yarencim hayirli olsun allah saglikli hayirli uzun omurler vetsin insallah darisi bizim basimiza olsun insallah
SİNEMMMM
FENAAA
inş güsel haberlerle gelirsiniz canlarmmm
SONGÜL ALLAHIM saglıklı bi ömür nasip etsin oglusunla ailenenle beraber canımm
DEMETT tüp bebegin inşALLAH tutar güsel haberini alırız bizdee
SEDEFCİM bendee adetimi bekliyorumm bende asılamaya gidicem nasipsee
inşALLAH lamia gibi ilk asılamada tutar bizim dee bebegimizee kavusuruz bizdeee en kısa zaman daa
ALLAHIMM SEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA NASİP EYLE İSTEYEN HERKESE HER NERDE VARSA... AMİNNNNNNN
canim ii ama biraz bulantim var ama o bile guzel sen anlat nasil zor oldumu yaren nasil beni korku sardi iki cocukla napicam tuhfe degisirmi icimde garip korkular var
merhaba canlarım..
gece gece aklıma düştünüz..biraz geçmiş okudum..
şimdide geçmiş bayramınızı kutlayaım size birseyler yazayım istedim..
berrinim ev almış hayırlı uğurlu olsun..
nartanem turkey tatilini yapmış dönmüş bile..
NİLim doğumu cok yaklasmıs
yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişsin canım,gözünaydın
Allah ım iyilik versin inşallah..
lamişim keyifli görüyorumdilberimde buralarda ne güzel..
böceğim sende buralardasın hep seni de unutmadım..
en son tuhfe ve songülümün yazışmalarını gördüm..
Aras bebekimize bir kere de burdan hoşgeldin diyeyim
elifle seydamın yokluğu çarptı gözüme ilk,geçmişte de pek göremedim..
umarım iyilerdir hersey yolundadır..
unuttuklarım varsa kusuruma bakmasın gece gece kafam bi dünya..
beni sorarsanız ne siz sorun ne de ben anlatayım..
kendimi ikna etmelere,inandırmaya başladım..
6ay korunmam var zaten..şuan her düşünceden uzaklaştırıyorum beynimi..
önümü göremiyorum hiç ne diyeyim Allah ım sabrından versin..
sizleri seviyorum her zaman duamdasınız..yine ara ara da olsa gelip haberlerinizi alıp sizlere yazarım..
Allah a emanet olun..
ooo cnm bebım berşey cok yolunda sakın ha korkma aras sımdılık pek uslu ablamızda cok sevıyo buyuk aşka var kardeşıne karşı cok mutlu hıc kötu duşunme cnm
merhaba canlarım..
sizleri seviyorum her zaman duamdasınız..yine ara ara da olsa gelip haberlerinizi alıp sizlere yazarım..
Allah a emanet olun..
sinemcim fanacım hadi kızlar girin topiğede müjde müjde diyim sevindiriverin bizi okadar dua ediyorum güzel hbrleriniz için Rabbim kabul etsin inş.... berrin cim sen ev almışsın bayadır face girip yazmak istedim ama olmadı hayırlı uğurlu olsun inş kocanla çocukların çok mutlu bereketli bi ev olsun dua etde darısıda bizim olsun :):):):) hep sen önce ev sonra çocuk diyodun ya bak ilk i oldu şükür ikinciside yakın inş sizde sedef le aynı aya denk getirceksiniz bebekleri heralde sizlerede duacıyım inş iliknde benim gibi gülsün yüzünüz ...... ve diğer kankeytalar cidden artık havalar soğudu bi songülüm sık sık geliyodu ee onuda aras ımız bırakmıyo.... hadin artık toplanalım yavaştan kimse kimseye denk gelmiyo yaaa .... hepinizi çok çok öpüyorumm ii bakın kendinizee .....
merhaba canlarım..
Allah a emanet olun..
nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir...nil cnm rabbim hayırlısıyla ve saglıcakla bebişini kucagına almayı nasip etsin vakit gelmiş..zaman ne çabuk geçiyor bize..ama hamişlere nasıl geçiyor bilmem..bende biraz sıkıntıdaydım ..geçenlerde anneannem vefat etti..iki hafta arayla eşimin dedesi...o yüzden pek giremiyodum..zaten kimsecikler de olmuyo...
eski muhabbetleri özledim...
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN..GİREMESEM DE KALBİM SİİZNLE...
KIS HAMİŞLER DUALRINIZ DA BENİ VE DİĞER HAMİŞ OLMAYANLARI DA UNUTMAYIN NE OLUR...
seneyi bitirmeden inş. hepimiz hamiş oluruz...
ALLAHA EMANETSİNİZ..ÖPTÜM HEPİNİZİİİ
Yeni evin hayirli olsun Insaallah en kisa zamanda yeni evinde yeni sevincli hamilelik haberini alirsinçokk saol lamişim ALLAH razı olsun kira bitmeyen bir borc gibi ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşALLAH
BÜTÜN ARKADASlarıma tesekkür ederimm saolun iyi dileklerinizz
MERİİİ canım seni görünce çok seviniyorumm bizleri unutma bende çok sık girmesemde ara da bişiyler yazmaya çalısıyorum insan derdini paylastıkca rahatlıyorrr ara da da olsa yazman çok seviniyorum ALLAHIM kalbine ferahlık
sabır versin canım benimm bir gün bebeigimizi biz de alacaz kucagımıza inşALLAH
Canim bizde seni coook seviyoruz INSALLAH RABBIM yeni bebekle acini unutdurur bak beni teyzemin gelini de 6 aylik dogumla bebegini kayb etti korunmayi biraktigi ay hamile kaldi simdi oglusu kucaginda nur topu gibi INSALLAH hepimizin olacak bitanem
kizlar bu arada ben bugun dr gittim, yarin da hormon testlerimi vercem INSALLAH, dr alttan muayene etti her sey normal dedi asilama istedim ama benden 2 ay zaman istedi eger bu 2 aylik surecte olmazsa yapalim dedi bu arada dr-mu degistim bu yeni dr-du cok sevdim kendisini RABBIM INSALLAH bekletmeden nasip eder.
cok sevindim doktorunu begenmene cünkü gercekten doktor secimi cok önemli insanin icini rahatlatiyor iyi doktorlar. Insaallah bu 2 ay icinde hamile kalirsin ve asilamaya gerek kalmaz. Rabbim Insaallah sevindirsin
Meriim hosgeldin evet türkiyeden döndüm ama hastalanip döndüm hatta geldigimde doktorum ise gitmemi yasakladi bende suan evde keyfini cikariyorum cok sükür iyiyim sizleri cok özledim
nezaman girsem kimseyle karsilasamiyorum bende yazmadan cikiyorum. Seni cok iyi gördüm Masaallah toparliyorsun kendini sen zaten güclü bir bayansin bunu anladim ben. Ve suaya katiliyorum kendini nezaman hazir hissediyorsun ozaman vucudunda toparlamis olur tekrar calismalara baslarsin. Rabbim senin icini ferahlatsin tekrar sevindirsin Insaallah
Nilim Allah yardimcin olsun canim Insaallah gececek sayili günlerin kalmis.Artik yaklasiyorsun oglusuna bunu düsün bu güzel heyecanli ani düsün Insaallah Rabbim agrilarina dayanma gücü verir. Doguma giderken Ayetel-Kürsi oku Allaha emanetsin hersey güzel olacak bebegini kucagina aldigin an herseyi agriyi unutacaksin Insaallah bunu sen daha iyi bilirsin
bende haberler yok yasamaya,nefes almaya,calismaya,cabalamaya, ümitlenmye devam cok sükür
meryem canım benim özledik seni gel artık aramıza iki muhappet edelim..kafan dağılır.belki dağılöaz daha ççok hatırlarsın canım ne bilim.ne deriz onuda bilmiyorum ya..sen ne zamn gelmek istersen gel canım...
nil demetim ne dicem kız sana..gecen kasım topinde gördüm.sahilmi parkmı ne ora gitmişiniz..annenle bankta oturuken anan düşmüş..ay güldüm valla ama dedim yazık kadına inankii
nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir...nil cnm rabbim hayırlısıyla ve saglıcakla bebişini kucagına almayı nasip etsin vakit gelmiş..zaman ne çabuk geçiyor bize..ama hamişlere nasıl geçiyor bilmem..bende biraz sıkıntıdaydım ..geçenlerde anneannem vefat etti..iki hafta arayla eşimin dedesi...o yüzden pek giremiyodum..zaten kimsecikler de olmuyo...
eski muhabbetleri özledim...
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN..GİREMESEM DE KALBİM SİİZNLE...
KIS HAMİŞLER DUALRINIZ DA BENİ VE DİĞER HAMİŞ OLMAYANLARI DA UNUTMAYIN NE OLUR...
seneyi bitirmeden inş. hepimiz hamiş oluruz...
ALLAHA EMANETSİNİZ..ÖPTÜM HEPİNİZİİİ
Basin sagolsun canim mekanlari cennet olsun Insaallah. Allah nur icinde yatirsin.
Eski muhabbetleri hepimiz cok özledik Insaallah sene bitmeden hamilelerimiz cogalir ve hamilelerimizde hayirlisi ile dogum yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?