Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Fanaa..........
Haber varmı kııııızzzzzzzzzzzzzzz???????????????
Hadi güzel müjdelerle gellllllllllllll...................

Fanaa..........
Haber varmı kııııızzzzzzzzzzzzzzz???????????????
Hadi güzel müjdelerle gellllllllllllll...................

Böcüüük..
Morali bozmak yok.. Vakti var..... Allah'ın planının önüne geçemezsin..
Onun planı neyse o... Hayırlısını dileyelim, hayırlısı olsun...

ben yanlış okudum o zaman canım.ben sen oturdun sonra annen ucuna oturdu.sen o reflexle kalktın.herkes sana sordu bişeyin varmı diye bilodum.az kaldı canım.rabiim senide korusun tatlımm
arkadaslar bugun gittim hormon testlerimi verdim INSALLAH pazartesi cikacak cevaplar INSALLAH bi sorun cikmaz
inşallah canım ya.hayırlı haberlerle gel kuzum benim
hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım.rabbim tez zamanda nasip etsin kuzucum sana

hayırr hayır bunu kabul etmiyorum.biz neler atlattık.biz neler yaşadık tatlım..bu topik kurulurken sen o kişilerin içindeydin.aşıcaz kuzum hepsini..benim yaşadıklarımı eminim hepiniz yaşıyorsunuz.dile geitirip tekrar üzmicem kendimi sizleride.inan bana bu ay adet olursam ağlarım.ama yapıcak bir şey yok.elden gelen yok.nasip kısmet.1 kere oldu bir daha olcak..

kızlar ben artık 1 hafta 21:00 dan sonra burdayım haberiniz olsun..hepicinizi çokkk özeldimmm

04.11
02.12 adet oldum dün((((

biraz sonra doktoru arayıcam adetin ikinci günü ara demiştiii
asılama içinnn evet bu ay asılama yaptırcam bi aksilik çıkmazsaaa
dua edin bana canlarrr tek korkum bi ümit bu benim için gidip de eli boş dönmek bu beni çok korkutuyor
ALLAHIMMM çok büyük hayırlısıııı

Ah canım ya kıskanmıyorum ama üzülüyorum demişsin ya Vallahi bende öyle yakın zamanda çocukların bol olduğu bir ortamda olucam bana inat durur zaman Hiiç gecmez

cnm benım ınşala senıde lamış gıbı ılk aşılamaa tutar dualarım senınle

merhaba kızlar şeydacım tşk ederim canım Kızlar ben daha adet olmadım 30 ekimde test yapmıştım çıkmadı Bi daha yapmadım bende Korkuyorum ben ya Bi negatif daha görmekten korkuyorum 4 aydır böyle düzensiz umutlanmak istemiyorum Dra randevü aldım 20 gün sonra verdiler baya yoğun bi dr. Yarın test yapmayı düşünüyorum Aslında hem düşünüyorum hem düşünmüyorum Ben çok tırsıyorum yaa Dua edin bana lütfen

berrincim inşallah bu aşılma tutarda bize müjdeyle gelirsin canım

merhabalar canım Yok daha gelmedi ne yapacağımı şaştım ya Sen nasılsın bebiş nasıl yarenim nasıl

cnm kç gun gectı belkı gec döllenmedır aslında kan testı yaptırsan daha ıyı olur senı cok ıyı anlıyorum hem test negatıf cıkıp adet olmamak cok kötu ben cok yaşadım cnm yaren aras ıyıler cnm sukur

ya 40. gün yani bi 10 gün gecmiş canım İdrarda gebelik testine razıyım ben Ama kan testinden iyice nefret etmeye başladım Bütün umutlarımı yerle bir ediyor Ya canım belirti olmaz mı erkenden sen bilirsin ya

Ayy kimsecikler yok eskiden gecmişi okuyamzdım doldurmuş olurlardı şimdi sayfayı tamamlayamıyoruz kız nerdesiniz bacılar

Kızlar ben cezalıydım yine.galiba çok çeneliyim.ama bu son artık ceza almıycam.1 kasımda adet oldum..doktora gittim adetimin 5. Günü başlamam için klomen verdi.aşılama öncesîndede bu ilaç kullanılıyo demi kızlar...yarın ilaca başlıcam 13 kasımda tekrar doktora gitcem...bat 25-26kasım şeydam..

hoşgeldin canım hayırdır kız ne oluyor böyle sende mi aşılama yaptıracan canım berrin yaptıracak inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

cnm benım ben duluk yaptıgım da 12 gun gecmıştı ıdrarda cıkmamıştı kanda cıktı belırtı benım o gebelıkte yoktu ama arasta kasıklarda sızlama vardı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…