Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım seni cok iyi anlıyorum inan bendecok üzülüyodum ama sabır isteyen bişey bide eyerki istnbldysan taksımde istnbul tüp bebek hastanesi var tek kadın üzerine cok iyi hatta ikbala yani 7ci kanala geliyo carşamba günleri bide ona gıtsen cokiyi üzlme asla isyan etme rabbim hakında hayırlısını versin en yakın zamanda nasipppp etsin inşlh dualarımzla

helak oldum canım bugün ya..ben zaten hastaneleri pek sevmem.ne kokusu ne başka bir şey.her gittiğimde hangi doktr olursa olsun kalbim çok hızlı çarpar..adam maffetti beni bugün..yaa o kadar da kötüyümki kimseye belli etmeyim ama ben üzülürkenb onlarda üzülmesin derken sık sık ..mafolldum..yemin ederim insanın kirpikleirnin dibi ağrırmı benim ağrıyor işte..canım yanıyor.yemin ederim hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden..aman yapma üzülme kaç selelik evldiin dur.sıkma canını diyenlere..arkadaşım canım yanıyor sen ne dersen de..ama 3 sene ama 10 sene ama 1 sene.olmayınca olmuyor.burnum sızlıyor artık ağlarken.hep dua ederdim benden daha zor duurmda olanlara ver rabbim.daha çok bekliyenlere ver.bana da dua eden var.tamm ben kötüyüm ben iyi birir değilim yüce rabbim bari eşim için bana dua edenler için versin.
ya songül boğazıma öle bir şey takıldıki..başımda öyle bir yük..sanki doktor asla olmıcak dedi bana..kalbi sızlarmı insanın resmen kalbim ağrıyor..korkuyorum çok korkuyorum..isyan etmekten rabbime karşı gelmekten korkuyorum
böyle duygusuz ınsanlıktan haberı olmayan ınsanlardan öle nefret edıyorumkı anlatamam ya nasıl bu kadar soğuk tepkısız olabılıyolarkı
neye dedin canım bunuu
sagol tatlım ay bakarsın bıze cıfte bayram yaşatoırsın ıkız olur hem topiğin ıkızıe yok

aminn canımm..inşallhh olur ikisi birden tutunur

cnm benım dr una dedım duygusuz cunku hem kendı dıo 3 ay sonra gel dıye gıdıncede ınkar edıyo
ya cok zor yaşadıkların ben bı kızım olmuş olmasına ragmen cok yıprandım uzun sure haklısın ama olucak ınşalla cnm ya belkı bekletıcek ama yılmıcaksın
bu arada sen cok ıyı nıyetlı bırısın cnm benım öle şeyler deme

yok canım izmittyim..sabır sabır...sabır taşına döndüm kayın valdeye sabır görümceye sabır.ona sabır buna sabır çocuğa sabır...ne olcak bilemm..doktora küfür etmedim ya tammdır

yok canım izmittyim..sabır sabır...sabır taşına döndüm kayın valdeye sabır görümceye sabır.ona sabır buna sabır çocuğa sabır...ne olcak bilemm..doktora küfür etmedim ya tammdır

olsun canım sen gene sabır et ben üzülmedımmı benden sonra evlenen kaç arkadasım hemen hep hamile kaldı onları görünce neler yaşadım asla kıskanmadım ama üzüldüm tam 5yıl oldu dun 4duncü tüp bebekte gebesin degince inanamadım vardır herşeyde bi hayır sabırlı ol üzme canını kuran biliyosan meryem süresini 41gün oku suya sonra eşinle için

bebek konusumu beni bu kadar yıpratan yoksa çok istediğim için olmamasımı bilmiyorum..dün gece ne kadar neşeliydim..ya rüyalara ya fallaara kaldı işim..bekletsin sağlıklı gelsin.derdini verdi gibi dermanınıda versin rabbim..dermana zaman uzaksa sabırını verisn canım..içimdeki yangın sönsünn..uyuymak uyuamak yuyamak istyorum..bir daha hiç kalkmamak istiyorum...sanırım depresyona girmek istyorum..
annemle konuştuk bugün.onu kırmak istemyorum ama her dafasında çocuk konusunda çok ısrarcı olma dedim.çok soru sorma dedim.senin icin üzülüyorum dedi...ağlamdım onunla konuşurken..resmen onu ikna ediyorum benim için üzülmesin diye..gücüm zatn yokk

cnm benım ya kıyamam of bu buyuklerde sormasınlar zaten ya olsa söylenır zaten dımı tamam haklılar onlarda ıstıyo ama hassas bı konu bu bu durum
cnm benım ya olumlu duşun bırazda ya olcak olmucak durumun yokkı senın adam akıllı bı tedavıye ble gırmedın hemen yenı bı dr bul bence daah ınsanı olsun ama

ya herkesin her istyenin bebği olsun eğer gözüm kalırsa gözüm çıksın..asla ne kıskanır ne üzülürüm..okumayı planlıyorum canımda 41 gün nasıl olcak araya regl günü girmicekmi??

duygularını öyle iyi anlıyorum anlattıkların öle tanıdık geliyor ki...

belki de çok istedik çok herseyden cok istedik bu yüsden olmuyor,oldu desekte dogmuyor
sakın ben kötüyüm,ben gırtlagımı tutamadım da olmuyor falan diye kendini suçlayıp üzülme...
bu herseyi daha da kötü yapar inan bana..

sana birseyler sölemek,moral vermek istiyorum aklımda cok sey var ama yazacak bişe bulamıyorum.
moral vermeye çalısan kişide benim yaaa ne komik..

şimdi bebek görmekten geldim..gittigimiz kızın dügününde ben eşimle karsılıklı oynamıstım düşün yani:)

diyeceğim o ki Şeydam yeni bir doktor bul,yeni bir umut olsun..
rahim filmi,eşine sperm testi,tüm hormon tahlilleri herseyi yaptır..
maddi anlamda zor gelebilir o zaman sen de umuttepe ye git..internetten online randevu alınıyor çok kolay.
ben gittim agladım anlattım genetik testleirm,kan testlerim,hormon testlerim,patoloji tam 7 sayfa tahlil..

işte onlarla yeni bir tedaviye başla..
gel herseyi geride bırakalım..yni tedavilerle yeni doktorlarla yenşden umutlanalım

aslında ne gzl içini dökmüşsün bitanem ben onu yapamıyorum kelimelere dökemiyorum içimdekileri...allah böle bilinçsiz vicdansız sapık doktorların eline bırakmasın kimseyi...bende sapık bi doktora denk gelmiştim anında değiştirdim doktoru...hamileleri görünce benim hiç öyle karnım olmayacak gibi geliyo bana...kıskanmıyorum ama çok imreniyorum...allahım inş daha fazla aratmasın bizi canım..ne denir başka

aklımdan çıkmıyosun hiç canım sıkma canını desem faydası yok biliyorum..ama ne gzl sölemişssin millet doğuruyo sokağa atıyo bakmıyo.bizde olmuyo diye ağlıyoz allahım görüyodur herkesi canım inş bigün bizide güldürecek...bana imkansız gibi geliyo neden bilmiyorum...her adetime yakın günlerde sanki hamileymişim gibi karnımı okşamaktan kafayı yedim artık diyorum...bu kadar istemesek olacak belki...imrenmekten usandım artık..ben bebek sewemiyorum herkes bana acıyacak diye...
allahım bize gönlümüzdekini versin...

yardımcı olursanız çok sevinirim size duacı olcam benim kürtajıma 2 ay oldu doktor serephone vermişti kullandım dün doktora gittim sadece 1 yumurtam olmuş 20 milimin üzerindeymiş çatlatma iğnesi vermiym dedi doktor progeston verdi kullan dedi hamile kalırsan destekler kalmasan adet olursun dedi acaba kalırmıyım 1 yumurtayla olmasa tekrar iğneye başlıyckmışım (((

Seydam, belkide bu sana bir vesile..
Doktorunu dğeiştirmen ve daha güzel günlere adım atman için senin farkında olmadığın bir vesiledir belkide ha?
Daha iyi bir hastane ve doktor bul kendine canım..

Şeytanı kov bakiim etrafından..
BİSMİLLAH de ve yola koyul..
Ve inşaAllah bu yeni yol, senin için çok ama çoook hayırlı olur.....................İnnnnşaAllah.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…