ben yanlış okudum o zaman canım.ben sen oturdun sonra annen ucuna oturdu.sen o reflexle kalktın.herkes sana sordu bişeyin varmı diye bilodum.az kaldı canım.rabiim senide korusun tatlımmKız ne annemi... ben bankın ortasına oturmuştum.. Annemde geldi peşimden bankın ucuna oturdu.. Meğer bankın bir ayağı sakatmış.. Onun oturmasıyla ikimiz bir arka üstü düştük..
O gece hep sancım oldu.. Ertesi günde kanamam oldu.. Erken doğum diye doktora koştuk.. 2 gün sürdü kanamam. Ama şükür sonra kesildi.. Bu zamana geldik..
Annemde kendini suçlaya suçlaya hal oldu.. Diyorum ona ki, senin ne suçun var.. Yok diyor, ben oturup düşürdüm seni.....
inşallah canım ya.hayırlı haberlerle gel kuzum benimarkadaslar bugun gittim hormon testlerimi verdim INSALLAH pazartesi cikacak cevaplar INSALLAH bi sorun cikmaz
hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım.rabbim tez zamanda nasip etsin kuzucum sanaben geldim şekerler nasılsınız canlarım sizi çok özledim ama bu günlerde çok çok yoğunum bu arada ben daha adet olmadım kaç gün oldu durun bakem ha 37. gün mü olmuş acaba galiba evet 3 gün önce test yaptım çıkmadı off of anlamadım ne yapayım şimdi. Dua edin ya lütfen ihtiyacım var
slm hatunlar bu aralar canım cok sıkılıyo bı de grıp oldum cok fena:2::2::2::2: canım hıc bısey yapmak ıstemıyo ama sureklı yemek yıyorum 3 gunde 61 kg dan 63e cıkmısımdayımın karısı 3.ye hamıleymıs etrafımdakıler hızla hamıle kalıyolar ben yerımde sayıyorum dıyorum kendı kendıme evdekıler sureklı gorumcemın bebeğınden bahsedıyo sureklı arıyolar bebegı soruyolar kıskanmıyorum ama uzuluyorum benım yok dıye bı de bızım cıvık damat artıst artıst konusuyo ıyıce sınırlenıyorum tartısmaya baslıyoruz bıze sız kuma karılar gıbı anlasamıyosunuz dıyolar bende susuyorum napim ben de durumlar boyle kızlar bata 10 gun var daha ama ıcımden bı ses bu ay da tutmadı umıtlenme dıyo
slm hatunlar bu aralar canım cok sıkılıyo bı de grıp oldum cok fena:2::2::2::2: canım hıc bısey yapmak ıstemıyo ama sureklı yemek yıyorum 3 gunde 61 kg dan 63e cıkmısımdayımın karısı 3.ye hamıleymıs etrafımdakıler hızla hamıle kalıyolar ben yerımde sayıyorum dıyorum kendı kendıme evdekıler sureklı gorumcemın bebeğınden bahsedıyo sureklı arıyolar bebegı soruyolar kıskanmıyorum ama uzuluyorum benım yok dıye bı de bızım cıvık damat artıst artıst konusuyo ıyıce sınırlenıyorum tartısmaya baslıyoruz bıze sız kuma karılar gıbı anlasamıyosunuz dıyolar bende susuyorum napim ben de durumlar boyle kızlar bata 10 gun var daha ama ıcımden bı ses bu ay da tutmadı umıtlenme dıyo
04.11
02.12 adet oldum dün((((
biraz sonra doktoru arayıcam adetin ikinci günü ara demiştiii
asılama içinnn evet bu ay asılama yaptırcam bi aksilik çıkmazsaaa
dua edin bana canlarrr tek korkum bi ümit bu benim için gidip de eli boş dönmek bu beni çok korkutuyor
ALLAHIMMM çok büyük hayırlısıııı
Fanaa..........
Haber varmı kııııızzzzzzzzzzzzzzz???????????????
Hadi güzel müjdelerle gellllllllllllll...................
Böcüüük..
Morali bozmak yok.. Vakti var..... Allah'ın planının önüne geçemezsin..
Onun planı neyse o... Hayırlısını dileyelim, hayırlısı olsun...
ben yanlış okudum o zaman canım.ben sen oturdun sonra annen ucuna oturdu.sen o reflexle kalktın.herkes sana sordu bişeyin varmı diye bilodum.az kaldı canım.rabiim senide korusun tatlımm
inşallah canım ya.hayırlı haberlerle gel kuzum benim
hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım.rabbim tez zamanda nasip etsin kuzucum sana
hayırr hayır bunu kabul etmiyorum.biz neler atlattık.biz neler yaşadık tatlım..bu topik kurulurken sen o kişilerin içindeydin.aşıcaz kuzum hepsini..benim yaşadıklarımı eminim hepiniz yaşıyorsunuz.dile geitirip tekrar üzmicem kendimi sizleride.inan bana bu ay adet olursam ağlarım.ama yapıcak bir şey yok.elden gelen yok.nasip kısmet.1 kere oldu bir daha olcak..
kızlar ben artık 1 hafta 21:00 dan sonra burdayım haberiniz olsun..hepicinizi çokkk özeldimmm
04.11
02.12 adet oldum dün((((
biraz sonra doktoru arayıcam adetin ikinci günü ara demiştiii
asılama içinnn evet bu ay asılama yaptırcam bi aksilik çıkmazsaaa
dua edin bana canlarrr tek korkum bi ümit bu benim için gidip de eli boş dönmek bu beni çok korkutuyor
ALLAHIMMM çok büyük hayırlısıııı
fanaaa sennde durumlar nasıl cnm gelmedı dımı kırmızılar
merhabalar canım Yok daha gelmedi ne yapacağımı şaştım ya Sen nasılsın bebiş nasıl yarenim nasıl
cnm kç gun gectı belkı gec döllenmedır aslında kan testı yaptırsan daha ıyı olur senı cok ıyı anlıyorum hem test negatıf cıkıp adet olmamak cok kötu ben cok yaşadım cnm yaren aras ıyıler cnm sukur
Kızlar ben cezalıydım yine.galiba çok çeneliyim.ama bu son artık ceza almıycam.1 kasımda adet oldum..doktora gittim adetimin 5. Günü başlamam için klomen verdi.aşılama öncesîndede bu ilaç kullanılıyo demi kızlar...yarın ilaca başlıcam 13 kasımda tekrar doktora gitcem...bat 25-26kasım şeydam..
hoşgeldin canım hayırdır kız ne oluyor böyle sende mi aşılama yaptıracan canım berrin yaptıracak inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
ay inş canım benim bu ay oda yaptırcak galiba inş beraber hamile kalırız
ya 40. gün yani bi 10 gün gecmiş canım İdrarda gebelik testine razıyım ben Ama kan testinden iyice nefret etmeye başladım Bütün umutlarımı yerle bir ediyor Ya canım belirti olmaz mı erkenden sen bilirsin ya
Ayy kimsecikler yok eskiden gecmişi okuyamzdım doldurmuş olurlardı şimdi sayfayı tamamlayamıyoruz kız nerdesiniz bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?