Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

sağol ttalım benım şimdi dualrım sızınle

canim ii ama biraz bulantim var ama o bile guzel sen anlat nasil zor oldumu yaren nasil beni korku sardi iki cocukla napicam tuhfe degisirmi icimde garip korkular var

canim ii ama biraz bulantim var ama o bile guzel sen anlat nasil zor oldumu yaren nasil beni korku sardi iki cocukla napicam tuhfe degisirmi icimde garip korkular var

ooo cnm bebım berşey cok yolunda sakın ha korkma aras sımdılık pek uslu ablamızda cok sevıyo buyuk aşka var kardeşıne karşı cok mutlu hıc kötu duşunme cnm

merhaba canlarım..

gece gece aklıma düştünüz..biraz geçmiş okudum..
şimdide geçmiş bayramınızı kutlayaım size birseyler yazayım istedim..

berrinim ev almış hayırlı uğurlu olsun..
nartanem turkey tatilini yapmış dönmüş bile..

NİLim doğumu cok yaklasmıs
yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişsin canım,gözünaydın
Allah ım iyilik versin inşallah..

lamişim keyifli görüyorumdilberimde buralarda ne güzel..

böceğim sende buralardasın hep seni de unutmadım..

en son tuhfe ve songülümün yazışmalarını gördüm..
Aras bebekimize bir kere de burdan hoşgeldin diyeyim

elifle seydamın yokluğu çarptı gözüme ilk,geçmişte de pek göremedim..
umarım iyilerdir hersey yolundadır..
unuttuklarım varsa kusuruma bakmasın gece gece kafam bi dünya..

beni sorarsanız ne siz sorun ne de ben anlatayım..
kendimi ikna etmelere,inandırmaya başladım..
6ay korunmam var zaten..şuan her düşünceden uzaklaştırıyorum beynimi..

önümü göremiyorum hiç ne diyeyim Allah ım sabrından versin..

sizleri seviyorum her zaman duamdasınız..yine ara ara da olsa gelip haberlerinizi alıp sizlere yazarım..
Allah a emanet olun..

canım benım meryemcim sana ne desem acını dındıremem ama geçecek hepsi yenı bir bebekle herşey cok güzel olacak şimdi bol bol dinlen vücudun kendini toplasın bak bılıyosun beraber aynı anda hamiş kaldık ama ben sıze ıstemeden veda ettim 7 haftalık düşük yaptım demek kı yiyecek ekmeği yokmuş ama şimdi yıne hamişim suan 9 bitti 10 haftaya girdik ınan kalbimle dua edıyorum sana bebişin hemen gelsın 4 aydan sonra korunmayı bırak dr. git vücüudun kendını topladıysa devam et bence ben 3 ay korundum

ooo cnm bebım berşey cok yolunda sakın ha korkma aras sımdılık pek uslu ablamızda cok sevıyo buyuk aşka var kardeşıne karşı cok mutlu hıc kötu duşunme cnm

canım benım yarencım tebrık ederım aras bebeği sağlıkla büyüt inş. inş. bizde sağlıkla kucağımıza alırız canım

Meriim hosgeldin evet türkiyeden döndüm ama hastalanip döndüm hatta geldigimde doktorum ise gitmemi yasakladi bende suan evde keyfini cikariyorum cok sükür iyiyim sizleri cok özledim
nezaman girsem kimseyle karsilasamiyorum bende yazmadan cikiyorum. Seni cok iyi gördüm Masaallah toparliyorsun kendini sen zaten güclü bir bayansin bunu anladim ben. Ve suaya katiliyorum kendini nezaman hazir hissediyorsun ozaman vucudunda toparlamis olur tekrar calismalara baslarsin. Rabbim senin icini ferahlatsin tekrar sevindirsin Insaallah

Nilim Allah yardimcin olsun canim Insaallah gececek sayili günlerin kalmis.Artik yaklasiyorsun oglusuna bunu düsün bu güzel heyecanli ani düsün Insaallah Rabbim agrilarina dayanma gücü verir. Doguma giderken Ayetel-Kürsi oku Allaha emanetsin hersey güzel olacak bebegini kucagina aldigin an herseyi agriyi unutacaksin Insaallah bunu sen daha iyi bilirsin

bende haberler yok yasamaya,nefes almaya,calismaya,cabalamaya, ümitlenmye devam cok sükür

Aa merim gelmiş. Kız meri niçin uğramıyorsun buralara bakiim..
Bak hala birbirimize ihtiyacımız var..
Kimi hamilelikte ihtiyaç duyuyor, kimi hamile kalma aşamasında, kimide doğum için..
Kaybolmayın bir yerlere..
Yoklama yapalım ara ara..
Olmayanları disipline verelim..

Herşey duayla ayakta duruyor kızlar.. Burası kesin..
Duaları dudaklardan bırakmayalım hiç..
Rabb'im kim,in gönlünden ne nasıl geçiyorsa, onu hayırlı eyleyip nasip etsin..
Herkese.....................
Hepinizi öpüyporum...................

meryem canım benim özledik seni gel artık aramıza iki muhappet edelim..kafan dağılır.belki dağılöaz daha ççok hatırlarsın canım ne bilim.ne deriz onuda bilmiyorum ya..sen ne zamn gelmek istersen gel canım...

nil demetim ne dicem kız sana..gecen kasım topinde gördüm.sahilmi parkmı ne ora gitmişiniz..annenle bankta oturuken anan düşmüş..ay güldüm valla ama dedim yazık kadına inankii

nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir...nil cnm rabbim hayırlısıyla ve saglıcakla bebişini kucagına almayı nasip etsin vakit gelmiş..zaman ne çabuk geçiyor bize..ama hamişlere nasıl geçiyor bilmem..bende biraz sıkıntıdaydım ..geçenlerde anneannem vefat etti..iki hafta arayla eşimin dedesi...o yüzden pek giremiyodum..zaten kimsecikler de olmuyo...
eski muhabbetleri özledim...
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN..GİREMESEM DE KALBİM SİİZNLE...
KIS HAMİŞLER DUALRINIZ DA BENİ VE DİĞER HAMİŞ OLMAYANLARI DA UNUTMAYIN NE OLUR...
seneyi bitirmeden inş. hepimiz hamiş oluruz...
ALLAHA EMANETSİNİZ..ÖPTÜM HEPİNİZİİİ

çokk saol lamişim ALLAH razı olsun kira bitmeyen bir borc gibi ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşALLAH

BÜTÜN ARKADASlarıma tesekkür ederimm saolun iyi dileklerinizz
MERİİİ canım seni görünce çok seviniyorumm bizleri unutma bende çok sık girmesemde ara da bişiyler yazmaya çalısıyorum insan derdini paylastıkca rahatlıyorrr ara da da olsa yazman çok seviniyorum ALLAHIM kalbine ferahlık
sabır versin canım benimm bir gün bebeigimizi biz de alacaz kucagımıza inşALLAH

Canim bizde seni coook seviyoruz INSALLAH RABBIM yeni bebekle acini unutdurur bak beni teyzemin gelini de 6 aylik dogumla bebegini kayb etti korunmayi biraktigi ay hamile kaldi simdi oglusu kucaginda nur topu gibi INSALLAH hepimizin olacak bitanem

kizlar bu arada ben bugun dr gittim, yarin da hormon testlerimi vercem INSALLAH, dr alttan muayene etti her sey normal dedi asilama istedim ama benden 2 ay zaman istedi eger bu 2 aylik surecte olmazsa yapalim dedi bu arada dr-mu degistim bu yeni dr-du cok sevdim kendisini RABBIM INSALLAH bekletmeden nasip eder.

Basin sagolsun canim mekanlari cennet olsun Insaallah. Allah nur icinde yatirsin.
Eski muhabbetleri hepimiz cok özledik Insaallah sene bitmeden hamilelerimiz cogalir ve hamilelerimizde hayirlisi ile dogum yapar
Yeni evin hayirli olsun Insaallah en kisa zamanda yeni evinde yeni sevincli hamilelik haberini alirsin

cok sevindim doktorunu begenmene cünkü gercekten doktor secimi cok önemli insanin icini rahatlatiyor iyi doktorlar. Insaallah bu 2 ay icinde hamile kalirsin ve asilamaya gerek kalmaz. Rabbim Insaallah sevindirsin

cok sevindim doktorunu begenmene cünkü gercekten doktor secimi cok önemli insanin icini rahatlatiyor iyi doktorlar. Insaallah bu 2 ay icinde hamile kalirsin ve asilamaya gerek kalmaz. Rabbim Insaallah sevindirsin

canim cok sagol INSALLAH RABBIM hepimizi sevindirir hayirlisi ile , hepimize evimizi neselendiren altin toplarimizi nasip eder bu arada nicin altin top dedigimi bu hikayeden anlarsiniz
Altın Top-Hikaye

Zengin bir ailenin fakir bir komşusu varmış. Evlerindeki saadetin dalgalanmaları, zengin ailenin duvarlarını aşarak kulaklarına kadar ulaşırmış. Akşam olunca , fakir ailenin evindeki gülme ve saadeti duyunca zengin komşu gıpta edermiş. bir gün karısına demiş ki:
- Biz bu kadar zengin olduğumuz halde neden neşemiz yok? Sen yarın fakir komşunun hanımından sor bakalım, saadetlerinin sebebi ne ise, biz de onlar gibi saadete nail olmaya çalışalım.
Kadın sabah olunca fakir komşuyu ziyarete giderek, konuşma sırasında evlerindeki saadetin sebebinden sual açmış, fakir komşunun hanımı demiş ki:
- Bizim küçük bir altın topumuz var. Akşam olunca ben efendime o da bana altın topu atarak oynar eğleniriz.
Akşam olunca zenginin karısı meseleyi kocasına nakletmiş. Adam ertesi gün bir kuyumcuya giderek altın bir top sipariş etmiş. Topu aldığı günün akşamı karısı ile karşı karşıya oturup, altın topu birbirlerine atmaya başlamışlarsa da, hayal ettikleri neşe bir türlü doğmamış... Hatta madeni topun ağırlığı sebebeiyle canları yanmış; sert atışlar yüzünden topun isabet ettiği vücutları, yer yer morarmış. Sabah olur olmaz zenginin karısı, alelacele fakirin ailesinden sual etti:
- Biz senin dediğin altın topu yaptırdık, fakat neşelenemedik, dedi. Fakir komşu:
- A komşum, o bildiğin gibi top değil. Sarı saçlı masum bakışlı bir yavrumuz var. biz ona "altın top" diyoruz. akşam olunca kah benim kucağıma, kah babasına koşar ve bizi eğlendirir. Onunla meşgul olurken yorgunluğumuzu unutur, neşeleniriz, cevabını verdi.

cnm benım cok gecmış olsun cıkar evın tadını doyasıya dınlen sonra tam hız calışmaya devam tatıl nasılsı tatlım benım 29 ekım derken ben 19 ekımde 37 haftalık doğum yaptım cnm dularım sızınle cnm

Kız ne annemi... ben bankın ortasına oturmuştum.. Annemde geldi peşimden bankın ucuna oturdu.. Meğer bankın bir ayağı sakatmış.. Onun oturmasıyla ikimiz bir arka üstü düştük..
O gece hep sancım oldu.. Ertesi günde kanamam oldu.. Erken doğum diye doktora koştuk.. 2 gün sürdü kanamam. Ama şükür sonra kesildi.. Bu zamana geldik..
Annemde kendini suçlaya suçlaya hal oldu.. Diyorum ona ki, senin ne suçun var.. Yok diyor, ben oturup düşürdüm seni.....

Ah canım benim, ben kendi adıma hep dua ediyorum, Allah biliyor..
Rabb'im en hayırlısını versin gülüm... Hayırlısını yalnız o bilir..
Ama ben gönlünüzden ne geçiyorsa, onun hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum..
Ve Rabb'iminde o gönlünüzden geçenleri nasip etmesini...
İnnnnnnnnnşaAllah Rabb'im.........................

Bu 9 ay nasıl geçti birde bana sor nesliii...
Birde bana sor...

Basin sagolsun canim mekanlari cennet olsun Insaallah. Allah nur icinde yatirsin.
Eski muhabbetleri hepimiz cok özledik Insaallah sene bitmeden hamilelerimiz cogalir ve hamilelerimizde hayirlisi ile dogum yapar

ALLAH RAZI OLSUN CNM ..amin ...
aynen cnm çoook özledik..eskiden ,geçmişi bitirememk...bunlar vardı...şimdi tek tük oku oku bitmiyooo:))
ALLAHIM...o kadar yüce merhametli ki, bize ne zaman neyi verceğini...çokkk ii bilir şüphesiz...İNŞALLAH fazla aratmadan dilediklerimizi gerçekleştirir...(AMİNNN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…