meraba hoşbulduk canım.dayanıyosun çok şey götürsede senden dayanmaya çalışıyosun.daha bu gün bir alışveriş merkezinde lavaboya girdim.birileri seviniyo gülüyo falan.lavabodan çıktım.birisi elinde gebelik testi seviniyor.pozitif.ne tuhaf burdada beni buldu deyip çıktım.burkuldu yüreğim.başkaları için bu kadar kolay olan bişey için ben yıllardır uğraşıyorum.bende endometriozis var.11 yılda 1 polip ameliyatı bir endometriozis kisti ameliyatı ve 4kez tüp bebek tedavisi oldum.şimdi 7 yıl sonra kist tekrarladı.bayramdan sonra bir ameliyat daha olucam.benim hikayem kısaca böyle duygusal anlamdaki yaşadıklarımı anlatsam anlatmaya satır da yetmez kelime haznemde.Allah büyük.deyip teslim olmaktan başka birşey gelmiyor elimden.ama her duyduğum hamilelik haberi incitiyor yüreğimi.keşke diyorum keşkeee.......
merhaba seyyan.yaşadıklarımız gerçekten çok zor.bana o kadar uzun süre olmadı ama yaşadığım şeyler o kadar üst üste geliyor ki anlatamam.bende senin gibi düşünüyorum.gerçekten birilerine çok basit geliyor. çevremde sürekli hamile haberleri alıyorum son olarak 2 aylık evli kız kardeşimin haberini aldım.buruk bir sevinç yaşadım diyemeyeceğim çünkü sevinemedim.belki bu doğru değil ama olmuyor işte ne kadar zorlasam da kendimi beceremiyorum.allahım büyük inş bir gün bizde anne olacağız.
Slm kızlar ben adetimi bekliyorum üçüncü günü aşılama için doktora gştcem hakkımızda hayırlısı olsun
öncelikle gecmis kurban bayraminizi kutluyorum umarim güzel günler gecirmissinizdir
ben tatilden geri döndüm sizleri cok özledim
yaren hayirli olsun arasini kucagina almissin. Rabbim saglikli, hayirli büyütmeni nasip etsin Insaallah.Gözünüz aydin canim
zeynep ömürüne gecmis olsun Insaallah sagligina kavusur
demet hayirli olsun tüp yaptirmissin artik geri sayim basladi. güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle Insaallah
herkesi öpüyorum
Slm kızlar ben adetimi bekliyorum üçüncü günü aşılama için doktora gştcem hakkımızda hayırlısı olsun
Ben adet olmadım daha günüm geciyor en yakın zamanda dr a gitcem dua edin enfeksiyon yoktur inşallah
4 yillik evliyim, polikistik over hastasiyim, cocugum yok, ..
Ben adet olmadım daha günüm geciyor en yakın zamanda dr a gitcem dua edin enfeksiyon yoktur inşallah
ahh canım bende daha olmadım yaa ıns. bu ay bıze ugurlu gelır...cok merak edıorumm gercı benım kurtajdan snra deıstı ama 33. gune gırıorummm bakalım hayırlısı allahtann..ıns sende bende ve butun arkadaslarımız guzel haberlerımızle gelırız buraya..
güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar..ahh canım bende daha olmadım yaa ıns. bu ay bıze ugurlu gelır...cok merak edıorumm gercı benım kurtajdan snra deıstı ama 33. gune gırıorummm bakalım hayırlısı allahtann..ıns sende bende ve butun arkadaslarımız guzel haberlerımızle gelırız buraya..
SİNEMMMM
FENAAA
inş güsel haberlerle gelirsiniz canlarmmm
SONGÜL ALLAHIM saglıklı bi ömür nasip etsin oglusunla ailenenle beraber canımm
DEMETT tüp bebegin inşALLAH tutar güsel haberini alırız bizdee
SEDEFCİM bendee adetimi bekliyorumm bende asılamaya gidicem nasipsee
inşALLAH lamia gibi ilk asılamada tutar bizim dee bebegimizee kavusuruz bizdeee en kısa zaman daa
ALLAHIMM SEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA NASİP EYLE İSTEYEN HERKESE HER NERDE VARSA... AMİNNNNNNN
Ya aslında hergün uğruyorum ben.. Ama kimsecikler olmuyor, ne yazayım, yazmadan çıkıyorum..
Bu arada Kasımın 12 sinde sezeryanla doğum yapacağım kızlar..
Dr. istersen 9 unda alaalım bebişi dedi ama ben 3 gün için bencillik yapmayayım dedim..
Dedim ama o kadar sıkıntım var ki, her sabah keşke 9 u olsun deseydim diyorum..
Çarpıntılarım oluyor her sabah, karnım sürekli taş gibi (rahim kasılmaları), nefes alamıyroum,
Ve sancılarım var.. İnşaAllah sizlerde yaşarsınızda anlarsınız dediklerimi canlarım..
İnsan hamile kalana kadar "aman neden kalamdım, bir kalsam... falan filan.." diyor..
Kalınca da " Off günler geçmiyor, çok ağrıyor, nefes alamıyporum..."
Rabb'im affetsin, isyan değil amaç ama Ben bazen gerçekten artık
dayanamayacağımı düşündüğüm anlarda oluyorum.. Şükür ki, nerdeyse 10 günüm kaldı..
Hepinizden dua bekliyroum kızlar..
Bende hepinize dua ediyorum..
Rabb'im isteyen her arkadaşıma hayırlı evlatlar nasip etsin..
En kısa zamanda inşaAllah.. Tüm engeler kalksın aradan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?