Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

maşallah maşallah Rabbim sen onları koru Rabbim Sen onları hayırlı kıl Rabbim Sana güzel kul kıl Rabbim en güzel ahlakla ahlaklanmalarını nasib et Rabbim insanlara canlılara cansızlara karşı onları merhamaetli kıl Rabbim faydalı insan olmalarını nasib et Maşallah canım maşallah Rabbim size bağışlasın maşallah

amın tatlım benı ya ne guzel dualar etmışsın öle
rabbım en yakın zmanda sanada nasıp etsın tatlım benım ya

gelsene canım seni çok özledik
geldim canm geçmişe baktım bir..
nasılsın?
10gün gecti ve sen nası dayanıyorsun ben 2.günün gecesinde 1 cumartesi gecesi yaren ve elifin zorlamasıyla gece 12 de nöbetçi eczane aramıs bulmus testi yapmıstım..hadi hayırlısı sana..

ayy maasallah düşündügümden büyük kocaman bir bebek bu

meryem cnm hoşgeldın nasılsın

hoşbuldumcanım sen cagırınca koşa koşa geldim...
iyi diyelim iyi olsun..geceler uzadı yine..hava da sogudu dısarı cıkamıyoruz....
of uzun ve soguk geceler bekleyişler başladı..

Son düzenleme:

haha sağol teyzesı
hava soğudu ıyı oldu cıkmayın artık dışarı yav ne guzel sohpet edelım burada cok özledım ınankı
cnm benım ya o est yaptımız geceyı unutmuyorum ınşalla yenıden yaşıcaz o heyecanı

zaten bekleyemedim ki canım sanırım 3 test yaptım ama 2 si önce 3. süde 6 gün önce Ya hayal kırıklığı yaşarsam Yıkılıyorum herdefasında evde test var ama uzaklaştırdım kendimden Yarın erkenden yapıcam Nasılsın bu arada

cnm ya bende o gecıkmede gun aşırı yapmıştım sonunda kanda cıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…