Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
maşallah yinede süper kilosu. Ama benim favorim yarenkime benziyor aras ya biraz esmer sanki

haha ablasına kalsa ablasına benzıyo ama genelde bana benzetıyolar cnm
aras şimdilik kırmızı çözemedık tenını eller pamuk gıbı beyaz ama ben hep karakafa olsun ıstemıştım öle oldu esmer bı delıkanlıda fena olmaz hanı

süper olur tatlı zaten Bekleyin sakın bi yere ayrılmayın makinayı çalıştırıp geliyorum

bende unutamıyorum...sanırım yasadıgım en şaşkın geceydi..

ama bir tek sen görmüştün o çizgiyi:) Dogan da sonra itiraf etmişti beni üzmemek için var demiş:)

nasılmıyım? bu soruya cevap vermk öle zor ki..

iyiyim diyip yutkunuyorum işte..
kötüyüm diyemıyorum..kimsenin üzülmesini acımasını istemıyorum..
bakınca hiçbirseyim yok gibi ama içim yıkık dökük..

hala ocak anneleri 2012 topicini okuyorum..aynı gün dogumu olan arkadasların cetvelini takip ediyorum..
aldıklarına bakıyorum..
soranlara da iyiyim diyorum..

cnm bnım ya ınşalla yıne yaşanacak o gunler hem başkasının degıl kendı takvımını takıp etcen
demek eşin ıtıraf ettı he ama ben gercekten görmuştummmm
eee calışmalar ne zman başlıyo

0 ı görmek sınır oluyo dımı cnm kan testınde

çok zor sanki hiç olmayacakmış gibi:18: İşin tuhaf kısmı göğüslerim çok sızlıyo dokunamıyrum Bu adet belirtisi biliyorum ama bu 2 haftaya yakın var ve ben daha adet olmadım ama göğüslerim aynı Acaba hormonlar mı yüksek kaldı

songül cüm sonuclarımı sormustunya..

cuma günü gittik aldık sonuclarımı..sadece cuma veriliyormus sonuclar..
ayrıca perşembe günü ayrıntılı usg yaptırıp ünv hastanesindeki doktoruma alıp göstercem hepsini..

ve şok şok şok şok

kan testlerin birinde protein c 70-130 arası olması gerekırmış ama bende 170

genetik testlerimin sonucu ise Taranan mutasyonlar

FACTOR V LEİDEN
FAKTOR II (PROTHROMBİN) G20210A
FACTOR XIII
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
APO B

VE bunların içinde sadece MTHFR A1298C geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır...

diger genlerde mutasyon saptanmamıstır yazıyor..

yaniii bir de bende kan pıhtılaşması varmışş..

aaaa sımdı hatırladım benımde gögusler sızladı tatlım ya ay ınşalla gebelık beşlırtısıdr

çalışmalar mart ayında başlıyor...korunma süremiz 6 ay..

ama 5 ay kaldı..1 ay geçti bile,şafak sayar gibi sayıyoruz:)

yeni ayın hayırlı olsun canım benim..inşllh bu ay sana uğurlu gelir tatlım..aşılama tek seferde tutar kuzucum...
bol bol dua edicem sana...yeni evinde yeni ve ilk aşılama da tek seferde tutar..bu ev sana uğurlu gelcek hissedyorum bunu canımm
canım kan testi çok iyi.olmadıysa hemen söktürücü alır.yeni aya yeni umutla başlarsın ...beklemek çok berbat birşey bu..sağan suyu kürünü denesene canım.adeti düzene sokuyor
bir de bana sor sen iyi bilrsisn benim neler çektimi.rabbim kimsye yaşatmasın o durumu iananki yaaa
kızzz cadı senin çenenn..kız milletin işine burnunu sokma kuzum boşver....sen senle ilgili topikte dolaş bak ceza alırsın bir daha girmezsin canım benim..yani 2 kasım sat 25 kasım batmı oluyor canım

yesin teyzelerii onu yaaa..maşsllahh kuzummm maşallahh...rabbim nazardan korusun oğluşumuda ablacımızıdaaa....
meryemcim hoş geldin kuzum benimmm....

bu arada yarım saat önce adet olmuş durumdayım....
çarşamba günü doktora gdip tedaviye başlıcaz kızçelerrr...hepimize rabbim yardım eylesin

aaa kan pıhtılaşmasımı eee o yenıı cıktı tatlım yanı degışebılen bışeymı gebelıgın 2.ayında yapılıyo ya cıkmadımı cnm o zman proteın gebelıkte sorun oluyo cnm bıde degışken bışeymı dıgerlerını yazmışın ama ben anlamadım yabancı terımler

kalabalıklar içinde yalnız kalmayı çok iyi bilirim Varlıkla imtihan yoklukla imtihandan zor evet Kalbini Allaha acta Göğsünü genişletsin kardeşim Biz hepimiz öyleyiz Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz Şimdi neyin hesabını yapıyorum biliyor musun ya yarınki test negatif çıkarda ben çocuklu arkadaşların yanına hangi moralle gitmeliyim hesabını yapıyorum O ytebessümün arkasındakileri Allah telafi etsin

cnm bennı hadı bakalım tedavını ınşalla burda berbaer takıp edelım bu akşam topiği topladık ınşalla artık eskısı gıbı beraber oluruz canlarım ya
nasıl tedavı uygulancak cnm

boşverecem valla tatlım:)1 kasım sat...26 kasım bat

cezam bitti yarencim:)yaramazlık yok artık:)senin tosun ne tatlı ya öle maşşallahh...mucizene kavuştun darısı bize olsun((

amın cnm benım ya ınannın ben kavuştum ama hep sızler ıcın dua edıyorum senınde bu ay aşılama dımı ay lamış gıbı ılk aşılamda olsun ınşalla cnm ya

kan testine karşı fobim var canım benim İnşallah şu actığın topik son dakika golü verir sana Sağlık olsun

off bitanem çok iyi anlıyorum seni öyle hisler bendede var...uzun zamandır görmediim tanıdıklarım beni görünce hemen karnıma bakıyolar hamilemiyim diye...bebekli bi ortamda ben artık bebek sewemiyorum bile bana acıyacaklar diye...allahım daha fazla aratmasın bizi ne diyelim canım sabredip beklemekten başka yaoacağımız bişey yok

meryemcim hoş geldin kuzum benimmm....

bu arada yarım saat önce adet olmuş durumdayım....
çarşamba günü doktora gdip tedaviye başlıcaz kızçelerrr...hepimize rabbim yardım eylesin
hoşbuldum canım...

demek yarım saat önce adet oldun.ben de tam songüle soracaktım

şeyda ne zaman adet olacak? diye:) düzene girdimi artık?vallahi sevindim..
demek doktora gidip tedaviye de baslayacaksınız..Allah ım yüzünü güldürsün,bekleyişine son versin insallah..

bilmiyorum ki o zaman yoktu böle bir sorun..protein c tek basına önemli degilmiş...

digerleri genetigin terimleri..onlarda mutasyon varsa kan pıhtılaşması kesin denirmiş..
bende de bir gen de bozukluk çıkmış..
sonuçları Veysel e götürdüm(sen cok seversn ya:) baktı ve bir dahaki gebeliginde karından igneler yapılacak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…