söylüyorum Arası kucağına aldığında ona bakıp benim için dua eder misin ona bakarken dua et ama Onun güzelliğini hissedip.Bunu yapar mısın canım özellikle gece Özellikle emzirmeye kalktığında Yapar mısn gülüm
valla canım benimde çok oldu hamile kaldığım zamndan bu ayda.ama bu ay tutmadı yanlış alarm
off ne biçim terimler var ya...bi bunları görmemiştikk..neyse kan pıhtılaşması için diğer gebelikte önlem alınır canım
aynı canım gidicem serephone verceek 5 gün kullan dicek 13. ya da 15 .gün gel dicek yumurta oluştuysa ilşki vercek yoksa bir dahki ay dicek..böle yani kuzum
aman ii canım sayfamda problem var yeniliyemiyorum ama birazdan son sayfaya koycam canım..sadece hamişlerin bekleme listesini
bu arada kadaeri listeden çıkarcamm
aminn canım ama ocaka daha çok var dimi songülDDDDD
hepimize son dakka gölü versin canım benimDD
aminn canım yaaa...sağolsın dualrın için kuzumm...amin canım..hepimiizn bekleyişi son bulsun tatlımmm
öle deme be kuzumm...rabbimin bir bildiği var inanki bana...inanki var bir bildiği...
kızzz ne yapıyon bakimm....tosuncuk napoo....şişkoooDDD
evet canım bencede çokk güzelll sayfalar uçusşuyorrr
şimdi heme yaptım desem
nasıl canım anlayamadım
yav ne ismeti yawwwww gerçi kp yı severim ama olsun yınede benım tarzım değilhıhı anladım..nasılmış İsmet Bebek bakalım
aa canım etmemmi hiç hatta onlıne olara edeyım rabbım tüm dualarını kabul etsın hakkında hayırlısını versın sağlıklı uzun ömürlu akıllı uslu bebkler nasip etsin sana neden bebekler dedım onuda bılmıyom ama içimden öyle geçtiahh elifim ya siz bana dua edin canım çok sıkkın ya
elıf elıf bence ısmet eymen olcak he
arasa bakıp duamı ettım cnm
yav ne ismeti yawwwww gerçi kp yı severim ama olsun yınede benım tarzım değil
aa canım etmemmi hiç hatta onlıne olara edeyım rabbım tüm dualarını kabul etsın hakkında hayırlısını versın sağlıklı uzun ömürlu akıllı uslu bebkler nasip etsin sana neden bebekler dedım onuda bılmıyom ama içimden öyle geçti
yok yaww deme öyle sadece eymenı tercih ederim
yav ne ismeti yawwwww gerçi kp yı severim ama olsun yınede benım tarzım değil
aa canım etmemmi hiç hatta onlıne olara edeyım rabbım tüm dualarını kabul etsın hakkında hayırlısını versın sağlıklı uzun ömürlu akıllı uslu bebkler nasip etsin sana neden bebekler dedım onuda bılmıyom ama içimden öyle geçti
yok yaww deme öyle sadece eymenı tercih ederim
sağolsın canım benim Bu dualar rüyalar Allaha güvenmeler Ona sığınmalar UMudumu artıryor
Nil i de görmüştüm bir ara ama yazamadan gitti sanırım..aklıma kötü seler getirmeyeyim
inşallah iyidir,ağrısı sancısı yoktur..
Nil i de görmüştüm bir ara ama yazamadan gitti sanırım..aklıma kötü seler getirmeyeyim
iyiyiz allaha şükür wc den çıkmıyoz resmen gelitorum aşağıdan neler yapıyorsa hemen tekrar wc yekızzz ne yapıyon bakimm....tosuncuk napoo....şişkoooDDD
evet canım bencede çokk güzelll sayfalar uçusşuyorrr
tşk ederim canım benim Rabbim bebeğini bağışlasın inş. sağolasın
haa bunu demenin nedeni neydi ya dur bakem rüya mı görmüştün bi kadın mı demişti kız
yaa deme içten içe korkmuyo değilim hani ama aklıma kotü şeyler getirmek istemiyorum sonuçta bide o kimlikle gelirse 1 ay küsüp konuşmasamda bişey değişmicek sonuçta ömür boyu o ismi taşıyacak o yüzden hiçççççççççççç aklıma getirmek istemiyorumben anlamam nufus cuzdanı osman cıkarcak
kız bir sürü şey dedim neyi sordun ki canım benimm...
kızlar bu arada rüyamda eşimi hastaneye kaldırıyoruduk.aynı zamnda yanımda duran beni hastaneye götürende oydu.ve kayınvaldemi görüyom yolda sakalıı hemde erkek saklı gibi bembeyaz..rüya tabirlerinde eğer hamileysen bebek erkek eğer değilsen asla bebek sahibi olamıcak demekmişDDDveee adet oldum gelde kurma şimdiiii..zaten falda da çıktı DDDDDD
aaaa fal da ne cıktı seydam..kız bir sürü şey dedim neyi sordun ki canım benimm...
kızlar bu arada rüyamda eşimi hastaneye kaldırıyoruduk.aynı zamnda yanımda duran beni hastaneye götürende oydu.ve kayınvaldemi görüyom yolda sakalıı hemde erkek saklı gibi bembeyaz..rüya tabirlerinde eğer hamileysen bebek erkek eğer değilsen asla bebek sahibi olamıcak demekmişDDDveee adet oldum gelde kurma şimdiiii..zaten falda da çıktı DDDDDD
bende tam onu yazıcaktım cnm nıl bıraz rahatsızmış kasılması varmış kılzara cok selam söle dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?