Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
arkadaşlar herkese slmlar

topiği yeni gördüm bende anne olmak istiyorum ve sizlere katılabilir miyim
1.5 yıldır evliyim 89 doğumluyum .
pkoluyum yeni tedaviye başladım dr klomen duphaston folik asit ve diaformin verdi bu ilaçları kullanan oldu mu ya da benim gibi olan var mı

canım benim bildiim kadarıyla zaten normal bi kadında ayda 1 tane yumurta oluşur hamile kalabilirsin tabiiki...bende klomene başladım salı günü kontrole gidicem aşılama isticem..allah yardımcımız olsun

aramıza hoşgeldin canım çok gzl biyere geldin burda herkes birbirinin derdine üzülür sewincine ortak olur...bende bu ay klomen kullanıyorum 2 senelik ewliyim bende 88 doğumluyum...bi problem yok bizde ama olmuyo...bu ay klomen kullanımına başladım salı günü kontrole gidicem ve aşılama isticem daha fazla beklemek istemiyorum

bende tam böle bi yer arıyodum cnm bende klomene bugün başladım cnm ama ben pkoluyum malesef cnm ya kafam çok karışıyo benim ya. bundan önce de başka bi dr gittim o da klomen vermişti sonra çatlatma iğnesi falan yaptı fakat sonuç negatif

sonrasında eşimden sperm tahlili benden de rahim filmi istedi fakat ben tedaviyi yarım bıraktım.hem rahim filmi çektirmekten korktum hem de biraz ara verim dedim.
şimdi dr değiştirdim bi önceki tedaviden de bahsetmeden sadece muayene oldum. ama o da klomen verdi bi de farklı olarak diaformin ve folik asit ve duphaston verdi. acaba bunlarla boşa mı vakit kaybediyorum ki bende aşılama mı yaptırsaydım direk bilmiyorum ya kafa karışıyo işte. herşeyden önce kendiliğinden olmasını istiyorum tabi ki ama bekledim işte olmadı.

bişi sorcam cnm senin muayene tam oldu mu dr ne dedi sana. sende hsg ve eşin sperm tahlili falan yapıldı mı? bi de aşılama için bu tahliller gerekir mi acaba? biraz çok ve özel oldu sorularım cnm kusura bakma nolur. napim aklımda hep soru işaretleri kalıyo...

cnm ya bi de bizde bi problem yok ama olmuyo demişşin ya olur mu öle sen iyice muayene oldun mu başka dr a da gitseydin cnm çok önemli doktor ya ben hepsine güvenmiyorum....

istediini sor canım burda kadın kadınayız:)rahim filmim çekildi hormon testlerim yapıldı eşime sperm tahlili yapıldı..ama sorun yok ikimizdede...bende bundan önce 2 ay catlatma iğnesiyle denedim olmadı artık aşılamaya gecmek istiyoz...rahim filminden korkma abartıldığı gibi değil eger aşılama istiyosan mutlaka rahim filmin cekilcek zaten

hangi şehirdesin sen tatlım...ben kırıkkaledeyim önce burda bi doktora gidiyodum aşılamaya karar verince ankarada bi hastaneye gitmeye karar verdik

saol cnm ya yardımın için.
ya korkuyorum rahimfilminden valla çok ağrı oluyo falan diolar bi türlü cesaret edemedim daha. eşimden bu dr da sperm tahlili istedi o da hiç istemiyodu ama mecbur kaldı bu hafta yaptırcak bakalım artık inş temiz çıkar. benim hormon tahlili de temiz çıktı cnm çok şükür rabbime. işte bilmiyorum ya bende direk aşılama mı yapsaam ki sence böyle vakit mi kaybediyorum

çatlatma iğnesiyle yumurta takibi yapıldı demişsin.zaten ondan sonraki aşama aşılama canım..bencede artık bekleme aşılamada şans biraz daha yüksek..ama önce rahim filmi...dediğim gibi korkma tabiki sancı oluyo ama dayanılmaz değil...hem biz anne olcaz doğum yapcaz o kadarcık sancıya dayanamazsak nasıl doğum yaparız dimi ama

rabbim o günleri de gösterir inşallah cnm ya bilmiyorum ben biraz hassasım ya ama yine de her türlü acıyı çekmeye razıyım yeter ki bebişim gelsin

hmmm gel canım gezdirelim seni güzeldir buralar urfayı da gezdim güzel. yolun düşerse gezeriz. ya hep diyorum kendime hatta eşim de bana bu konuda kızıyo ama elimde deil işte takmamak. bırakim diorum kendi haline düşünmim diorum ama yokkk

2,5 senelik ewliyiz canım hiç korunmadık hep istedik kısmet ne zaman olcak bakalım...bu ay ilk aşılamamda tutar inş başka bişey istemiyorum allahımdan
inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. bizde hiç korunmadık cnm . allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hem maddi hem manevi yıpranıyo insan

inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. bizde hiç korunmadık cnm . allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hem maddi hem manevi yıpranıyo insan

yıpranmazmı canım etrafımda hamile kadın görmek istemiyorum artık..kıskanmıyorum ama içim çok acıyo

sedefekrem canım ben çıkıyorum yardımın için cok saol akşam yemek hazırlıcam yine dönerim cnm çokkkkkkkkk memnun oldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…