Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ohhh esimin sarji bitmek uzere banane oda verseydi laptopu hih

Neyse kizlar yarin aksamda boyle guzel muhabbet ederiz İnsaallah ben yavastan yatmaya gideyim

Seyda buarada benide listeye ekleyebilirsin bat 16 kasim biraz heyecan eksin girsin bu bat bekleme surecime

Opuldunuz Kendinize iyi bakin

Ayyy ne guldum İsiyonmu lafina hahahaa bu arastirma ve sorusturma sonucunda ymurtali isedimi anladim yani hem yumurtluor hemde isiyorum bu ay da bole degisik olsun bakalim

Tusem ismide cok guzel

hahahahah evet senn yumurtlayıp işiyorsun farkında değilsin ayy gece gece nasıl kahkaha attım yaaa

Ben bu isimlervarasında berra ve erva yı sevdım dığerleri ya çok klasık yada çok değişik geldi benim kızım olsaydı eğer alara alanur yada arya arasında kalıyodum ama benı uğraştırmadı oğlum

kızlar hasta oluyorum herelde saç diplerim çok acıyor sağa sola cevirmiyorumm...başım ağrıyor.boğazım ağrıyor.gölzerim acıyor...off offf hem öle hem böle haşta odum ben

Ayy canım hemen iyileşsen barı vucut ısısı düştüğü içinmidir nedir bende hep regl döneminde hasta olurdum ayy benımde dişim ağrıyordu allahtan bu gun iyiyi dun yuzum gozum şişmişti bi tarafım başka oteki tarafım başkaydı resmen hele acısı

UMUTLA BEKLİYENLERİMİZİN LİSTESİİ

[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]:123:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]evlilik [/TD]
[TD]bebek [/TD]
[TD]doğum yılı [/TD]
[TD] sat [/TD]
[TD]bat [/TD]
[TD]snç [/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]FANAA[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]İlk bebk çalışması[/TD]
[TD]1990[/TD]
[TD]28 eylül[/TD]
[TD]28ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Ayfer1983[/TD]
[TD]2004[/TD]
[TD]ilk bebek çalışması[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]3 ekim [/TD]
[TD]3 kasım[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]bocegimm
[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]1991[/TD]
[TD]14 ekim [/TD]
[TD]14 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]1988[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedefekrem[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]1988[/TD]
[TD]1 kasım[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli_yusuf[/TD]
[TD]2007[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]30 ekim[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delyam[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]31 ekim [/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinemkilic[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]1989[/TD]
[TD]31 ekim[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buzin[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]1986[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucizem77
[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]İLK BEBEK ÇALIŞMASI[/TD]
[TD]1988[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[/TABLE]

kızlar ben dayanamıyorum kaçtımm...başım çatlıyor hepinizi öptüm yarın bir aksilik çıkmazsa misafir gelmezse saat 9da burdyım ...

guncel lıstemız hayırlı olsun kızlar bende kaçayım artık aras uyuyoken bende uyuyayım karnı acıkna kadar uyurum bıraz cok öptum tekrarlayalım mutlaka

kızlar kocayla küstük kavga ettik...ya bi adam uykusunda niye cenabet olur!!!!!yetmiyomuyum ben...onunla ilgilenmedim desem değil...2 gün önce beraber olduk...ne gördün rüyanda diyorum hatırlamıyorum diyo

aa yeni gelmiştin ama başlarda öyle oluyo neyse sen iyi olda iyi geceler tatlı rüyalar
evet canım ama ilaç kullandığımdan sarhoş gibi yapıo...
şeker şeker beni unuttun beniiii

kızlar kocayla küstük kavga ettik...ya bi adam uykusunda niye cenabet olur!!!!!yetmiyomuyum ben...onunla ilgilenmedim desem değil...2 gün önce beraber olduk...ne gördün rüyanda diyorum hatırlamıyorum diyo

:)) ayy kız güldürdün benii:))
onun seninle alakası yoktur canım ya bizimde oluyo:)) yani eşimin:))
birlikte olduğumuz gecesi bile olabiliyo helekı banyoda yapmışsa sinir oluyo:)) kızma hiç bence.:)

:)) ayy kız güldürdün benii:))
onun seninle alakası yoktur canım ya bizimde oluyo:)) yani eşimin:))
birlikte olduğumuz gecesi bile olabiliyo helekı banyoda yapmışsa sinir oluyo:)) kızma hiç bence.:)

gerçektenmi canım ya sanki beni aldatmış gibi hissettimrüyasında başka kadınları görmüyodur dimi:2:ne gördün diyorum hatırlamıyorum diyo.

gerçektenmi canım ya sanki beni aldatmış gibi hissettimrüyasında başka kadınları görmüyodur dimi:2:ne gördün diyorum hatırlamıyorum diyo.

rahat ol cnm sıkıntı yapma boşuna:) onlar şeytan kızlar :) hatırlanmazlar genelde doğru söylüyo eşin yani boşuna canını sıkma olur öyle şeyler normal:)

canim ikisi de cok seker RABBIM ikisini de korusun AMIN, canim yaren cok seker cok tatli ya sana mi benziyor?
dilber demedik kız nerdesin dilberede msj atalım
tatlim bi ara beni unuttugu sandim :18::18::18: INSALLAH bu gun hayirli hayirli bebekli mujdeler verirsin bize

bu arada dun hormon testlerimin cevaplarini aldim hepsi normal cikmis cok sevindim bi de 11 tane mikrop testi varmis bi de onu vercem sanirim onumuzdeki hafta , asilama istedigim icin bi problem olmasini istemiyorum kan pihtilasmasini falan da vermem gerekecek INSALLAH ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU BIZE NASIP ETSIN DAHA FAZLA BEKLETMEDEN BEBEKLERIMIZI MINIKLERIMIZI MUCIZELERIMIZI DE VERSIN HAYIRLISI ILE

slm hatunlarr gecmıse bktımda ne guzel eskısı gıbı herkez burdaymış
songulum masaallah arascık cok tatlı bıseey tabı yaren hanımda cok tatlı allah bağışlasın ıkısınıde
meryemcım canım cok sevındım senı tekrar burda gordugume ayrıcada cok ozledım sohbetını
şeydacım hasta olmussun.. bana bu ayda olmazsa ağlarım demıstın canım benım yazını gorur gormez bu dedıgın geldı aklıma..uzulmek yok demıstın ya bana sımdı de ben dıyorum sana uzulmek yok şeydam demek kı bız 2013 de anne olucaz bak takıp edıyorum senı dıyette yapıyosun ınssaallah olucak allahı ıznıyle
fenaa kızz 10 gun gecmıs daha ne duruyosun test yapta guzel haberı sen ver bu ay hade
elifimde gelmiş uzun bı aradan sonra massaallah epey yaklasmıs dogum inşaallah bı avazda doğurursun canım benım
sevgii canım massaallah sanada yolun yarısını kat etmıssınız ceylın bence de guzel bı ısım
nilim hep aklımdasın canım kasılmaların oluyous gecelerı allah yardımcın olsun 6 gun kaldı doğuma..bıraz daha sabret canım benım..dualarımdasın.
soyle bır baktımda 10 kısı kalmısız sabırla bekleyenlerlıstesınde..coğu gıtmıs azı kalmısneyse cok konustum ben yıne grıp ceneme vurdu galıba
kendınıze ıyı bakın kuzucuklar sevıyom hepınızı

ayyy kız sen ne tuaf birisin böle..cadı senle ne alakası var bud durumun..genelede herkese olur bu..ve hatırlamazlar sen dert etme..bböle şeyler içinde eşini kırma..rüyalanma denir ona.adamın suçu yok.şeytani ruya onlar Dd

yok canım ilk önce üzüldüm.nedendir bilmiyorum bu ay hep kendimi anne olcakmışım gibi hissettim.ama olmadı..her ay yeni umutla yeni neşeyle bağlancaz..kısmet bu tatlım ne yapalımmm

ben sabah kalkar kalkmaz bile baktım ama müjdeyi vermekte geciktin

saol canım bende cok seviçliyım şoklardayım ya canım ınanırmısın kac cıktıgını sormayı unuttum heycandan bayılcaktım bide haber veremedım kusura bakma ama cok gec geldım sabah 9da gıttım 2gibi cıktı sonuç hastanede bekledım bi trafık vardı aksam buldu eve gelmem

ay beni güldürdün demek sevinçten herseyi unuttun..ay degerini bilsen acaba ikiz gebelikmi?

kaç tane koydurdunuz?ayyyyy istermisin 1kız 1 erkek olsun

demet sizin sorun neydi?bu kaçıncı denemeydi?
vallahi kafam öle güzel ki herseyşi unutuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…