kız bir sürü şey dedim neyi sordun ki canım benimm...
kızlar bu arada rüyamda eşimi hastaneye kaldırıyoruduk.aynı zamnda yanımda duran beni hastaneye götürende oydu.ve kayınvaldemi görüyom yolda sakalıı hemde erkek saklı gibi bembeyaz..rüya tabirlerinde eğer hamileysen bebek erkek eğer değilsen asla bebek sahibi olamıcak demekmişDDDveee adet oldum gelde kurma şimdiiii..zaten falda da çıktı DDDDDD
aminn canım aminnnnnnnnnnBenim çıkmam lazım Rabbim nile şifa meryeme sabır,sukunet Songüle bebeklerine ahayırlı annelik Elifime uzun ömürlü evlat Şeydama hayırlı bir bebek nasip et. kimi unuttunm acaba bakem bi Görüşürüz kızlar Allaha emanet olun
mesaneye tekme ato seninkiii.....yavrum beeee..tosunum benimmmiyiyiz allaha şükür wc den çıkmıyoz resmen gelitorum aşağıdan neler yapıyorsa hemen tekrar wc yevelasıl fazla hareketli maşşallah bidahaki gittiğimizde anlıcaz artık tosunmu yavrumu
amin canım teşekkur ederim
ayy yoksa ocak ayını söyleyen falcımıydı Boşver boşver onu İnanma
aaaa fal da ne cıktı seydam..
Allah ım iyilik versin artık doğum zamanı geldi çattı..sağsalim kurtarsın Rabb im
aminn canım aminnnnnnnnnn
mesaneye tekme ato seninkiii.....yavrum beeee..tosunum benimmm
yok kız ocak ayını songül gördü ocakta hamile kalcamda eylülde doğurcam hatta ikiz olcek...songül görümş rüyasında amin diyeek ne diyekk..yokk kızz falcıda bana sen o evde oldukça çocun olmıcak .yakında ev yapılcak yeni evde doğurcan dedi
hahahytttt gel kızım o geöbekle nere gelon valla.seni bayırdan bi yuvarlarımm top gibi döne döne gidersin..offff sinie etme insanı eğer google amcanın rüya tabirlerıne kaldıysa işimiz ben kırk kere doğurmuştum 10 kere zengin olmuştum 5-10 kere kötü hastalık yaşamıştım hatta boşanmıştımo yuzden onu dıkkate alıpta benı sınır etme getirtme benı oraya gerçi bu halimle gelmem zaman alır
aaaa fal da ne cıktı seydam..
Allah ım iyilik versin artık doğum zamanı geldi çattı..sağsalim kurtarsın Rabb im
amannn fala inanmayalım falsız kalmayalım:)hahahytttt gel kızım o geöbekle nere gelon valla.seni bayırdan bi yuvarlarımm top gibi döne döne gidersin..DD
yok kız aklıma geldi öle..rüya diyince sen de heee bak üstüme gelme reglimin ilk gün hem duygusal hem sinirliyim...hormonlarım bir inip bir çıkıyorrr..ona göre heee...
ayy uyuz karı yaaa ağzında diş yok fal baktı bana ..evimi tarif etti..bana sen hocaya git okun dedi...ihmal etme dedii..size çok nazar değiyor evinde ağırlık var dedi..namazını ihmal ettin ihmal etme dedi...çok uyumanın sebebi bu dedi..arkasından fal baktı..eşin iş değiştrmicek..çocun olcak ama zamanı daha var dedi ilki kız diğeri erkek dedi..ama çok zamn var dedi..kardeşinde denizli yerde yapcak askerlini dedi...ama küthyaya çıkmış havacı olarak bugün dedi bana
hayırlı akşamlar
maşallah herkesler burdaymış
aminn cnaım yaaa..rabbim korusun onun tez zamnzda kurtarsın rahat nefes alsın yaaaamın cnm ya cok sıkıntılı gectı zaten
aminn kuuzm ne edek ocağa kadar bekleriz bizde..ocaga kadar daha da zayıf olurum belkimmmay ınşalla cnm benı ya ah bı cıksa
nasılsın canım ya..nasıl geçiyor..büyütüyon maşşlahh bebğii..kız sennkinin cinsiyeti ne olcak ben bilmiyom..ayy nasıll topik kurucuysam:26:hayırlı akşamlar
hoşgeldin sevgicim..maasallah ceylin in kocaman olmuş
nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?
amannn fala inanmayalım falsız kalmayalım:)
hoşgeldin sevgicim..maasallah ceylin in kocaman olmuş
nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?
ahahaha amannnn benımde hormonlarım tavan yaptı bu aralar beraber ağlaşırız zaten bu aralar ota ...... ağlıyom ama baştan söyluyeyım başladımmı susmuyom haberin olsun pişman olma sonra yaa cidden yop gibi bişey oldum ben cidden heee bayırdan bayırdan bana bı tekme direk aşağıdayım ahahahhahahytttt gel kızım o geöbekle nere gelon valla.seni bayırdan bi yuvarlarımm top gibi döne döne gidersin..DD
yok kız aklıma geldi öle..rüya diyince sen de heee bak üstüme gelme reglimin ilk gün hem duygusal hem sinirliyim...hormonlarım bir inip bir çıkıyorrr..ona göre heee...
ayy uyuz karı yaaa ağzında diş yok fal baktı bana ..evimi tarif etti..bana sen hocaya git okun dedi...ihmal etme dedii..size çok nazar değiyor evinde ağırlık var dedi..namazını ihmal ettin ihmal etme dedi...çok uyumanın sebebi bu dedi..arkasından fal baktı..eşin iş değiştrmicek..çocun olcak ama zamanı daha var dedi ilki kız diğeri erkek dedi..ama çok zamn var dedi..kardeşinde denizli yerde yapcak askerlini dedi...ama küthyaya çıkmış havacı olarak bugün dedi bana
hayırlı akşamlar
nasılsın canım ya..nasıl geçiyor..büyütüyon maşşlahh bebğii..kız sennkinin cinsiyeti ne olcak ben bilmiyom..ayy nasıll topik kurucuysam:26:
ahahaha amannnn benımde hormonlarım tavan yaptı bu aralar beraber ağlaşırız zaten bu aralar ota ...... ağlıyom ama baştan söyluyeyım başladımmı susmuyom haberin olsun pişman olma sonra yaa cidden yop gibi bişey oldum ben cidden heee bayırdan bayırdan bana bı tekme direk aşağıdayım ahahah
hayırlı akşamlar canım hoş geldin
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Allah'ın izniyle büyüyoruz teyzesi,iyiyiz şükür gayet iyi gidiyor
iyiyim canım şükür büyüyoruz işte teyzesi
%99 kız diyor dr umuz ama benim içim hala tam rahat değil sanki son anda bi sürpriz yapacakmış gibime geliyo
14 kasımda kontrolümüz var o zaman netleştirebiliriz inş.
bende soranlara iyiyim diyorum be güzelim..
aman iyi geçsin kendine dikkat et.
ohh canım benimm yaa maşşllahh...26 haftalık olmuş canım benim bırkata doğru olsun..en fazla bi organ çıkıntısı olcakDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?