selam herkese ben dün doktora gittim bana 3 tane hap verdi bu ayın 16 bi daha gidicem yumurtaya bakacaz ilaçlar işe yaramadıgsa igne vuracaz dedi yani sanırım ben böle anladımm serophone,elevit,coraspin bunları verdi iç die bana bakalım inşallah yumişlerim büyürr bakalım ALLAHIM hayırlısını nasip etsinnn
Ben mutlu bir haberle gelemedim Doktorun söyledikleri bundan önceki drların söyledikleri herşey bu kadar açık değildi İnsan bazı gercekleri öğrenince donuk bi nefes alıyo Sanırım ben elimden geleni yaptım Bütün hormonlar normal çıktı Ama bu gebe kalmamın güç olduğu gerceğini değiştirmiyor Bilmiyorum belkide değiştiriyordur Neyse Çokta ümitsiz değilim Ama önceden bilseydim zor bir ameliyat gecirdiğimi yada önemli bir ameliyat gecirdiğimi belki biraz daha iyi olacaktım Çünkü sürekli bişeyler denemekten feleğim şaştı Sanırım benlik bişey kalmadı artık.Zaten benlik bişey yok ortada Herşey Allahın yaratmasıyla ilgili.Bir bebek Allahın lütfudur ancak Bende bu lütfu kazanabilmek için elimden geleni yapıcam Ama olmuyorsa ben yinede Allahın insanlar üzerindeki hatta kendi üzerimdeki lütfuna şahitim Bu Allahın lütfundan ve cömertliğinden hiç birşey eksiltmez Neyse çok uzattım Beni benimle bekleyen bütün arkadaşlarıma teşekür ediyorum Belkide ben hepinizi gebe gördükten sonra gebe kalırım belli mi olur Hepinizi öpüyorum Yakın zamanda görüşmek üzere.Allaha emanet olun
canım burnumda keyfim yok hastayım.sinirlerim en tepede..hayattan bunaldım.isyan etme sınırına geldim ki isyan etmek istemiyorum.
bugün doktora gittim.her zamna gittiğimde zaten kalbim hızlı çarpıyor.heyecanlanıyorum her defasında...yine aynısı oldu...bekledim bekledim.neyse çağırdı doktor ama yarım saatten fazla bekledim.adam içerde kahve keyfi yapıyor.tam bir o.ç demek istyorum artık..gerizekalı.salak pislik herif.ağzımı bozmak hiç istemiyorum ama gerçekten canım burnumda.adam baktı bilgisayara.1 senedir deniyosun çocuğun olmuyor.seni başka doktora göndercem dedi.bana 3 ay niye gelmeidn dedi ya.dedim sen gelme dedin.ne alaka dedi beynime kan sıçradı.muayne etti beni aynı ilacı serephone yazdı.doktordan çıktım.burnum zızlıyor.ağlamak için zor durdum.arabaya bindik.benimki anladı beni şebeklik yapıyor daha çok sinirlendim...başladım ağlamaya..öle böle değil..neye neden ağladımı bilmeden deli gibi anıra anıra ağladım..neden neden neden diye..o an kenimi hasta çocuğu olan biri gibi değilde,dünyada en kötü şeyin başıma gelmiş asla çocum olmıcak ya da ne bileyim kansermişim gibi hissettim...burada herkesin çocu oluyor.kimisinin zor oluyor ya da çok zor aşamalrdan geçiliyor..hepinizdeki gibi benimde etrafımda birsürü hamile bir sürü bebk var.haberlerde duyorum kimi bebği aldıryor kimi çöpe kimi başka yere bırakıyor.bu kadar zormu...
haytattan çok şey istemedim.tek istedim şey aşık oldum adamdan bi parça olan ikimizin bi parçası olan bir şey istedim.sadece bu başka istemedim.ne para ne mülk..belkide çok istedeğim için imtihanım oldu.korkuyorum asi olmaktan.rabbime karşı gelmekten...sinirlerim çok yıpranmış durumda.canım çok sıkılıyor.nefes alamdığımı hissediyorum boşuna çabalıyorum..bataklığa düşmüş gibiyim her çırpınışta daha da dibe batıyorum..gözlerim acıyor her yumduğumda.sürekli kulağımda bebk çınlaması..bu kadar zor olmamalı diyorum kendime..rabbim ol dese olur.beni görmüyor beni duymuyormu diye düşünüyorum...
belki de ben kötü biriyim o yüzden vermiyor. o yüzden duymak istemiyor beni...herkese her şey olcak diye bir şey yok belkide ben eşimle birbirimi çok seviyorum ve çocuk olunca bizim sevgimiz bölüncek oyüzden olmuyor...o yüzden bu yüzden.dhaa tedaviye başlamadan böyleyim..ne bir teseelli ne başka bir şeyç..çok doluyum içim çok kabardı.ellerim ayaklarım titiryor..artık doktora bebğim için gitmek istyorum...ben hayatımda başka doktora gitmedim..kadın doğuma giitiğim kadar..öle böyle işte canım sıkılıyorrrr..hiç bir şey yapmak istemiyorum..gırtlama sıçımkiii bir tutamadım onu..
canım benim ümidni yitirme ALLAH ne olmaz denenleri oldurur sen kudretinden şüphe etme inancını ümidini yitirme ALLAH a emanet ol gönlünü ferah tut canım benim..Ben mutlu bir haberle gelemedim Doktorun söyledikleri bundan önceki drların söyledikleri herşey bu kadar açık değildi İnsan bazı gercekleri öğrenince donuk bi nefes alıyo Sanırım ben elimden geleni yaptım Bütün hormonlar normal çıktı Ama bu gebe kalmamın güç olduğu gerceğini değiştirmiyor Bilmiyorum belkide değiştiriyordur Neyse Çokta ümitsiz değilim Ama önceden bilseydim zor bir ameliyat gecirdiğimi yada önemli bir ameliyat gecirdiğimi belki biraz daha iyi olacaktım Çünkü sürekli bişeyler denemekten feleğim şaştı Sanırım benlik bişey kalmadı artık.Zaten benlik bişey yok ortada Herşey Allahın yaratmasıyla ilgili.Bir bebek Allahın lütfudur ancak Bende bu lütfu kazanabilmek için elimden geleni yapıcam Ama olmuyorsa ben yinede Allahın insanlar üzerindeki hatta kendi üzerimdeki lütfuna şahitim Bu Allahın lütfundan ve cömertliğinden hiç birşey eksiltmez Neyse çok uzattım Beni benimle bekleyen bütün arkadaşlarıma teşekür ediyorum Belkide ben hepinizi gebe gördükten sonra gebe kalırım belli mi olur Hepinizi öpüyorum Yakın zamanda görüşmek üzere.Allaha emanet olun
Seyda Fanaa,
nolur ümitsizlige kapilmayin.bende sizden farksiz bi durumda degilim.bende tam 3 doktor degistirdim.bazen sebeb doktor olabilir ama cogu kader kismetle ilgili. Rabbim ne zaman isterse ozaman verir. Ümitsizlik bize göre degil. Esinizle olan iki kisilik dünyanizin tadini cikarmaya bakin.Sonra cocuk gelecek birdaha basbasa kalmamiz zor olacak diye düsünün, haftasonu planlari yapin ne bilim. Degerlendirin cünkü hic beklenmedik bir anda hamile kalip artik odak noktaniz bebek olacak.Sonrada birbirinize ayiracak vakit bulamicaksiniz. Yasiniz 40 degil ya aceleye gerek yok.cok cok dua edin, hergün her akliniza geldiginde dua edin. Benim is yerinde 36 yasinda tek yumurtalikli bir kadin var. hic hamile kalamam diye düsünürken hamile kaldi. ama maalesef düsürdü. düsükten 4 ay sonra yine hamile. suan 5aylik oldu bile. Allahtan asla ümit kesilmez.Kendinizi yipratmayin nolur.Stres hormon dengesini bozuyor buda yumurtamayi ya geciktiriyor yada engelliyor. Doktorum dedi bunu bana.Hemde kadindogum uzmani degil... Hobi edinin kendinize, bol bol kitab okuyun gezin tozun. Sadece sevdiginiz icin birlikte olun eslerinizle. benim son zamanda okudugum kitabin haddi hesabi yok, sirf bu konuyu düsünmiim diye. topike de girmedim coktandir. ama böyle seyler okuyunca icim sizliyor inanin..
güzel haberlerinizi bekliyorum. sizin icin dua edecem. Hz Zekeriyanin (as) duasini paylasmistim, onu bol bol okuyun mutlaka
bir sürü yazı yaz silinmiş yaaa...
ben şuan çok iyiyim..keyfim yerinde kafam karışık.ne yapmm gerektiğini sanırıkm bilmiyorum.ama içim rahat..
sedefcim ben doktr sapık demedim.ilgisiz dedim canım yanlış anladın sanırım
fanacım sen ameliytamı oldun bumu engel ben mi yanlış analdım canım
böcümmm benim tek korkum önmde bebği olmayan 3 kişi var ailemden onalr gibi olmaktan kokruyorm canım benim..ama rabbimden her şeyin hayırlısını diliyorumm
nilim kovdum o şeytanı rahatım şimdi
yeni bi arkadaş gelmişti hoşgeldin canım bendede pko var canım klomen ilacı yumurta uyarıcı diğeri adet düzenleyici diğeri folik asit vitamin..çocuk için hamile kalmadan kullnılıyor
hıımmm
heeh beriincim serephhone gerçekten çok ii ilaç hakkında hayırlı olsun canm.diğerini bilmiyom ama cosaspin pıhtılşma ve kanı sulandırma içine vero..inşllh bu ay son olur.bu yeni ay yeni evde sevinç çığlığı sevinç gözyaşı olur canım benim
canım sakın ümitsizliğe kapılma ailede çocuğu olmayan var bende öyle olur muyum diede düşünme benim büyük halamında olmadı ama küçük halamın 3 tane çocuğu var ALLAHın HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ DUALARIM sizlerle RABBİM en kısa zamanda sevindirsin sizleride İNŞALLAH..bir sürü yazı yaz silinmiş yaaa...
ben şuan çok iyiyim..keyfim yerinde kafam karışık.ne yapmm gerektiğini sanırıkm bilmiyorum.ama içim rahat..
böcümmm benim tek korkum önmde bebği olmayan 3 kişi var ailemden onalr gibi olmaktan kokruyorm canım benim..ama rabbimden her şeyin hayırlısını diliyorumm
yeni bi arkadaş gelmişti hoşgeldin canım bendede pko var canım klomen ilacı yumurta uyarıcı diğeri adet düzenleyici diğeri folik asit vitamin..çocuk için hamile kalmadan kullnılıyor
hıımmm
heeh beriincim serephhone gerçekten çok ii ilaç hakkında hayırlı olsun canm.diğerini bilmiyom ama cosaspin pıhtılşma ve kanı sulandırma içine vero..inşllh bu ay son olur.bu yeni ay yeni evde sevinç çığlığı sevinç gözyaşı olur canım benim
evet canım düşünüyordum gecen ay gitmem gerekiyor du aama gitmedim bu ay nasip oldu herseyin hayırlısı bakalımHakkında hayırlısı olsun canım..aşılama düşünüyomuydun??
bir sürü yazı yaz silinmiş yaaa...
hıımmm
buuuu araddaaa tam gecmişe bakamıyorumm ben anneme
geldim bakıyorum herkes iyidir umarımm hepinizi çok seviyorum
LAMİAAAA insallah iyisindir kaç defa yazdım geri dönmedin banaaaa
merak için deyimmm insALLAH bu yazdıgımı görürsünnnn
canım kusuruma bakma nolur inanın kaç gündür o kadar sıkıntı içindeyim ki bu gün biraz daha iyiyim diye bi girip bakma fırsatı buldum ...... geçmişide okuyamadım neler olup bitiyo inş güzel hbrler vardır hep ... beni soracak olursanız geçen cumartsi kontrole gittim maşlh bebek gayet iyi ama dr içerde yine kanama alanı tespit etti şimdilik küçük ama büyüme ihtimelide var iğnelere falan başladık ve yatak istirahati verdi nolur dua edin ilk bebeğim gibi olucak yine kaybedicem diye çok korkuyorum yarın akşamda drye gidicem gelince eğer fırsat bulursam inş daha güzel hbrler yazarım nolur dualarınızı eksik etmeyin ..... inş sizde burda olunca daha deteylı konuşmak istediklerim var.... hepinizi çok ama .çok öpüyorum Rabbime emanet olun......
meryem napıyon bakım
iyiyimm canım sennnn pekiii??
aras nasıl? yaren napıor alıstı mı kardeşinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?