Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

17 tane yumurtam cıktı 14 tanesi tutuldu 2tanesini koydular en kaliteli olanı diyerlerini dondurdular .ben 3ay tedavi gördüm yumurtalarım büyüsün diye adet düzensizliyi var eşiminde spermi sınırda 1milyon .bu 4düncü denememiz canım

canım bu 4düncü denememızdi 17 tanede yumurta cıktı 14 tanesi dolendi 2tanesini koydular en kaliteli olanı diyerlerini dondurdular inşlh canım ikiz 3 hatta 4düz bile razıyım hayırlısı bende adet düzensizliyi vardı 3ay tedafi yaptı iiyıce büyüsün diye acale etmeyelım dedi eşimn de sprmi sınırda 1milyon öyle canım

ah canım insallah sağlıklı hayırlı boy boy cücüşlerin olur..dualarım seninle

:26::26:

:26::26: evt canım ama sonuç gec cıktı nerdeyse beni kovcaklar diye kortum haberi soruyom cıktımı diye cok mutlu bide perşembeyi bida kan vercem ınanamıyoz eşimle

ayy canım benimm yaaa nasıl mutlu oldum analtamm yaaa...biliyodum dün akşam gircem dediğinde bile bile bilodum.inşallah ikiside tutar canım benimm

slm ya neden kimse yok bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmm

Ayyy canım, hayırlı olsun.. Rabb'im sorunszu çok güzel bir hamilelikle kucağına almayı nasip etsin...
Eee artık şükür namazları kılmak şart oldu, değil mi....
Veeeee darısı buradaki heeeeerrrrrkesin başınaaaaaaaaaaaaaaa....................

demettt kuzum kuşum cok sevındım en sevındım ya rabbım kucagınada nasıp etsın ay nasıl hıssedıyosun kendını eşin ne durumda

canım burnumda keyfim yok hastayım.sinirlerim en tepede..hayattan bunaldım.isyan etme sınırına geldim ki isyan etmek istemiyorum.
bugün doktora gittim.her zamna gittiğimde zaten kalbim hızlı çarpıyor.heyecanlanıyorum her defasında...yine aynısı oldu...bekledim bekledim.neyse çağırdı doktor ama yarım saatten fazla bekledim.adam içerde kahve keyfi yapıyor.tam bir o.ç demek istyorum artık..gerizekalı.salak pislik herif.ağzımı bozmak hiç istemiyorum ama gerçekten canım burnumda.adam baktı bilgisayara.1 senedir deniyosun çocuğun olmuyor.seni başka doktora göndercem dedi.bana 3 ay niye gelmeidn dedi ya.dedim sen gelme dedin.ne alaka dedi beynime kan sıçradı.muayne etti beni aynı ilacı serephone yazdı.doktordan çıktım.burnum zızlıyor.ağlamak için zor durdum.arabaya bindik.benimki anladı beni şebeklik yapıyor daha çok sinirlendim...başladım ağlamaya..öle böle değil..neye neden ağladımı bilmeden deli gibi anıra anıra ağladım..neden neden neden diye..o an kenimi hasta çocuğu olan biri gibi değilde,dünyada en kötü şeyin başıma gelmiş asla çocum olmıcak ya da ne bileyim kansermişim gibi hissettim...burada herkesin çocu oluyor.kimisinin zor oluyor ya da çok zor aşamalrdan geçiliyor..hepinizdeki gibi benimde etrafımda birsürü hamile bir sürü bebk var.haberlerde duyorum kimi bebği aldıryor kimi çöpe kimi başka yere bırakıyor.bu kadar zormu...
haytattan çok şey istemedim.tek istedim şey aşık oldum adamdan bi parça olan ikimizin bi parçası olan bir şey istedim.sadece bu başka istemedim.ne para ne mülk..belkide çok istedeğim için imtihanım oldu.korkuyorum asi olmaktan.rabbime karşı gelmekten...sinirlerim çok yıpranmış durumda.canım çok sıkılıyor.nefes alamdığımı hissediyorum boşuna çabalıyorum..bataklığa düşmüş gibiyim her çırpınışta daha da dibe batıyorum..gözlerim acıyor her yumduğumda.sürekli kulağımda bebk çınlaması..bu kadar zor olmamalı diyorum kendime..rabbim ol dese olur.beni görmüyor beni duymuyormu diye düşünüyorum...
belki de ben kötü biriyim o yüzden vermiyor. o yüzden duymak istemiyor beni...herkese her şey olcak diye bir şey yok belkide ben eşimle birbirimi çok seviyorum ve çocuk olunca bizim sevgimiz bölüncek oyüzden olmuyor...o yüzden bu yüzden.dhaa tedaviye başlamadan böyleyim..ne bir teseelli ne başka bir şeyç..çok doluyum içim çok kabardı.ellerim ayaklarım titiryor..artık doktora bebğim için gitmek istyorum...ben hayatımda başka doktora gitmedim..kadın doğuma giitiğim kadar..öle böyle işte canım sıkılıyorrrr..hiç bir şey yapmak istemiyorum..gırtlama sıçımkiii bir tutamadım onu..

cnm benım ya yne o beyınsı zherıfe gıttın dımı ama of hep dıyom gıtmee su dengesıze bak ne heyecanla gıttın senı ne hale koydu
pıslık hem 3 ay gelme dedı zamanından caldı hemde pişkın pişkın nıye gelmedın dıyo herşeyde bı hayır vardır arkadaşım belkı bu vesıleyle daha ıyı bı drla tanışıp ondan care bulacaksın
cok haklısın yaşadıkların psıkılojını cok bozuyo ama duşun bak adam akıllı bı tedavı olamadaın sen bu beyınsız yuzunden
gırtlağınada kızma bakım senın öle taşmış dökulmuş kg den de yok cok bılıyom cok kglı pkolu gebe kalan
ilk iş ıyı bı dr araştırıp bu yarım kalan ışı tamamlayıp ocakta gebe kalmak

böyle duygusuz ınsanlıktan haberı olmayan ınsanlardan öle nefret edıyorumkı anlatamam ya nasıl bu kadar soğuk tepkısız olabılıyolarkı

demettt kuzum kuşum cok sevındım en sevındım ya rabbım kucagınada nasıp etsın ay nasıl hıssedıyosun kendını eşin ne durumda

slm canım nasılsın cok saol amin inşlh bi cok güzel duygu eşimde hala şoklarda yarencim inşlh yarınki sonucumda iyi cıkar yarın gene test yapcaklar dua edin bi sorun cıkmasın inşlh

slm canım nasılsın cok saol amin inşlh bi cok güzel duygu eşimde hala şoklarda yarencim inşlh yarınki sonucumda iyi cıkar yarın gene test yapcaklar dua edin bi sorun cıkmasın inşlh

demetım cok sevındım ben sana ya
ay yarınkı testı yaz mutlaka ay cok emek harcadınız cnm be 4.tup bebek yanı

evt canım cok harcadık 5senedir hep ugraştık sonunda rabbim yüzümüze güldü inşlh sagselamet hiç bişey olmaz içim içime sıymıyo yarından sonra dahada mutlu olcam inşlh

ınşaalla cnm yarenın arkadası var oda 4.tup bebekle olmuş m aşalla 6 yaşında sende alıcaksın ınşalla cnm kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…