Ah canım benim, ben kendi adıma hep dua ediyorum, Allah biliyor..
Rabb'im en hayırlısını versin gülüm... Hayırlısını yalnız o bilir..
Ama ben gönlünüzden ne geçiyorsa, onun hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum..
Ve Rabb'iminde o gönlünüzden geçenleri nasip etmesini...
İnnnnnnnnnşaAllah Rabb'im.........................
Bu 9 ay nasıl geçti birde bana sor nesliii...
Birde bana sor...
süper bir hikaye canim parmaklarina saglik. Insaallah bizde altin topumuzu kucagima otuttururuz tabi önce göbegimize otursun helecanim cok sagol INSALLAH RABBIM hepimizi sevindirir hayirlisi ile , hepimize evimizi neselendiren altin toplarimizi nasip eder bu arada nicin altin top dedigimi bu hikayeden anlarsiniz
Altın Top-Hikaye
Zengin bir ailenin fakir bir komşusu varmış. Evlerindeki saadetin dalgalanmaları, zengin ailenin duvarlarını aşarak kulaklarına kadar ulaşırmış. Akşam olunca , fakir ailenin evindeki gülme ve saadeti duyunca zengin komşu gıpta edermiş. bir gün karısına demiş ki:
- Biz bu kadar zengin olduğumuz halde neden neşemiz yok? Sen yarın fakir komşunun hanımından sor bakalım, saadetlerinin sebebi ne ise, biz de onlar gibi saadete nail olmaya çalışalım.
Kadın sabah olunca fakir komşuyu ziyarete giderek, konuşma sırasında evlerindeki saadetin sebebinden sual açmış, fakir komşunun hanımı demiş ki:
- Bizim küçük bir altın topumuz var. Akşam olunca ben efendime o da bana altın topu atarak oynar eğleniriz.
Akşam olunca zenginin karısı meseleyi kocasına nakletmiş. Adam ertesi gün bir kuyumcuya giderek altın bir top sipariş etmiş. Topu aldığı günün akşamı karısı ile karşı karşıya oturup, altın topu birbirlerine atmaya başlamışlarsa da, hayal ettikleri neşe bir türlü doğmamış... Hatta madeni topun ağırlığı sebebeiyle canları yanmış; sert atışlar yüzünden topun isabet ettiği vücutları, yer yer morarmış. Sabah olur olmaz zenginin karısı, alelacele fakirin ailesinden sual etti:
- Biz senin dediğin altın topu yaptırdık, fakat neşelenemedik, dedi. Fakir komşu:
- A komşum, o bildiğin gibi top değil. Sarı saçlı masum bakışlı bir yavrumuz var. biz ona "altın top" diyoruz. akşam olunca kah benim kucağıma, kah babasına koşar ve bizi eğlendirir. Onunla meşgul olurken yorgunluğumuzu unutur, neşeleniriz, cevabını verdi.
arasimiz dünyaya gelmis gecmisi okudum biraz hatta tebrik ettim hayirli olsun dedim sanirim sen görmedin. Masaallah bizim altin topumuz erken gelmis Allahim anali babali büyümesini nasip etsin. Yarende abla oldu nihayet bol bol öpüp koklasin civcivimizi.cnm benım cok gecmış olsun cıkar evın tadını doyasıya dınlen sonra tam hız calışmaya devam tatıl nasılsı tatlım benım 29 ekım derken ben 19 ekımde 37 haftalık doğum yaptım cnm dularım sızınle cnm
Ayyy gecmis olsun gercekten insan aglasami gülsemi bilemiyor tabi kanaman olunca annende cok korkmustur hele sen iyiki hastahaneye gitmissiniz Rabbim korumus demek baya sert düstün.Kız ne annemi... ben bankın ortasına oturmuştum.. Annemde geldi peşimden bankın ucuna oturdu.. Meğer bankın bir ayağı sakatmış.. Onun oturmasıyla ikimiz bir arka üstü düştük..
O gece hep sancım oldu.. Ertesi günde kanamam oldu.. Erken doğum diye doktora koştuk.. 2 gün sürdü kanamam. Ama şükür sonra kesildi.. Bu zamana geldik..
Annemde kendini suçlaya suçlaya hal oldu.. Diyorum ona ki, senin ne suçun var.. Yok diyor, ben oturup düşürdüm seni.....
AMİNNNNNNNNNNNN CNM BENİM....hepimizin hakkımızda hayırlısı....
ah cnm benim zar zor da olsa sıkınıtılı da olsa bebişinin kokusunu içine çekince hiç bişeyin kalmıcak..ne mübarek şeydir.
ne güzel mucizedir o duygu..
rabbim tüm yaşamak isteyenlere yaşatsın inş....
amin kizlarrrammin bende 1 senelik evliyim 9 aydir istiyorum olmuyor :2:
amin kizlarrrammin bende 1 senelik evliyim 9 aydir istiyorum olmuyor :2:
24 yasimdayim..hersey normal..adetim 16 gun gecikti..duphaston diye bir ilac verdi..yurtdsdayim..ne yaoacam bilmiyorum..allah herkese gonlune gore versinnnn
yurtdisinda nerdesin? almanyami?
canım olur ALLAHın izniyle bende dkontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan 10 ay sonra hamile kaldım olur ALLAHIn izniyle dua et bolbol..amin kizlarrrammin bende 1 senelik evliyim 9 aydir istiyorum olmuyor :2:
canımm benim İNŞALLAH tertemiz çıkar sonucların..arkadaslar bugun gittim hormon testlerimi verdim INSALLAH pazartesi cikacak cevaplar INSALLAH bi sorun cikmaz
canım olur ALLAHın izniyle bende dkontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan 10 ay sonra hamile kaldım olur ALLAHIn izniyle dua et bolbol..
canımm benim İNŞALLAH tertemiz çıkar sonucların..
ben geldim şekerler nasılsınız canlarım sizi çok özledim ama bu günlerde çok çok yoğunum bu arada ben daha adet olmadım kaç gün oldu durun bakem ha 37. gün mü olmuş acaba galiba evet 3 gün önce test yaptım çıkmadı off of anlamadım ne yapayım şimdi. Dua edin ya lütfen ihtiyacım var
Canım inşaAllah sürpriz yapar bebişin, kavuşur annesinee..
Hayırlısıyla tabii...
canım cok şükür iyi gidiyor 11. haftadayız bulantılar coktan başladı sabahları oluyo genelde ama şükür iyiz..tesekkur ederim canim cok sagol,
eee sen nasilsin bebek nasil? bulantilarin basladi mi? caninin cektigi bi seyler var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?