slm arkadşlar nasılsınz beni sorarsanız cok heycanlıyım yarın gebelık testtim var du edin
valla canım iyi araştır.kimi ne niyetle koyarsan o olur diyor.dediğim gibi sna kalmış bir şey kimi cennet kapısı flan diyor ama benim bildiğim ceylin yengeç yuvası demek..kızlar yaa bana isim konusunda bi yardımcı olsanıza babamız Ceylin ismine takmış durumda çok istiyo ama bazı yerlerde anlamı iyi değil diye geçiyo bende tam anlamını bilmediğim için arada kaldım bi türlü karar veremiyorum :44:
slm arkadşlar nasılsınz beni sorarsanız cok heycanlıyım yarın gebelık testtim var du edin
hayırlısıyla inşlh bu sefer tutar tabi haber veririm inşlh iyi sonuç alırım sen nasılsın mericim toparlandınmı canım üzme canını herşey allhtan nasipevet demetcim bende ayın 6. beklıordum...
özelden atmıssın bana cok sevindim..hemen sabah ögrenince gel buraya da yaz..
umutla beklıcem sonucunu..Allah ım hayırlısını versin insallah
anam anam su topigin güzelligine bak Masaallah bugün kalabalik
Nasilsiniz güzel hatunlar
demet Allah Insaallah yüzünü güldürsün yarin Insaallah test sonucun pozitif cikar
demet Allah Insaallah yüzünü güldürsün yarin Insaallah test sonucun pozitif cikar
evet canım nasip olmayınca olmuyor işte bunu anladım..hayırlısıyla inşlh bu sefer tutar tabi haber veririm inşlh iyi sonuç alırım sen nasılsın mericim toparlandınmı canım üzme canını herşey allhtan nasip
canım Aras bebek nasıl?
ıyı atlım su an omzumda keyıf yapıyo senın kız nasıl tekmeler ne alemde
AmA meri burda saat daha 23 ebile gelmedi suan cepten yaziyorum besim pci alddi elimden bende onun eeliinden cepi aldim odestik hihi kizlar bende su gibi akinti var bu nedir ilk defa boyle su gibi akintim oluyor anormal bisymi bu sizce yasayan oldumu hic aranizda
kızlar ben sizlere iyi geceler diliyorum...
birazda yatak keyfi yapıp kitabımı okuyayım..
iyiki haberleştik songülcüm sizlerle sohbet iyi geldi..
görüsmek üzere mucksss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?