Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hakkında hayırlısı olsun canım yaaa... evet benımde az kaldı artık bayağı büyüdü kocaman bı göbekle dolaşıyorum artık ortalıkta bakalım zaman yaklaştıkça korkularımda artmaya başlıyo ne yalan soyluyeyım

İNŞALLAH canımm..RABBİM gönlünden gecen güzellikleri nasib etsin..
Allah razı olsun canım hepimiz inşallah Hep birlikte burayı anne topiği yaparız inşallah

korkma canım Allah rast getirsin buna uzun hayırlı ömürler versin

canlarımmm benim çıkmam lazımmm kullandığım ilaçlardan sanırım çok uyku yapıo akşam yemeğinden sonra bi uyumuşum 21.30 kalktım hala kendime gelemedim sersem gibiyim..sizi çok seviyorum..ALLAH a emanet olun yarın gündüz girip okurum gecmişi..hayırlı geceler tekrardann

hoş bulduk canım sende hoş geldin . benim şimdilikk iyi gidiyor artık iyice ağırlaşmaya başladım isim konusu hala muallakta daha dogrusu evde isim konusu hiç konuşulmuyo zamanında eymen demiştim eşimde acık burun kıvırarak ne o oyle himen gibi demişti sonrada ismet napıyo (kp nın adı ) diye soruyo hep benı kızdırmak için daha dogrusu temennım o işallah kızdırmak için söylüyordur kimliğini çıkartmaya ben gidecem ismet koyacam filan dedi tabi çıldırdım yani olay öyle kapandı 3 aydır isim konusu geçmiyo evde arada ismet napıyo dıyo arada himen napıyoo diyo bende anlamadım bende hiç sesimi çıkartmıyorum bakalım ama sanırım eymen olacak ayy ne çok anlattaım gerçi ne anlattığımı ben bile anlamadım ama işallah sen anlamışsındır

ayy baksana şanslı günümdeyim yarın bebekte gelirse uçarım vallahi

ayy canım sen bu gece yatıp kalkıp kendıne dua et ne desen çıkıyo baksana hee arada bızlerıde unutma sıkıştırıver araya

aa yeni gelmiştin ama başlarda öyle oluyo neyse sen iyi olda iyi geceler tatlı rüyalar

ahh elifim ya siz bana dua edin canım çok sıkkın ya

aaa yok gıtek
söle bakım rıcanı tatlım

söylüyorum Arası kucağına aldığında ona bakıp benim için dua eder misin ona bakarken dua et ama Onun güzelliğini hissedip.Bunu yapar mısın canım özellikle gece Özellikle emzirmeye kalktığında Yapar mısn gülüm

valla canım benimde çok oldu hamile kaldığım zamndan bu ayda.ama bu ay tutmadı yanlış alarm
off ne biçim terimler var ya...bi bunları görmemiştikk..neyse kan pıhtılaşması için diğer gebelikte önlem alınır canım
cnm bennı hadı bakalım tedavını ınşalla burda berbaer takıp edelım bu akşam topiği topladık ınşalla artık eskısı gıbı beraber oluruz canlarım ya
nasıl tedavı uygulancak cnm
aynı canım gidicem serephone verceek 5 gün kullan dicek 13. ya da 15 .gün gel dicek yumurta oluştuysa ilşki vercek yoksa bir dahki ay dicek..böle yani kuzum
boşverecem valla tatlım:)1 kasım sat...26 kasım bat
aman ii canım sayfamda problem var yeniliyemiyorum ama birazdan son sayfaya koycam canım..sadece hamişlerin bekleme listesini
bu arada kadaeri listeden çıkarcamm
kan testine karşı fobim var canım benim İnşallah şu actığın topik son dakika golü verir sana Sağlık olsun
aminn canım ama ocaka daha çok var dimi songül DDDDD
hepimize son dakka gölü versin canım benim DD
aminn canım yaaa...sağolsın dualrın için kuzumm...amin canım..hepimiizn bekleyişi son bulsun tatlımmm
öle deme be kuzumm...rabbimin bir bildiği var inanki bana...inanki var bir bildiği...
kızzz ne yapıyon bakimm....tosuncuk napoo....şişkoooDDD
kızlar hepinize iyi akşamlar ben geldimmmm
burayı böyle kalabalık görmek çok güzel

evet canım bencede çokk güzelll sayfalar uçusşuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…