Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

haa bunu demenin nedeni neydi ya dur bakem rüya mı görmüştün bi kadın mı demişti kız

hıhı anladım..nasılmış İsmet Bebek bakalım
yav ne ismeti yawwwww gerçi kp yı severim ama olsun yınede benım tarzım değil

ahh elifim ya siz bana dua edin canım çok sıkkın ya
aa canım etmemmi hiç hatta onlıne olara edeyım rabbım tüm dualarını kabul etsın hakkında hayırlısını versın sağlıklı uzun ömürlu akıllı uslu bebkler nasip etsin sana neden bebekler dedım onuda bılmıyom ama içimden öyle geçti

elıf elıf bence ısmet eymen olcak he

yok yaww deme öyle sadece eymenı tercih ederim

tşk ederim canım benim Rabbim bebeğini bağışlasın inş. sağolasın

ben anlamam nufus cuzdanı osman cıkarcak

Nil i de görmüştüm bir ara ama yazamadan gitti sanırım..aklıma kötü seler getirmeyeyim

inşallah iyidir,ağrısı sancısı yoktur..

Nil i de görmüştüm bir ara ama yazamadan gitti sanırım..aklıma kötü seler getirmeyeyim

yoktur inşallah gündüz konuştuk beni sordu adet günümü İyiydi bişeyi yoktu göründüğüne bakılrsa Rabbim korusun

kızzz ne yapıyon bakimm....tosuncuk napoo....şişkoooDDD

evet canım bencede çokk güzelll sayfalar uçusşuyorrr
iyiyiz allaha şükür wc den çıkmıyoz resmen gelitorum aşağıdan neler yapıyorsa hemen tekrar wc ye velasıl fazla hareketli maşşallah bidahaki gittiğimizde anlıcaz artık tosunmu yavrumu

tşk ederim canım benim Rabbim bebeğini bağışlasın inş. sağolasın

amin canım teşekkur ederim

Benim çıkmam lazım Rabbim nile şifa meryeme sabır,sukunet Songüle bebeklerine ahayırlı annelik Elifime uzun ömürlü evlat Şeydama hayırlı bir bebek nasip et. kimi unuttunm acaba bakem bi Görüşürüz kızlar Allaha emanet olun

haa bunu demenin nedeni neydi ya dur bakem rüya mı görmüştün bi kadın mı demişti kız

kız bir sürü şey dedim neyi sordun ki canım benimm...

kızlar bu arada rüyamda eşimi hastaneye kaldırıyoruduk.aynı zamnda yanımda duran beni hastaneye götürende oydu.ve kayınvaldemi görüyom yolda sakalıı hemde erkek saklı gibi bembeyaz..rüya tabirlerinde eğer hamileysen bebek erkek eğer değilsen asla bebek sahibi olamıcak demekmiş DDDveee adet oldum gelde kurma şimdiiii..zaten falda da çıktı DDDDDD

ben anlamam nufus cuzdanı osman cıkarcak
yaa deme içten içe korkmuyo değilim hani ama aklıma kotü şeyler getirmek istemiyorum sonuçta bide o kimlikle gelirse 1 ay küsüp konuşmasamda bişey değişmicek sonuçta ömür boyu o ismi taşıyacak o yüzden hiçççççççççççç aklıma getirmek istemiyorum

ayy onunda 1 haftası kaldı ayın 12 sinde girecek sezeryana rabbim onuda kurtarsın işallah

ayy yoksa ocak ayını söyleyen falcımıydı Boşver boşver onu İnanma

aaaa fal da ne cıktı seydam..
bende tam onu yazıcaktım cnm nıl bıraz rahatsızmış kasılması varmış kılzara cok selam söle dedı

Allah ım iyilik versin artık doğum zamanı geldi çattı..sağsalim kurtarsın Rabb im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…