amın cnm benım ya ınannın ben kavuştum ama hep sızler ıcın dua edıyorum senınde bu ay aşılama dımı ay lamış gıbı ılk aşılamda olsun ınşalla cnm ya
hoşbuldum canım...
demek yarım saat önce adet oldun.ben de tam songüle soracaktım
şeyda ne zaman adet olacak? diye:) düzene girdimi artık?vallahi sevindim..
demek doktora gidip tedaviye de baslayacaksınız..Allah ım yüzünü güldürsün,bekleyişine son versin insallah..
bilmiyorum ki o zaman yoktu böle bir sorun..protein c tek basına önemli degilmiş...
digerleri genetigin terimleri..onlarda mutasyon varsa kan pıhtılaşması kesin denirmiş..
bende de bir gen de bozukluk çıkmış..
sonuçları Veysel e götürdüm(sen cok seversn ya:) baktı ve bir dahaki gebeliginde karından igneler yapılacak dedi.
öyle tatlım...ya kızlar bişey sorcam bu aşılamada erkekten sperm alıyolarya..onu aşılamanın yapılacagı günmü alıyolar yoksa öncesindemi...yani sperm işlemi ve aşılama aynı günde olup bitiyomu
elif hanım Bana inanmıycaksın ama 10 dk bile olmadı aklıma bir an sen geldin Ve şimdi seni topikte görünce şaşırdım baya
elif hanım Bana inanmıycaksın ama 10 dk bile olmadı aklıma bir an sen geldin Ve şimdi seni topikte görünce şaşırdım baya
o gun alı nıyo cnm sonra yıkanıyo onlar
lamışe o akşam ılışkıde önermıştı he
amann üniversite hastanelerine gidip gen testleri falan yapılıp araştırılmak da iyi değil sanırım..
her bakıldıgında başka bir sorun çıkıyor
adet düzensizligi
hormon dengesizliği
troid tembelliği
pkos
rahim agzı yetmezliginin üzerine bir de kan pıhtılaşması çıktı..
sanki çocuk doğurmayayım diye dünyaya gelmişim..he bi engel
kızlar hepinize iyi akşamlar ben geldimmmm
burayı böyle kalabalık görmek çok güzel
merimmm canımm RABBİM sabır versin İNŞALLAH tekrar nasib eder...seni gördüğüme çok sevindimbende unutamıyorum...sanırım yasadıgım en şaşkın geceydi..
ama bir tek sen görmüştün o çizgiyi:) Dogan da sonra itiraf etmişti beni üzmemek için var demiş:)
nasılmıyım? bu soruya cevap vermk öle zor ki..
iyiyim diyip yutkunuyorum işte..
kötüyüm diyemıyorum..kimsenin üzülmesini acımasını istemıyorum..
bakınca hiçbirseyim yok gibi ama içim yıkık dökük..
hala ocak anneleri 2012 topicini okuyorum..aynı gün dogumu olan arkadasların cetvelini takip ediyorum..
aldıklarına bakıyorum..
soranlara da iyiyim diyorum..
ayyy evet bildin vallahi soguk soguk dedi..keyifsizdihaha demek bana sorcktın he hahaa
cnm benım ya bı dahakı gebelık çok yakın takıp edılcek desene
veyselı özledın tabı dayanadın naslda soğuk soğuk demıştr ıgne yaplck dıye
o gun alı nıyo cnm sonra yıkanıyo onlar
lamışe o akşam ılışkıde önermıştı he
aynen cnm ya ınş böle devam eder
he kız cağırmışken berrin sevgi ve gülü de çağır gelsinlşereee kuzum kımse yok dıodun sms yoluyla topladım bak herkesı bırazdan ervada gelır
ee tabi ben gelicem aklına naksana bi ben yokmuşumbensiz olurmu hiç. gerçi ara ara girip okuyup çıkıyorum kim ne yapıyo diye genelde kimse olmuyo diye başka topiklere bakıyorum bende bu aralar ocak topiğine sarmış durumdayım ee canım sen neler yapıyon gerçi şimdi geçmişi okudum ama laf olsun diye soruyom çaktırma
ayyy evet bildin vallahi soguk soguk dedi..keyifsizdi
bende onu özledigimden gittim:) adama da diyorum 6ay korunma var ama ara ara gelip sizi görürüm diye:)
o da saf saf geeell diyor...
ay herseyide bil...
akşam ilişki önerdigini de biliyon he..valla senden korkulur:)
he kız cağırmışken berrin sevgi ve gülü de çağır gelsinlşer
valla bekliyoruz şimdilik sen nasılsın bebiş nasıl doğuma az kalmış kız maşallah nasılda büyümüş hareketleri nasıl
hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrr
merimmm canımm RABBİM sabır versin İNŞALLAH tekrar nasib eder...seni gördüğüme çok sevindim
geldimmm kuzummm geldim sen gel dersinde gelmem miiii :)))he kız cağırmışken berrin sevgi ve gülü de çağır gelsinlşer
valla bekliyoruz şimdilik sen nasılsın bebiş nasıl doğuma az kalmış kız maşallah nasılda büyümüş hareketleri nasıl
hoşgeldin canım..hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrr
merimmm canımm RABBİM sabır versin İNŞALLAH tekrar nasib eder...seni gördüğüme çok sevindim
Mücadeleye devam tabi..hoş şimdi mücadele de edemiyorus martta bitiyor korunma süremiz..he be arkadaşım ddoğru dedın
ama mucadeleye devam dımı
calışmlr ne zaman başlıyo cnm
kızlar hepinize iyi akşamlar ben geldimmmm
burayı böyle kalabalık görmek çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?