Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

offff sinie etme insanı eğer google amcanın rüya tabirlerıne kaldıysa işimiz ben kırk kere doğurmuştum 10 kere zengin olmuştum 5-10 kere kötü hastalık yaşamıştım hatta boşanmıştım o yuzden onu dıkkate alıpta benı sınır etme getirtme benı oraya gerçi bu halimle gelmem zaman alır

aminn canım aminnnnnnnnnn
mesaneye tekme ato seninkiii.....yavrum beeee..tosunum benimmm
ayy yoksa ocak ayını söyleyen falcımıydı Boşver boşver onu İnanma

yok kız ocak ayını songül gördü ocakta hamile kalcamda eylülde doğurcam hatta ikiz olcek...songül görümş rüyasında amin diyeek ne diyekk..yokk kızz falcıda bana sen o evde oldukça çocun olmıcak .yakında ev yapılcak yeni evde doğurcan dedi

ay ınşalla cnm benı ya ah bı cıksa

hahahytttt gel kızım o geöbekle nere gelon valla.seni bayırdan bi yuvarlarımm top gibi döne döne gidersin..DD
yok kız aklıma geldi öle..rüya diyince sen de heee bak üstüme gelme reglimin ilk gün hem duygusal hem sinirliyim...hormonlarım bir inip bir çıkıyorrr..ona göre heee...
aaaa fal da ne cıktı seydam..

Allah ım iyilik versin artık doğum zamanı geldi çattı..sağsalim kurtarsın Rabb im

ayy uyuz karı yaaa ağzında diş yok fal baktı bana ..evimi tarif etti..bana sen hocaya git okun dedi...ihmal etme dedii..size çok nazar değiyor evinde ağırlık var dedi..namazını ihmal ettin ihmal etme dedi...çok uyumanın sebebi bu dedi..arkasından fal baktı..eşin iş değiştrmicek..çocun olcak ama zamanı daha var dedi ilki kız diğeri erkek dedi..ama çok zamn var dedi..kardeşinde denizli yerde yapcak askerlini dedi...ama küthyaya çıkmış havacı olarak bugün dedi bana

amannn fala inanmayalım falsız kalmayalım:)
hayırlı akşamlar
maşallah herkesler burdaymış

hoşgeldin sevgicim..maasallah ceylin in kocaman olmuş
nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?

amın cnm ya cok sıkıntılı gectı zaten
aminn cnaım yaaa..rabbim korusun onun tez zamnzda kurtarsın rahat nefes alsın yaaa
ay ınşalla cnm benı ya ah bı cıksa
aminn kuuzm ne edek ocağa kadar bekleriz bizde..ocaga kadar daha da zayıf olurum belkimmmDD
hayırlı akşamlar
nasılsın canım ya..nasıl geçiyor..büyütüyon maşşlahh bebğii..kız sennkinin cinsiyeti ne olcak ben bilmiyom..ayy nasıll topik kurucuysam:26:

amannn fala inanmayalım falsız kalmayalım:)

hoşgeldin sevgicim..maasallah ceylin in kocaman olmuş
nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?

EVET CANIM FALA İNANMA FALSIZ KALMA DEMİŞLER...AY İNANMIYORUM O YÜZDEN GÜZEL SALLIYORLAR

ayy sevgicikkk bak meryem söledi kızçen olcakkkk..üstede yazmışsın ve bende hatırladım...nasıl hafızam varsa...gözlerimde bosuk..balık ve havuçu bol tüketmelii

ahahaha amannnn benımde hormonlarım tavan yaptı bu aralar beraber ağlaşırız zaten bu aralar ota ...... ağlıyom ama baştan söyluyeyım başladımmı susmuyom haberin olsun pişman olma sonra yaa cidden yop gibi bişey oldum ben cidden heee bayırdan bayırdan bana bı tekme direk aşağıdayım ahahah

hayırlı akşamlar

hayırlı akşamlar canım hoş geldin

nasılsın canım ya..nasıl geçiyor..büyütüyon maşşlahh bebğii..kız sennkinin cinsiyeti ne olcak ben bilmiyom..ayy nasıll topik kurucuysam:26:

iyiyim canım şükür büyüyoruz işte teyzesi
%99 kız diyor dr umuz ama benim içim hala tam rahat değil sanki son anda bi sürpriz yapacakmış gibime geliyo
14 kasımda kontrolümüz var o zaman netleştirebiliriz inş.

deneyek bakalım kuzum...benimde bu ara çok kötüü...kayın valde uyuzzzz...kardeşim askere gidiyor.annem babm urfaya gidiyor.tedaviye başlıyorum..etrafımı bebek ve hamişler sarmışş...gelde sor bana hadi ağlayaka bakalım ilk kim susucak

ohh canım benimm yaa maşşllahh...26 haftalık olmuş canım benim bırkata doğru olsun..en fazla bi organ çıkıntısı olcak DDD

bende soranlara iyiyim diyorum be güzelim..
aman iyi geçsin kendine dikkat et.

iyiyim de ve çok iyi ol canım benim

ohh canım benimm yaa maşşllahh...26 haftalık olmuş canım benim bırkata doğru olsun..en fazla bi organ çıkıntısı olcak DDD

işte o çıkıntı varmı yokmu bu sefer netleşir inş.

UMUTLA BEKLİYENLERİMİZİN LİSTESİİ

[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]:123:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]evlilik [/TD]
[TD]bebek [/TD]
[TD]doğum yılı [/TD]
[TD] sat [/TD]
[TD]bat [/TD]
[TD]snç [/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]FANAA[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]İlk bebk çalışması[/TD]
[TD]1990[/TD]
[TD]28 eylül[/TD]
[TD]28ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Ayfer1983[/TD]
[TD]2004[/TD]
[TD]ilk bebek çalışması[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]3 ekim [/TD]
[TD]3 kasım[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]bocegimm
[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]1991[/TD]
[TD]14 ekim [/TD]
[TD]14 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedefekrem[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]1988[/TD]
[TD]1 kasım[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delyam[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]31 ekim [/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinemkilic[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]1989[/TD]
[TD]31 ekim[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buzin[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]1986[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucizem77
[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]İLK BEBEK ÇALIŞMASI[/TD]
[TD]1988[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[/TABLE]

kızlar yaa bana isim konusunda bi yardımcı olsanıza babamız Ceylin ismine takmış durumda çok istiyo ama bazı yerlerde anlamı iyi değil diye geçiyo bende tam anlamını bilmediğim için arada kaldım bi türlü karar veremiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…