Ayyy ne guldum İsiyonmu lafina hahahaa bu arastirma ve sorusturma sonucunda ymurtali isedimi anladim yani hem yumurtluor hemde isiyorum bu ay da bole degisik olsun bakalim
Tusem ismide cok guzel
Ben bu isimlervarasında berra ve erva yı sevdım dığerleri ya çok klasık yada çok değişik geldi benim kızım olsaydı eğer alara alanur yada arya arasında kalıyodum ama benı uğraştırmadı oğlumevet canım ya uzun süre görüşmeyince anladık büyüdüğümüzü Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inş. bebişlerimize isteyen herkeslere de nasip etsin
babamız Ceylin'i beğendi onu istiyo canım yaa
benim düşündüğüm isimler: efsa,ecrin,zümra,begüm,berra,erva,merve,nisa
kızlar hasta oluyorum herelde saç diplerim çok acıyor sağa sola cevirmiyorumm...başım ağrıyor.boğazım ağrıyor.gölzerim acıyor...off offf hem öle hem böle haşta odum ben
evet canım ama ilaç kullandığımdan sarhoş gibi yapıo...aa yeni gelmiştin ama başlarda öyle oluyo neyse sen iyi olda iyi geceler tatlı rüyalar
şeker şeker beni unuttun beniiiiBenim çıkmam lazım Rabbim nile şifa meryeme sabır,sukunet Songüle bebeklerine ahayırlı annelik Elifime uzun ömürlü evlat Şeydama hayırlı bir bebek nasip et. kimi unuttunm acaba bakem bi Görüşürüz kızlar Allaha emanet olun
kızlar kocayla küstük kavga ettik...ya bi adam uykusunda niye cenabet olur!!!!!yetmiyomuyum ben...onunla ilgilenmedim desem değil...2 gün önce beraber olduk...ne gördün rüyanda diyorum hatırlamıyorum diyo
:)) ayy kız güldürdün benii:))
onun seninle alakası yoktur canım ya bizimde oluyo:)) yani eşimin:))
birlikte olduğumuz gecesi bile olabiliyo helekı banyoda yapmışsa sinir oluyo:)) kızma hiç bence.:)
gerçektenmi canım ya sanki beni aldatmış gibi hissettimrüyasında başka kadınları görmüyodur dimi:2:ne gördün diyorum hatırlamıyorum diyo.
canim ikisi de cok seker RABBIM ikisini de korusun AMIN, canim yaren cok seker cok tatli ya sana mi benziyor?göstereyım tatlım Eki Görüntüle 546230 Eki Görüntüle 546229
tatlim bi ara beni unuttugu sandim :18::18::18: INSALLAH bu gun hayirli hayirli bebekli mujdeler verirsin bizedilber demedik kız nerdesin dilberede msj atalım
ayyy kız sen ne tuaf birisin böle..cadı senle ne alakası var bud durumun..genelede herkese olur bu..ve hatırlamazlar sen dert etme..bböle şeyler içinde eşini kırma..rüyalanma denir ona.adamın suçu yok.şeytani ruya onlarkızlar kocayla küstük kavga ettik...ya bi adam uykusunda niye cenabet olur!!!!!yetmiyomuyum ben...onunla ilgilenmedim desem değil...2 gün önce beraber olduk...ne gördün rüyanda diyorum hatırlamıyorum diyo
slm hatunlarrgecmıse bktımda ne guzel eskısı gıbı herkez burdaymış
songulum masaallah arascık cok tatlı bıseey tabı yaren hanımda cok tatlı allah bağışlasın ıkısınıde
meryemcım canım cok sevındım senı tekrar burda gordugume ayrıcada cok ozledım sohbetını
şeydacım hasta olmussun.. bana bu ayda olmazsa ağlarım demıstın canım benım yazını gorur gormez bu dedıgın geldı aklıma..uzulmek yok demıstın ya bana sımdı de ben dıyorum sana uzulmek yok şeydam demek kı bız 2013 de anne olucaz bak takıp edıyorum senı dıyette yapıyosun ınssaallah olucak allahı ıznıyle
fenaa kızz 10 gun gecmıs daha ne duruyosun test yapta guzel haberı sen ver bu ay hade
elifimde gelmiş uzun bı aradan sonra massaallah epey yaklasmıs dogum inşaallah bı avazda doğurursun canım benım
sevgii canım massaallah sanada yolun yarısını kat etmıssınız ceylın bence de guzel bı ısım
nilim hep aklımdasın canım kasılmaların oluyous gecelerı allah yardımcın olsun 6 gun kaldı doğuma..bıraz daha sabret canım benım..dualarımdasın.
soyle bır baktımda 10 kısı kalmısız sabırla bekleyenlerlıstesınde..coğu gıtmıs azı kalmısneyse cok konustum ben yıne grıp ceneme vurdu galıba
kendınıze ıyı bakın kuzucuklar sevıyom hepınızı
slm ya neden kimse yok bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmm
ben sabah kalkar kalkmaz bile baktım ama müjdeyi vermekte geciktin
saol canım bende cok seviçliyım şoklardayım ya canım ınanırmısın kac cıktıgını sormayı unuttum heycandan bayılcaktımbide haber veremedım kusura bakma ama cok gec geldım sabah 9da gıttım 2gibi cıktı sonuç hastanede bekledım bi trafık vardı aksam buldu eve gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?