gul kokuyu aldı baksana
gul kokuyu aldı baksana
kulaklarım çınladıı bi bakıym dedim MAŞALLAH topic dolu bugünhoşgeldin gülüm bugün dua etmeliyim kim dersem geliyor
he kız cağırmışken berrin sevgi ve gülü de çağır gelsinlşer
valla bekliyoruz şimdilik sen nasılsın bebiş nasıl doğuma az kalmış kız maşallah nasılda büyümüş hareketleri nasıl
İNŞALLAH canımm..RABBİM gönlünden gecen güzellikleri nasib etsin..ayy baksana şanslı günümdeyim yarın bebekte gelirse uçarım vallahi
ayy baksana şanslı günümdeyim yarın bebekte gelirse uçarım vallahi
İNŞALLAH canımm..RABBİM gönlünden gecen güzellikleri nasib etsin..
Allah razı olsun canım hepimiz inşallah Hep birlikte burayı anne topiği yaparız inşallahİNŞALLAH canımm..RABBİM gönlünden gecen güzellikleri nasib etsin..
hakkında hayırlısı olsun canım yaaa... evet benımde az kaldı artık bayağı büyüdü kocaman bı göbekle dolaşıyorum artık ortalıkta bakalım zaman yaklaştıkça korkularımda artmaya başlıyo ne yalan soyluyeyım
sen kapat pc yı cnm dua et bu aşam valla bol bol
canım 12sinde 2li test için gidicem İNŞALLAH olur ozamana sağlıklı olsunda..kuzum cınsıyeete bellı olur yakında
AMİN canımm İNŞALLAHAllah razı olsun canım hepimiz inşallah Hep birlikte burayı anne topiği yaparız inşallah
hoş bulduk canım sende hoş geldin . benim şimdilikk iyi gidiyor artık iyice ağırlaşmaya başladım isim konusu hala muallaktahoşgeldin canım..
bende seni gördügüme çok sevindim cetveline de baktım 3.ayın bitiyor neredeyse
Mücadeleye devam tabi..hoş şimdi mücadele de edemiyorus martta bitiyor korunma süremiz..
sende hoşgeldin Elifim..nasıl gidiyor hamilelk?bebeginin ismi bellimi?
ayy baksana şanslı günümdeyim yarın bebekte gelirse uçarım vallahi
canlarımmm benim çıkmam lazımmm kullandığım ilaçlardan sanırım çok uyku yapıo akşam yemeğinden sonra bi uyumuşum 21.30 kalktım hala kendime gelemedim sersem gibiyim..sizi çok seviyorum..ALLAH a emanet olun yarın gündüz girip okurum gecmişi..hayırlı geceler tekrardann
hoş bulduk canım sende hoş geldin . benim şimdilikk iyi gidiyor artık iyice ağırlaşmaya başladım isim konusu hala muallaktadaha dogrusu evde isim konusu hiç konuşulmuyo zamanında eymen demiştim eşimde acık burun kıvırarak ne o oyle himen gibi demişti sonrada ismet napıyo (kp nın adı ) diye soruyo hep benı kızdırmak için daha dogrusu temennım o işallah kızdırmak için söylüyordur kimliğini çıkartmaya ben gidecem ismet koyacam filan dedi tabi çıldırdım yani olay öyle kapandı 3 aydır isim konusu geçmiyo evde arada ismet napıyo dıyo arada himen napıyoo diyo bende anlamadım bende hiç sesimi çıkartmıyorum bakalım ama sanırım eymen olacak ayy ne çok anlattaım gerçi ne anlattığımı ben bile anlamadım ama işallah sen anlamışsındır
ayy canım sen bu gece yatıp kalkıp kendıne dua et ne desen çıkıyo baksanahee arada bızlerıde unutma sıkıştırıver araya
erken kalkıcam zaten kitap okumam gerekiyoBen çoıkınca arkamdan sende dua edicen tamam mı Haaa ben yüzsüzüm senden bi ricam daha var
aaa yok gıtek
söle bakım rıcanı tatlım
valla canım benimde çok oldu hamile kaldığım zamndan bu ayda.ama bu ay tutmadı yanlış alarmçok zor sanki hiç olmayacakmış gibi:18: İşin tuhaf kısmı göğüslerim çok sızlıyo dokunamıyrum Bu adet belirtisi biliyorum ama bu 2 haftaya yakın var ve ben daha adet olmadım ama göğüslerim aynı Acaba hormonlar mı yüksek kaldı
off ne biçim terimler var ya...bi bunları görmemiştikk..neyse kan pıhtılaşması için diğer gebelikte önlem alınır canımsongül cüm sonuclarımı sormustunya..
cuma günü gittik aldık sonuclarımı..sadece cuma veriliyormus sonuclar..
ayrıca perşembe günü ayrıntılı usg yaptırıp ünv hastanesindeki doktoruma alıp göstercem hepsini..
ve şok şok şok şok
kan testlerin birinde protein c 70-130 arası olması gerekırmış ama bende 170
genetik testlerimin sonucu ise Taranan mutasyonlar
FACTOR V LEİDEN
FAKTOR II (PROTHROMBİN) G20210A
FACTOR XIII
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
APO B
VE bunların içinde sadece MTHFR A1298C geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır...
diger genlerde mutasyon saptanmamıstır yazıyor..
yaniii bir de bende kan pıhtılaşması varmışş..
aynı canım gidicem serephone verceek 5 gün kullan dicek 13. ya da 15 .gün gel dicek yumurta oluştuysa ilşki vercek yoksa bir dahki ay dicek..böle yani kuzumcnm bennı hadı bakalım tedavını ınşalla burda berbaer takıp edelım bu akşam topiği topladık ınşalla artık eskısı gıbı beraber oluruz canlarım ya
nasıl tedavı uygulancak cnm
aman ii canım sayfamda problem var yeniliyemiyorum ama birazdan son sayfaya koycam canım..sadece hamişlerin bekleme listesiniboşverecem valla tatlım:)1 kasım sat...26 kasım bat
aminn canım ama ocaka daha çok var dimi songülkan testine karşı fobim var canım benim İnşallah şu actığın topik son dakika golü verir sana Sağlık olsun
aminn canım yaaa...sağolsın dualrın için kuzumm...amin canım..hepimiizn bekleyişi son bulsun tatlımmmhoşbuldum canım...
demek yarım saat önce adet oldun.ben de tam songüle soracaktım
şeyda ne zaman adet olacak? diye:) düzene girdimi artık?vallahi sevindim..
demek doktora gidip tedaviye de baslayacaksınız..Allah ım yüzünü güldürsün,bekleyişine son versin insallah..
bilmiyorum ki o zaman yoktu böle bir sorun..protein c tek basına önemli degilmiş...
digerleri genetigin terimleri..onlarda mutasyon varsa kan pıhtılaşması kesin denirmiş..
bende de bir gen de bozukluk çıkmış..
sonuçları Veysel e götürdüm(sen cok seversn ya:) baktı ve bir dahaki gebeliginde karından igneler yapılacak dedi.
öle deme be kuzumm...rabbimin bir bildiği var inanki bana...inanki var bir bildiği...amann üniversite hastanelerine gidip gen testleri falan yapılıp araştırılmak da iyi değil sanırım..
her bakıldıgında başka bir sorun çıkıyor
adet düzensizligi
hormon dengesizliği
troid tembelliği
pkos
rahim agzı yetmezliginin üzerine bir de kan pıhtılaşması çıktı..
sanki çocuk doğurmayayım diye dünyaya gelmişim..he bi engel
kızzz ne yapıyon bakimm....tosuncuk napoo....şişkoooee tabi ben gelicem aklına naksana bi ben yokmuşumbensiz olurmu hiç. gerçi ara ara girip okuyup çıkıyorum kim ne yapıyo diye genelde kimse olmuyo diye başka topiklere bakıyorum bende bu aralar ocak topiğine sarmış durumdayım ee canım sen neler yapıyon gerçi şimdi geçmişi okudum ama laf olsun diye soruyom çaktırma
kızlar hepinize iyi akşamlar ben geldimmmm
burayı böyle kalabalık görmek çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?