Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam herkese ben dün doktora gittim bana 3 tane hap verdi bu ayın 16 bi daha gidicem yumurtaya bakacaz ilaçlar işe yaramadıgsa igne vuracaz dedi yani sanırım ben böle anladımm serophone,elevit,coraspin bunları verdi iç die bana bakalım inşallah yumişlerim büyürr bakalım ALLAHIM hayırlısını nasip etsinnn

Hakkında hayırlısı olsun canım..aşılama düşünüyomuydun??

Ben mutlu bir haberle gelemedim Doktorun söyledikleri bundan önceki drların söyledikleri herşey bu kadar açık değildi İnsan bazı gercekleri öğrenince donuk bi nefes alıyo Sanırım ben elimden geleni yaptım Bütün hormonlar normal çıktı Ama bu gebe kalmamın güç olduğu gerceğini değiştirmiyor Bilmiyorum belkide değiştiriyordur Neyse Çokta ümitsiz değilim Ama önceden bilseydim zor bir ameliyat gecirdiğimi yada önemli bir ameliyat gecirdiğimi belki biraz daha iyi olacaktım Çünkü sürekli bişeyler denemekten feleğim şaştı Sanırım benlik bişey kalmadı artık.Zaten benlik bişey yok ortada Herşey Allahın yaratmasıyla ilgili.Bir bebek Allahın lütfudur ancak Bende bu lütfu kazanabilmek için elimden geleni yapıcam Ama olmuyorsa ben yinede Allahın insanlar üzerindeki hatta kendi üzerimdeki lütfuna şahitim Bu Allahın lütfundan ve cömertliğinden hiç birşey eksiltmez Neyse çok uzattım Beni benimle bekleyen bütün arkadaşlarıma teşekür ediyorum Belkide ben hepinizi gebe gördükten sonra gebe kalırım belli mi olur Hepinizi öpüyorum Yakın zamanda görüşmek üzere.Allaha emanet olun

canım benim...naptın böyle bidaha gelmeyecek gibi konuşmuşsun...bu ara herkeste bı sıkıntı var...canım ne dnir bilmiyorum ama nurayı ihmal etme en azından kafan dağılır burda

canım benım ya ne kadar da doluymussun senn anlattıgın ıyı olmus rahatlamıssındır bı nebze de olsa..aslında coğumuzun ortak sıkıntıları bunlar..hepimiz aynı özlemle beklıyoruz bebeklerımızı..rabbım sınıyo bızı şeydam sabrımızı sınıyo..bız sabredıp beklıcez seydam baska ne gelır kı elımızden..bak dıger arkadaslarımızın da dedıgı gıbı belkıde o pıs dr.un oyle davranması vesıle olur da insaallah ıyı bı dr.la karsılasırsın canım benım..
seydam hem senın ıcın hem de meryem ıcın hem de umutsuzluga dıger arkadaslarımız ıcın bıse anlatcam
bızım bı akrabamız var 10 yıllık evlıler ılk evlendıklerı sene bebeklerı oldu ama bebek malesef dogumda oldu..rahım agzı yetmezlıgı teshısı konuldu kadına..gecen seneye kadar kadının 4-5 bebegı dusukle sonuclandı en son ıste kredı cekıp alman hastanesınde bı dr.a gıtmeye basladı ve gecen sene nur topu gıbı sarısın bı oğlusu olduama hamılelıgı boyunca ıgne oluyodu sureklı ne ığnesı bılmıyorum ben galıba karnından oluyomus yanlış soylemedılerse bana..neyse ıste bebekcık sımdı yurumeye basladı pıtı pıtı yuruyomusdun ışte eşi bize uğradı sordum ıste eşin nerde diye güldü neden guluyosun dedım gelemdı cunku mıdesı cok bulanıyo dedı hayırdır dedım 2 aylık hamıle dedı ..işte ben o zaman anladım rabbımın sabrın sonunda ınsanlara ne buyuk mukafatlar verdiğini..dungeceden berı o kadar rahtladım kı anlatamm sıze..canım arkadaslarım hepınızı cok sevıyorum nolur uzmeyın kendınızı nolur rabbım bızede gönderıcek kucuk mucizelerımizi

canım benim ümidni yitirme ALLAH ne olmaz denenleri oldurur sen kudretinden şüphe etme inancını ümidini yitirme ALLAH a emanet ol gönlünü ferah tut canım benim..

Seyda Fanaa,
nolur ümitsizlige kapilmayin.bende sizden farksiz bi durumda degilim.bende tam 3 doktor degistirdim.bazen sebeb doktor olabilir ama cogu kader kismetle ilgili. Rabbim ne zaman isterse ozaman verir. Ümitsizlik bize göre degil. Esinizle olan iki kisilik dünyanizin tadini cikarmaya bakin.Sonra cocuk gelecek birdaha basbasa kalmamiz zor olacak diye düsünün, haftasonu planlari yapin ne bilim. Degerlendirin cünkü hic beklenmedik bir anda hamile kalip artik odak noktaniz bebek olacak.Sonrada birbirinize ayiracak vakit bulamicaksiniz. Yasiniz 40 degil ya aceleye gerek yok.cok cok dua edin, hergün her akliniza geldiginde dua edin. Benim is yerinde 36 yasinda tek yumurtalikli bir kadin var. hic hamile kalamam diye düsünürken hamile kaldi. ama maalesef düsürdü. düsükten 4 ay sonra yine hamile. suan 5aylik oldu bile. Allahtan asla ümit kesilmez.Kendinizi yipratmayin nolur.Stres hormon dengesini bozuyor buda yumurtamayi ya geciktiriyor yada engelliyor. Doktorum dedi bunu bana.Hemde kadindogum uzmani degil... Hobi edinin kendinize, bol bol kitab okuyun gezin tozun. Sadece sevdiginiz icin birlikte olun eslerinizle. benim son zamanda okudugum kitabin haddi hesabi yok, sirf bu konuyu düsünmiim diye. topike de girmedim coktandir. ama böyle seyler okuyunca icim sizliyor inanin..
güzel haberlerinizi bekliyorum. sizin icin dua edecem. Hz Zekeriyanin (as) duasini paylasmistim, onu bol bol okuyun mutlaka

bir sürü yazı yaz silinmiş yaaa...
ben şuan çok iyiyim..keyfim yerinde kafam karışık.ne yapmm gerektiğini sanırıkm bilmiyorum.ama içim rahat..
sedefcim ben doktr sapık demedim.ilgisiz dedim canım yanlış anladın sanırım
fanacım sen ameliytamı oldun bumu engel ben mi yanlış analdım canım
böcümmm benim tek korkum önmde bebği olmayan 3 kişi var ailemden onalr gibi olmaktan kokruyorm canım benim..ama rabbimden her şeyin hayırlısını diliyorumm
nilim kovdum o şeytanı rahatım şimdi
yeni bi arkadaş gelmişti hoşgeldin canım bendede pko var canım klomen ilacı yumurta uyarıcı diğeri adet düzenleyici diğeri folik asit vitamin..çocuk için hamile kalmadan kullnılıyor
hıımmm
heeh beriincim serephhone gerçekten çok ii ilaç hakkında hayırlı olsun canm.diğerini bilmiyom ama cosaspin pıhtılşma ve kanı sulandırma içine vero..inşllh bu ay son olur.bu yeni ay yeni evde sevinç çığlığı sevinç gözyaşı olur canım benim

İyi geceler bayanlar nasılsiniz.. Ben 20 Kasım'da 1 senelik evli bir bayan olacam yasım 24.. İlk günden beri cocuk istiyoruz ama olmadı annemi kaybettim sıkıntılı günler geçiriyorum...adetim 23 gün gecikti ilaç kullandım adet olmadım duphaston ilacını içen var mı arkadaslar ?

canlarım hepınızı anlıyorum ve sızın ıcın dua edıyorum sız sımdı sana soylemsı kolay dıye dusuneceksınız ama bunları bende ve bızlerde yasadık gercekten ayfer arkadasında dedıgı gıbı kendınızı mesgul edıcek seyler bulun kafanızdan bu fıkrı sılın ben kendı yolculugumu anlatım sıze
biz ıkı sene boyunca ugrasdık yumurtlam gunlerı catlatma ıynelerı neler neler en sonunda canıma tak ettı ve artık cocugumun olmuca fıkrını kabullendım ve esimle konusduk mayıs ayına kadar para bırıktırıp asılama yaptırıcaktık ve ben planlar yaptım kızım okula baslıcak mayısa kadar okuma ogrenır kendım de kurdele nakısınagıderım kafam dagılır falan planlar yapıldı kafam dagıldı ne bı ılac ne bı yontem hıcbırsey yapmadık hadda o ay esımın mesayılerı coktu anacak 2 kere bırlıkte olduk ve okul acıldı kızımla ugrasırken ben adet gunumu bıle unuttum ve bı gun bı baktım 4 gun gecmıs umıtsız bı sekılde ve annemın zoruyla kan tahlılı yaptırdım ve sonuc 105 cıktı ınanamadım dr soyleyeseye kadar ve dedımkı hersey benım kafasızlıgım yuzunden oluyomus hersey beyınde bıtıyorum kusura bakmayın uzun oldu ama allah herseyı cok guzel ayarlıyor allahım en kısa zamn da butun ısteyenlere nasıp ettsın kıb ı geceler

canım sakın ümitsizliğe kapılma ailede çocuğu olmayan var bende öyle olur muyum diede düşünme benim büyük halamında olmadı ama küçük halamın 3 tane çocuğu var ALLAHın HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ DUALARIM sizlerle RABBİM en kısa zamanda sevindirsin sizleride İNŞALLAH..

Hakkında hayırlısı olsun canım..aşılama düşünüyomuydun??
evet canım düşünüyordum gecen ay gitmem gerekiyor du aama gitmedim bu ay nasip oldu herseyin hayırlısı bakalım

canım benim cok saol iyi dileklerin içinn ilaçları içiyorum bakalım incir falan yiyorum ne olacak merak ve heyecan için deyim çok ümitliyim mutluyum insALLAH hayal kırıklı yasamm toparlanmm çok zor olur sonra
ALLAHIM herseyin hayırlısını nasip etsin isteyen herkese nasip etsin bu hasret özlemm içimii yakıyor artıkk
sabrini da veriyor rabbim çok şükür
su ev işi bile beni çok rahatlattıı inşALLAH evim bize sans getirir bebemi getirr

buuuu araddaaa tam gecmişe bakamıyorumm ben anneme
geldim bakıyorum herkes iyidir umarımm hepinizi çok seviyorum

LAMİAAAA insallah iyisindir kaç defa yazdım geri dönmedin banaaaa
merak için deyimmm insALLAH bu yazdıgımı görürsünnnn

canım kusuruma bakma nolur inanın kaç gündür o kadar sıkıntı içindeyim ki bu gün biraz daha iyiyim diye bi girip bakma fırsatı buldum ...... geçmişide okuyamadım neler olup bitiyo inş güzel hbrler vardır hep ... beni soracak olursanız geçen cumartsi kontrole gittim maşlh bebek gayet iyi ama dr içerde yine kanama alanı tespit etti şimdilik küçük ama büyüme ihtimelide var iğnelere falan başladık ve yatak istirahati verdi nolur dua edin ilk bebeğim gibi olucak yine kaybedicem diye çok korkuyorum yarın akşamda drye gidicem gelince eğer fırsat bulursam inş daha güzel hbrler yazarım nolur dualarınızı eksik etmeyin ..... inş sizde burda olunca daha deteylı konuşmak istediklerim var.... hepinizi çok ama .çok öpüyorum Rabbime emanet olun......

cnm benı ya ınşalla guzel haberlerle gelırsın bıze yaz cnm mutlaka

iyiyimm canım sennnn pekiii??

aras nasıl? yaren napıor alıstı mı kardeşinee

ıyıyım cnm bende bıraktıgın gıbı bak dıyodun aras doğunca kk senı kaybeder dıye bak buralardayım yıne
arascık uyuyo ablası onunla cok mutlu hıc kıskanmıyo kardeşi bı tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…