yardımcı olursanız çok sevinirim size duacı olcam benim kürtajıma 2 ay oldu doktor serephone vermişti kullandım dün doktora gittim sadece 1 yumurtam olmuş 20 milimin üzerindeymiş çatlatma iğnesi vermiym dedi doktor progeston verdi kullan dedi hamile kalırsan destekler kalmasan adet olursun dedi acaba kalırmıyım 1 yumurtayla olmasa tekrar iğneye başlıyckmışım(((
arkadaşlar herkese slmlar
topiği yeni gördüm bende anne olmak istiyorum ve sizlere katılabilir miyim
1.5 yıldır evliyim 89 doğumluyum .
pkoluyum yeni tedaviye başladım dr klomen duphaston folik asit ve diaformin verdi bu ilaçları kullanan oldu mu ya da benim gibi olan var mı
aramıza hoşgeldin canım çok gzl biyere geldin burda herkes birbirinin derdine üzülür sewincine ortak olur...bende bu ay klomen kullanıyorum 2 senelik ewliyim bende 88 doğumluyum...bi problem yok bizde ama olmuyo...bu ay klomen kullanımına başladım salı günü kontrole gidicem ve aşılama isticem daha fazla beklemek istemiyorum
bende tam böle bi yer arıyodum cnmbende klomene bugün başladım cnm ama ben pkoluyum malesef cnm ya kafam çok karışıyo benim ya. bundan önce de başka bi dr gittim o da klomen vermişti sonra çatlatma iğnesi falan yaptı fakat sonuç negatif
sonrasında eşimden sperm tahlili benden de rahim filmi istedi fakat ben tedaviyi yarım bıraktım.hem rahim filmi çektirmekten korktum hem de biraz ara verim dedim.
şimdi dr değiştirdim bi önceki tedaviden de bahsetmeden sadece muayene oldum. ama o da klomen verdi bi de farklı olarak diaformin ve folik asit ve duphaston verdi. acaba bunlarla boşa mı vakit kaybediyorum ki bende aşılama mı yaptırsaydım direk bilmiyorum ya kafa karışıyo işte. herşeyden önce kendiliğinden olmasını istiyorum tabi ki ama bekledim işte olmadı.
bişi sorcam cnm senin muayene tam oldu mu dr ne dedi sana. sende hsg ve eşin sperm tahlili falan yapıldı mı? bi de aşılama için bu tahliller gerekir mi acaba? biraz çok ve özel oldu sorularım cnm kusura bakma nolur. napim aklımda hep soru işaretleri kalıyo...
saol cnm ya yardımın için.
ya korkuyorum rahimfilminden valla çok ağrı oluyo falan diolar bi türlü cesaret edemedim daha. eşimden bu dr da sperm tahlili istedi o da hiç istemiyodu ama mecbur kaldı bu hafta yaptırcak bakalım artık inş temiz çıkar. benim hormon tahlili de temiz çıktı cnm çok şükür rabbime. işte bilmiyorum ya bende direk aşılama mı yapsaam ki sence böyle vakit mi kaybediyorum
cnm ben antepteyim burda özel hastaneye gidiyrm
2 yıla yaklaşıyo cnm sen ne kadar oldu evlilik bebi hemen istediniz mi
inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. bizde hiç korunmadık cnm . allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hem maddi hem manevi yıpranıyo insan2,5 senelik ewliyiz canım hiç korunmadık hep istedik kısmet ne zaman olcak bakalım...bu ay ilk aşılamamda tutar inş başka bişey istemiyorum allahımdan
inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. bizde hiç korunmadık cnm . allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hem maddi hem manevi yıpranıyo insan
sedefekrem canım ben çıkıyorum yardımın için cok saol akşam yemek hazırlıcam yine dönerim cnm çokkkkkkkkk memnun oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?