Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

AMİNNNNNNNNNNNN CNM BENİM....hepimizin hakkımızda hayırlısı....
ah cnm benim zar zor da olsa sıkınıtılı da olsa bebişinin kokusunu içine çekince hiç bişeyin kalmıcak..ne mübarek şeydir.
ne güzel mucizedir o duygu..
rabbim tüm yaşamak isteyenlere yaşatsın inş....

süper bir hikaye canim parmaklarina saglik. Insaallah bizde altin topumuzu kucagima otuttururuz tabi önce göbegimize otursun hele
arasimiz dünyaya gelmis gecmisi okudum biraz hatta tebrik ettim hayirli olsun dedim sanirim sen görmedin. Masaallah bizim altin topumuz erken gelmis Allahim anali babali büyümesini nasip etsin. Yarende abla oldu nihayet bol bol öpüp koklasin civcivimizi.

Ayyy gecmis olsun gercekten insan aglasami gülsemi bilemiyor tabi kanaman olunca annende cok korkmustur hele sen iyiki hastahaneye gitmissiniz Rabbim korumus demek baya sert düstün.

Amiiiiiin Amiiiinnnnn

24 yasimdayim..hersey normal..adetim 16 gun gecikti..duphaston diye bir ilac verdi..yurtdsdayim..ne yaoacam bilmiyorum..allah herkese gonlune gore versinnnn

arkadaslar bugun gittim hormon testlerimi verdim INSALLAH pazartesi cikacak cevaplar INSALLAH bi sorun cikmaz

amin kizlarrrammin bende 1 senelik evliyim 9 aydir istiyorum olmuyor :2:
canım olur ALLAHın izniyle bende dkontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan 10 ay sonra hamile kaldım olur ALLAHIn izniyle dua et bolbol..
arkadaslar bugun gittim hormon testlerimi verdim INSALLAH pazartesi cikacak cevaplar INSALLAH bi sorun cikmaz
canımm benim İNŞALLAH tertemiz çıkar sonucların..

canım olur ALLAHın izniyle bende dkontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan 10 ay sonra hamile kaldım olur ALLAHIn izniyle dua et bolbol..

canımm benim İNŞALLAH tertemiz çıkar sonucların..

tesekkur ederim canim cok sagol,
eee sen nasilsin bebek nasil? bulantilarin basladi mi? caninin cektigi bi seyler var mi?

ben geldim şekerler nasılsınız canlarım sizi çok özledim ama bu günlerde çok çok yoğunum bu arada ben daha adet olmadım kaç gün oldu durun bakem ha 37. gün mü olmuş acaba galiba evet 3 gün önce test yaptım çıkmadı off of anlamadım ne yapayım şimdi. Dua edin ya lütfen ihtiyacım var

Canım inşaAllah sürpriz yapar bebişin, kavuşur annesinee..
Hayırlısıyla tabii...

tesekkur ederim canim cok sagol,
eee sen nasilsin bebek nasil? bulantilarin basladi mi? caninin cektigi bi seyler var mi?
canım cok şükür iyi gidiyor 11. haftadayız bulantılar coktan başladı sabahları oluyo genelde ama şükür iyiz..

slm hatunlar bu aralar canım cok sıkılıyo bı de grıp oldum cok fena:2::2::2::2: canım hıc bısey yapmak ıstemıyo ama sureklı yemek yıyorum 3 gunde 61 kg dan 63e cıkmısımdayımın karısı 3.ye hamıleymıs etrafımdakıler hızla hamıle kalıyolar ben yerımde sayıyorum dıyorum kendı kendıme evdekıler sureklı gorumcemın bebeğınden bahsedıyo sureklı arıyolar bebegı soruyolar kıskanmıyorum ama uzuluyorum benım yok dıyebı de bızım cıvık damat artıst artıst konusuyo ıyıce sınırlenıyorum tartısmaya baslıyoruz bıze sız kuma karılar gıbı anlasamıyosunuz dıyolar bende susuyorum napimben de durumlar boyle kızlar bata 10 gun var daha ama ıcımden bı ses bu ay da tutmadı umıtlenme dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…