Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım maşallah sizde baya bi büyümüşsünüz kavuşmanıza da az kalmış nasılsın?

Evet canım allaha sukur bakalım hayırlısıyla bı kucagıma alayımda rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın işalllah ehh senınde bayagı buyumuş uzun sure gorusmeyıp bırden konuşunca nekadar buyudugunu ınsan daha fazla anlıyo

Son düzenleme:
kızlar ben sizlere iyi geceler diliyorum...
birazda yatak keyfi yapıp kitabımı okuyayım..

iyiki haberleştik songülcüm sizlerle sohbet iyi geldi..
görüsmek üzere mucksss

aaa erkencısın ama
neyse yıne toplaşalım banada ıyı geldı anacıgımda gıttı 2 sohpet ederız

yerim ben onu maşallah benim kız da iyi çok şükür tekmeler gayet net maşallahı var

kızlar yaa isim konusunda bi yardımcı olmadınız bana :26:

canım ceylin de güzel bu ara kimi duysam ceylin diyo gündemde hayegenimde 7aylık oda isim bulamadı arıyoz onunda kız bi beyza düşündük ama kararsız cok isim beyenemıyoz

Songulcum ben ekimin 18 adet oldum canim yani bugun 19.gunumdeyim sanirim ymurtlama daha kati akinti olmuyormu benim cok afedersiniz oyle bi akiyorki sanki idrar gibi islaklik hissediyorum iltihabmi acaba yaa

evet canım ya uzun süre görüşmeyince anladık büyüdüğümüzü Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inş. bebişlerimize isteyen herkeslere de nasip etsin

canım ceylin de güzel bu ara kimi duysam ceylin diyo gündemde hayegenimde 7aylık oda isim bulamadı arıyoz onunda kız bi beyza düşündük ama kararsız cok isim beyenemıyoz

babamız Ceylin'i beğendi onu istiyo canım yaa
benim düşündüğüm isimler: efsa,ecrin,zümra,begüm,berra,erva,merve,nisa

Songulcum ben ekimin 18 adet oldum canim yani bugun 19.gunumdeyim sanirim ymurtlama daha kati akinti olmuyormu benim cok afedersiniz oyle bi akiyorki sanki idrar gibi islaklik hissediyorum iltihabmi acaba yaa

cnm benım uzayan akıntı olayınada ınanma ben hamıle kaldıgı ay uzayanı beklerken hamıle oldumu öğrendım o akıntı hıc uzmadan

kızlar hasta oluyorum herelde saç diplerim çok acıyor sağa sola cevirmiyorumm...başım ağrıyor.boğazım ağrıyor.gölzerim acıyor...off offf hem öle hem böle haşta odum ben

SeydaYa yazcaktim songule yazmisim uf ne zor cepten yazmasi meri iyi gecel canim Allaha emanet ol

Sevgi favori isimlerim rana zumra huma betul leyla

bebek bekleyenler rabbim hayırlısı saglıklı kucayınıza almayı nasip etsin inşlh darısı olmayanların yani bizlerin başına kib allah emanet olun allah yarve yardımcımız olsun hepimizi korusun hayırlı geceler cümletten

kızlar merhaba..
bi sorum olucak size.
kasık bölgemde bazen ortada gibi bazen daha çok sağda oldukça hissedilir derecede bir acı var.
daha çok yürürken ve oturup kalkarken hissediyorum..oldukça canımı yakıyor.
neden olabilir bu..bileniniz var mı ?

bi bileniniz cevap versin.valla çok acıyo ya: (

kızlar hasta oluyorum herelde saç diplerim çok acıyor sağa sola cevirmiyorumm...başım ağrıyor.boğazım ağrıyor.gölzerim acıyor...off offf hem öle hem böle haşta odum ben

cnm gecmış olsun ya uzuldum yaren eşim gecen haftalarda grıptı ancak atlattık
ben ce kv ye sat cabuk ıyıleşirsın

İltihab olmasinda malum fitil kullanmayi beceremiyorumda

Gecmis olsun seda ben yeni atlattim hastaligi ates ishal mide bulantisi Allah korusun bu aralar yaygin

Elif Masaallah size 32.doldurmussunuz Allahim kolay dogum nasip etsin İnsaallah

Buarada aras ne tatli karizmatik cikmis Masaallah yarenede abla olmak yakismis tatli kiz

sağol tatlım bebım öledır oğlumuz hahaha
cnm sen nasıl oldun hastaydın

SeydaYa yazcaktim songule yazmisim uf ne zor cepten yazmasi meri iyi gecel canim Allaha emanet ol

Sevgi favori isimlerim rana zumra huma betul leyla

önemli değil canım...19. günde benimki çatlamış oluyor.akıntılara takılma kuzum..ayy kız işiyon mu yoksa sen akıntı sanıyon..üşütmüşte olabilrsin canım benimmm..

benim de kız ismi tusem ilda heee birde vuslat

Ayyy ne guldum İsiyonmu lafina hahahaa bu arastirma ve sorusturma sonucunda ymurtali isedimi anladim yani hem yumurtluor hemde isiyorum bu ay da bole degisik olsun bakalim

Tusem ismide cok guzel

valla canım böle şeyleri ihmal etme her şey olabilir..bir uzman doktora git.çocuk olabiilir kist olabilir.rahim sıvısı artmış olabilir..olabilr olabilr..bilemeyizz canımm
cnm gecmış olsun ya uzuldum yaren eşim gecen haftalarda grıptı ancak atlattık
ben ce kv ye sat cabuk ıyıleşirsın
ayy ben hasta olmaktan nefret ederim bir de heee...resmen başım çatlıyorrr..ayy kız kv zatn hasta çarpınıtım var.tansiyonum...1 aydır uğraştıryor nerdeyse bizi..

valla sana da geçmiş olsun kuzucumm..bende fitil kullanamıyorum Dd

Songulcm sagol cok sukur atlattim ama yuzumde renkk kalmadi biraz cokertti beni bu virus ama kendimi iyi hissediyorum hamd olsun esinede gecmis olsun
Siz dikkat edin kendinize evde cocuklar var cocuklar cabuk kapar Allah korusun bol meyve yemeli zaten hastayken meyvaya aseriyordum yagli seyler midemi bulandiriyordu dusunmesi bile kotuydu tiskiniyordum

sorma cnm ya tam arasın doğdugu hafta yarende eşimde fena grıptı sukur gecmedı bıze
sanada buyuk gecmış olsun cnm ya hastalık cok zor bayagı agır atlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…