saglikli kucaklarinda bizimkiler de en azindan gobuslerimizde olsun, RABBIM hamile olanlara saglikli kolay hamilelik eli ayagi duz bebekler nasip etsin hamile kalmak isteyen bizleri tez zamanda muradimiza erdirsin INSALLAH biz de o guzel duyguyu tadalim anne olalim bizde YA RABBIM SEN BIZLERE SAGLIKLI BEBEKLER NASIP EYLE AMINNNNNNNNNNNN

canim aramiza hos geldin INSALLAH topik sana ugurlu gelir, canim ben 2 senedir dayanamiyorum artik sen 11 senede neler cekmissin RABBIM hayirlisi ne ise onu nasip etsim hepimize, sizin problem neydi?

meraba hoşbulduk canım.dayanıyosun çok şey götürsede senden dayanmaya çalışıyosun.daha bu gün bir alışveriş merkezinde lavaboya girdim.birileri seviniyo gülüyo falan.lavabodan çıktım.birisi elinde gebelik testi seviniyor.pozitif.ne tuhaf burdada beni buldu deyip çıktım.burkuldu yüreğim.başkaları için bu kadar kolay olan bişey için ben yıllardır uğraşıyorum.bende endometriozis var.11 yılda 1 polip ameliyatı bir endometriozis kisti ameliyatı ve 4kez tüp bebek tedavisi oldum.şimdi 7 yıl sonra kist tekrarladı.bayramdan sonra bir ameliyat daha olucam.benim hikayem kısaca böyle duygusal anlamdaki yaşadıklarımı anlatsam anlatmaya satır da yetmez kelime haznemde.Allah büyük.deyip teslim olmaktan başka birşey gelmiyor elimden.ama her duyduğum hamilelik haberi incitiyor yüreğimi.keşke diyorum keşkeee.......

merhaba seyyan.yaşadıklarımız gerçekten çok zor.bana o kadar uzun süre olmadı ama yaşadığım şeyler o kadar üst üste geliyor ki anlatamam.bende senin gibi düşünüyorum.gerçekten birilerine çok basit geliyor. çevremde sürekli hamile haberleri alıyorum son olarak 2 aylık evli kız kardeşimin haberini aldım.buruk bir sevinç yaşadım diyemeyeceğim çünkü sevinemedim.belki bu doğru değil ama olmuyor işte ne kadar zorlasam da kendimi beceremiyorum.allahım büyük inş bir gün bizde anne olacağız.

biliyorum .polyanna olmayı bizden daha iyi kim becerebilirki.için ayrı dertli ama yüzün güler.kimsede anlamaz.neden anlamazlar biliyomusun.kendileri çok kolay ulaşabildikleri için.ve bazen ne kadar bencil oldukları için.Rabbim herkese hepimize nasip etder inş.herkesin hayelleri vardır.kimi ev ister alır kimi araba kimi başka şeyler.hepsi zamanla olabilecek şeyler.ama bizim hayalimiz.ne parayla nede başka birşeyle alınamıyor ne yazıkki.ama unutmayın arkadaşlar mazlumun duasıyla Allah arsında perde kalkar.bizde yaşıcaz inş.ne varki zaman.

kızlar yardım edermisiniz 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 2 ay önce bebeğim karnımda öldüm 3 aylıktı kürtaj oldum doktor rahim tertemiz dedi kist falanda yokmuş adet olmadım duphashn kullandım adetin 3. günü de serephone yazdı günde 2 tane 5 gün sürdü acaba hamile kalırmıyım ki benim tek sorun düzensiz adetti ....hamile kalırmıyım tekrar çok istiorum ..(((((((((((

Rabbim hepimize verir inşallah. Ben inanıyorum. İnşallah biz de o mutlular kervanına katılıcaz. Yüreğinizi serin tutun.
canım arkadaşlarım RAbbim gönlünüze göre en iyisini nasip etsin sizlere bu sabrınızın mükafatını en yakın zamn da görürsünüz inş.... topiğimiz bu aralar pek dolu olmuyo ama en yakın zamnda denk gelir muhabbet ederiz inş .... iyi bakın kendinize .....
Slm kızlar ben adetimi bekliyorum üçüncü günü aşılama için doktora gştcem hakkımızda hayırlısı olsun
ayyy canım hayrlı hbrlerle dön inş .... benm gibi ilkinde güzel hbrler alırsın umarım .... aşılamadan sonra sadece 14 gün sonra müjde .... durumlardan hbrdar et olur mu canım okurum mutlaka ....Rabbim yardımcın olsun......

ne gzl şeyler yazmışsın canım inş tutar ilk seferde mutlaka haberdar ederim sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…