Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
öncelikle gecmis kurban bayraminizi kutluyorum umarim güzel günler gecirmissinizdir
ben tatilden geri döndüm sizleri cok özledim

yaren hayirli olsun arasini kucagina almissin. Rabbim saglikli, hayirli büyütmeni nasip etsin Insaallah.Gözünüz aydin canim

zeynep ömürüne gecmis olsun Insaallah sagligina kavusur

demet hayirli olsun tüp yaptirmissin artik geri sayim basladi. güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle Insaallah

herkesi öpüyorum

canim cok gecmis olsun , evet bence de baskalari icin kolay oldugu icin bizi kimse anlamiyor burdaki arkadaslardan baska RABBIM hepimizin yardimcisi olsun INSALLAH daha fazla bekletmeden mucizelerimizle bizi sevindirsin. birini hamile gordugunde ya da kucuk bebek kucaginda olan kimseyi gordugunde goz yaslarimi tutamiyorum hepsi ICIN ALLAHA dua ediyorum , bana da vermesi icin yalvariyorum

Ahh canim benim seni cok iyi anliyorum

tatlim hos geldin

Ben adet olmadım daha günüm geciyor en yakın zamanda dr a gitcem dua edin enfeksiyon yoktur inşallah

Ben adet olmadım daha günüm geciyor en yakın zamanda dr a gitcem dua edin enfeksiyon yoktur inşallah

ahh canım bende daha olmadım yaa ıns. bu ay bıze ugurlu gelır...cok merak edıorumm gercı benım kurtajdan snra deıstı ama 33. gune gırıorummm bakalım hayırlısı allahtann..ıns sende bende ve butun arkadaslarımız guzel haberlerımızle gelırız buraya..

kizlar hayirli haberlerinizi bekliyorum

güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar..

güzel haberlerinizi bekliyoruz demek hadi Allah yardimciniz olsun Insaallah yüzünüzde gülücüklerle gelir haber edersiniz bizlere

kizlar nerelerdesiniz ? niye ugramiyorsunuz buralara ? ozledim ama hepinizi ...
havalar da yavas yavas soguyor hadi baslayalim eski muhabbetlerimize noluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr

SİNEMMMM
FENAAA
inş güsel haberlerle gelirsiniz canlarmmm

SONGÜL ALLAHIM saglıklı bi ömür nasip etsin oglusunla ailenenle beraber canımm

DEMETT tüp bebegin inşALLAH tutar güsel haberini alırız bizdee

SEDEFCİM bendee adetimi bekliyorumm bende asılamaya gidicem nasipsee
inşALLAH lamia gibi ilk asılamada tutar bizim dee bebegimizee kavusuruz bizdeee en kısa zaman daa

ALLAHIMM SEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA NASİP EYLE İSTEYEN HERKESE HER NERDE VARSA... AMİNNNNNNN

Tatlim INSALLAH sende asilamandan hayirli haberlerle gelirsin ALLAHIM her kesin gonlune gore versin INSALLAH

sinemcim fanacım hadi kızlar girin topiğede müjde müjde diyim sevindiriverin bizi okadar dua ediyorum güzel hbrleriniz için Rabbim kabul etsin inş.... berrin cim sen ev almışsın bayadır face girip yazmak istedim ama olmadı hayırlı uğurlu olsun inş kocanla çocukların çok mutlu bereketli bi ev olsun dua etde darısıda bizim olsun :):):):) hep sen önce ev sonra çocuk diyodun ya bak ilk i oldu şükür ikinciside yakın inş sizde sedef le aynı aya denk getirceksiniz bebekleri heralde sizlerede duacıyım inş iliknde benim gibi gülsün yüzünüz ...... ve diğer kankeytalar cidden artık havalar soğudu bi songülüm sık sık geliyodu ee onuda aras ımız bırakmıyo.... hadin artık toplanalım yavaştan kimse kimseye denk gelmiyo yaaa .... hepinizi çok çok öpüyorumm ii bakın kendinizee .....

slm kızçelernasılsınız bakem hepinizin geçmiş bayramını en içten dileklerimle kutluyorum bibeklerim
bu arada sedefin hesabı nıye kapandı okurken gozume carptı da:44::44::44:
bu arada sizleri cokkk ozledım ama artık kımse eskısı gıbı gelmıyo topiğedağıldık resmen yawwfff

Ya aslında hergün uğruyorum ben.. Ama kimsecikler olmuyor, ne yazayım, yazmadan çıkıyorum..

Bu arada Kasımın 12 sinde sezeryanla doğum yapacağım kızlar..
Dr. istersen 9 unda alaalım bebişi dedi ama ben 3 gün için bencillik yapmayayım dedim..
Dedim ama o kadar sıkıntım var ki, her sabah keşke 9 u olsun deseydim diyorum..

Çarpıntılarım oluyor her sabah, karnım sürekli taş gibi (rahim kasılmaları), nefes alamıyroum,
Ve sancılarım var.. İnşaAllah sizlerde yaşarsınızda anlarsınız dediklerimi canlarım..
İnsan hamile kalana kadar "aman neden kalamdım, bir kalsam... falan filan.." diyor..
Kalınca da " Off günler geçmiyor, çok ağrıyor, nefes alamıyporum..."
Rabb'im affetsin, isyan değil amaç ama Ben bazen gerçekten artık
dayanamayacağımı düşündüğüm anlarda oluyorum.. Şükür ki, nerdeyse 10 günüm kaldı..

Hepinizden dua bekliyroum kızlar..
Bende hepinize dua ediyorum..
Rabb'im isteyen her arkadaşıma hayırlı evlatlar nasip etsin..
En kısa zamanda inşaAllah.. Tüm engeler kalksın aradan..

canım benım allah yardımcın olsun ınşaallah sağlıkla kucana al bebeğini dualarım senınle olucak canım arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…