Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evetyaa bebek olunca o kadar gelemssin diodum ama yine maasallahın var

ben bugün yine umuttepedydim ayrıntılı usg bakıldı 2 yumurtalktada kist var hem de büyük..

doktor kan pıhtılaşması teşsihisini netlerştirdi...

ayrıca önümüzdeki aya rahim filmi çekilsin birde herşeyi önümüze koyalım dedi..

ben korkuyorum ama

başıma okadar şey geldi ama bundan korkuyorum nedense

yanı arkadaşım olablcek ne varsa sabıt yanı kıst nerden cıktı sımdık kı
kan pıhtılaşmasıda kesınleştı eee zaten böyle bı durumda zaten önlem alınmadan bı gebelık hıc olmamalıydı benım bıldıgım sonradan olan bışey degıl veysel nıey önlemını almadı asprın kan sulandırıcı ıgne bunlar yapılıyo gebelıkte
banada 2.ay yapılmıştı pufff
ay bakalım rahım fılmı ne durumda cıkıcak cnm

evetyaaa kıstler benmde canımı sıktı...53mm falan bi tanesinin boyutu..

nebilim veysel baktı mı bilmiorum hiç bahsetmedi ama genetik 3 düşük olmayınca bakımıormus..
zaten veysel rahimfilminede gerek yok daha önce hamile kaldın demişti..
burda da yaptırmayalım dedm eşime korkuyorm ama o da bakılsın ne olacak dior..

oradaki doktora da dedim benm kanpıhtılaşmam varsa bebek nası sorunsuz büyüdü,hem de benm bebegimin kesesi patladıgından öldü doguma kadar kalp atısı duyuluyordu
o da etkıleyemeyebilir de bazılarını dedi..anlamadım yani.

birde karıstırdıkça çıkıyor sonum hayır olsun

cnm bence başladın devamını getır derım
bak lamıada bı doğumu olmasına ragmen cektırdı rahım fılmı ben bu dr undan umutluyum senın herşeyı ıncelıyo bakıyo
belkı yenı bı gebelık ve gebelık takıbı ıcın dr un sana cok faydası olucak nasıl anlayışşlımı yanı derdınıs sorununu rahatlıkla anlatabılıyomusun

evet mantıken çekilmem gerek..çünkü ocak ayında Arda Lembet in yolunu tutacagım..
Ataşehir Memorial daki arastırdıgım doktor..

belki o da isticekti..şimdiden hazır olsun diyorum..
gerçi Arda Bey in faydası bana hamilelkten sonraki gözlem altında kalmam ve serklajda olacak..

canım ünv hastanesinde farklı bir uygulama var.
3 doktor var kadındogumda ve 2 poliklınık 1 usg odası..
hergün degişken duruyorlar.
ben geçen poliklinik1 den randevu aldım netten ozaman bir hanım vardı
bugün o bayan dr usg de baktı
poliklink 1 deki doktor erkekti..

yani 1 hastaya 1 doktor bakmıor çalışmalar ortak yürüyor..
bu iyi mi kötü mü anlamadım..
gçen denk gelen kadın rahimfilmi istemedi ama smdiki doktor bir de o çekilsin onuda görelim dedi.

bende ne deseler tamam diorum

heee anladım arkaşadım yanı bı dr un tedavısı altında olunamıyo dımı
ama yapılcak herşeyın hazırda olması ıyı olmuş hem zman kaybıda olmaz demk ocakta gıdıyosun cnm gebe kalmadan degılmı neler yapıcak cnm gebe kalmadan

evet doktor seçilmiyor..eger sabah erken oraya gidip istedigin doktora yazılabiliorsan onu bilmiorumda netten poliklinik1 ya da 2 diye seçiyorsun kim oldugunu görmeden..

evet ocakta bir gideyim belki hamilelk öncesi görmesi daha iyi olur.
belki farklı bir ilaç bir uygulama yapar
bu rahmagzı yetmezliginde 3 düşügünden sonraki olanlarda hamilelk önceside ölçüm yapılıp gerekıosa hamile kalmadan dikişi yapıormuş.bende diyecegm hocam bir acı daha yaşamadan ne gerekse bizim elmizden ne gelıorsa yapalım.

ama ölçümlerim iyi çıkarsa hamileligi beklıces mecbur

ahh ahh daha çok işim var be songülüm..

olsun cnm ya b acı daha yaşamaamk ıcın herşeye deger ee calışmalr marttamı başlıyo
acaba en sağlıklısı hangısı gebeykenmı gebe kalmadanm dıkış atılması yengeme dıkış atılmamış ama hep yatmış 9 ay

evet martta baslıor...belki yine nisanda hamile kalırım..
hala son adet tarihim 9nisan biliormusun?

bugün bile söledim..unutamıyacagım bir tarih

eger hamilelk öncesi rahimagzı ölçümü normalin altındaysa ve 2den fazla kayıp varsa hamilelk önceside atıyormus Arda Bey dikişi..
ama bazı hastlara hamile kalınca gel diyormus ona göre kısalma varsa dikiş yapıyormus.

hatta ölçüöleri 12.haftaya kadar kısalma olmayanları ve iyi durumda olanları dikmeden yengene yapıldıgı gbi sürekli yatış veriyormuş.yani bunda da kişiden kişiye değişiyormuş..

anladım canım en hayırlısı hagısıyse o olsun ya
dr ışın de uzman ona guvenmekten başka yapılcak bışey yok ay ınşalla yıne nısanda gebe kalırsın ya

canım yaa cidden yaşadığın kayıp çok büyük aynı acıyı yaşamamak için ben hamile kalmadan dikiş atılmasını istemen nasıl olur acaba hem bu kan pıhtılaşmasıda yenimi çıktı
veysel neden böyle bişey demedi hiç.
rabbim hakkında hayırlısını versin işallah
bi rahim filmi kaldı zaten çekilmediğin oda olsun en azından artık aklın rahat olur

canım allh yardımcın olsun güzelim..umuttepe çok zor ya..test olarak çok iyi ama yok işte doktor olyı çok tuaf hepsi öğrenci uzmn değiller..ultrason çeken bi gün doktor bi gün ultrasoncu..
kistlerin baya büyüm ya 53 mm demek 5.3 cm demek canım yaaa..valla testtlerini yaptır önüne bak artık..ben kadın doğumun önnden dahi gçemek istemyorum artık
hoşgeldin canım benim..1 sene az bir zamn..23 gün uzaması uzun bir zaman..adet düzensizliği hep mi var yoksa bu aymı oldu canım
canım doğru diyosunda o içine düşmeden (bebek olmadan )her şey zor oluyor zamn geçmiyor gibi geliyor yani dicem oki sen ne desen boş..dua etmenizden başka bişe istemem sizlerden canım benim
canım onlardaki pko bende de var.onların hastalığı bende de var ondan canım

evet ben isticem en iyisi en güvenlisi olsun illa 3 kez kayıptan sonramı yapılacak..kafamı 3 keremi taşa vuracaım..
Arda bey bu hastalıkta Türkiyenin 1 numarası..eminim gerekeni yapacak..

bu kan pıhtılaşması sanırım yeni çıktı çnkü benm bebegm 23 haftaya kadar böle bir sorunala karsılasılmadı..Veysel de hiç lafını etmedi,sana yapılmısmıydı pıhtılaşma testi?

evet hakkımda hayırlısı olsun canım,Allah ım kimseye acıların bölesini vermesin..
inan yaşlandım,kalbim hala acıyor..eşim de bende toparlanamadık daha..

ay son cümlene güldüm..bir rahşm filmi kaldı deyişine..
inşallah son olur bu..basıma daha baska işler gelmez..

sen çekildinmi o filmi?

valla kan pıhtılaşma testi yapıldımı bilmiyom ki:44: başlarda kan verdim büssürü şeye bakıldı arada oda kaynadımı yoksa onu yapmadımı bilmiyom :44:
benim film çekilmedi. hatırlamıyormusun doktor bana adet olunca gel rahim filmi çekicez bide sizi tüp bebek merkezine yönlendircem demişti bende sinir olup o doktoru bırakmıştım zaten ertesi ayda hamile kalmıştım.ohhhhhhh canıma deysin iyikide bırakmışım onu onun aklına uysaydım belkide hala tüp bebekle uğraşıyo olacaktım boşu boşuna
şi,mdi benim anlamadığım bu arda o 2 tane polıklınık olan yerdemı nasıl her seferinde tutturacaksın aynı doktoru randevu alırken doktor adı yazmıyormuşya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…