canım allh yardımcın olsun güzelim..umuttepe çok zor ya..test olarak çok iyi ama yok işte doktor olyı çok tuaf hepsi öğrenci uzmn değiller..ultrason çeken bi gün doktor bi gün ultrasoncu..
kistlerin baya büyüm ya 53 mm demek 5.3 cm demek canım yaaa..valla testtlerini yaptır önüne bak artık..ben kadın doğumun önnden dahi gçemek istemyorum artık
valla kan pıhtılaşma testi yapıldımı bilmiyom ki:44: başlarda kan verdim büssürü şeye bakıldı arada oda kaynadımı yoksa onu yapmadımı bilmiyom :44:
benim film çekilmedi. hatırlamıyormusun doktor bana adet olunca gel rahim filmi çekicez bide sizi tüp bebek merkezine yönlendircem demişti bende sinir olup o doktoru bırakmıştım zaten ertesi ayda hamile kalmıştım.ohhhhhhh canıma deysin iyikide bırakmışım onu onun aklına uysaydım belkide hala tüp bebekle uğraşıyo olacaktım boşu boşuna
şi,mdi benim anlamadığım bu arda o 2 tane polıklınık olan yerdemı nasıl her seferinde tutturacaksın aynı doktoru randevu alırken doktor adı yazmıyormuşya:44:
Sen cıdden unutmuşsun benımle ılgılı seylerı:yok canım yapmıyorlar sanmıyorum..3düşükten önce yapan yok gbi birsey anladgm kadaryla..
aaa hiç hatırlamıorum kafam öle güzel ki bişeleri unutayım derken hepsini birden unuttum sanırım..
demek tüp bebekten kaçtın ha valla bravo sana 4yıldan fazla bekledin ama yine de gitmedin..
Allah yardım etmiş sana canım..
canım sanırım aynı dr.u tutturmak diye birsey yok 3ü ortaklaşa çalısıyor,bi durum olunca dosyayı digerlerine de gösterıodu kadınlar bugün onu farkettim ben..
zaten orda devamlı gitmem die düsünüorum tüm tetkıklerim bir yapılsın toplar bir hocaya götürürüm..
elif ben neden bu rahimfilminden bukadar korkuyorumya:18::18:
normaldogum bile yapmış kadınım ama bu filmden duyduklarım yüzünden korktum:18:
Sen cıdden unutmuşsun benımle ılgılı seylerı:
Ben 4 yıllık evlıyım ama ılk 2 yıl full korunduk 2 yıldan sonra korunmayı bırakınca o ay hamıle kaldım sonrasında kalbı durdu içimde çürüdü derken kürtaj oldum sonrasında zaten 1 yıl tedavıbgordum adet düzensizliğinden bu süre zarfında hamile kalmam yine yasaktı tekrar korunmayı bıraktığımın 7. Ayında hamile kaldım benım doktora kızmamın nedeni hamıle kaldıgımı bılıyordu bebek için sadece 2 ay gittim yumurta takıbıne fılna hemen tüp bebeğe göndermesine kızdım ayyyyy topiğe yeni gelmiş gibi hayat hikayemi anlattım
yaa devlet hastanesı sanırım en azından maddı acıdan rahat olursun sonrada dediğin gibi bi uzmana gösterirsin daha iyi olur aslında herseferinde aynı doktora denk gelsen uzmana bile gerek yok ama oda çok zor.
Nedense acemıler daha ilgili oluyorlar yaşını başını almış doktorlar bıktıkları için sanırım baştan sağma bakıyorlar acemıler hiç bişeyi gözden kaçırmak istemiyorlar
Bıde cıdden sen neden bu kadar rahim filminden korkuyorsunkı. Dediğin gibi doğum yapmış ınsansın ondan daha kötü olamazya ben o aralar araştırmıştım rahim filmini sadece ilacı içine saldıkları zaman yanıyormuş okadar zaten saatler sürecek halı yokya
slm kızlar nasılsınz ben cok kötüyüm annelıyım bitti dun kan tahlili yaptım sonuç 50 liymiş gebelık var dedi ama gene cumartesi kan istedi ama bu aşkam cok kanamam geldi kesin düştü moralım sıfır anladımki ben hiçbi zaman anne olamıycam
offfff çok üzüldüm şok oldum inanki..neden böle luyor
sana ne desem nası teselli etsem bilemıorum..
deme öle..ben hiç bir zaman anne olamıcam da ne demek(
Deme canım yaaa ama allahtan ümit kesilmez belli de olmaz sen yıne çok ümitlenmemekle beraber ümidini uitirme pazartesi yine kan ver bakalım ne çıkacak cidden çok üzüldüm yaaaaslm kızlar nasılsınz ben cok kötüyüm annelıyım bitti dun kan tahlili yaptım sonuç 50 liymiş gebelık var dedi ama gene cumartesi kan istedi ama bu aşkam cok kanamam geldi kesin düştü moralım sıfır anladımki ben hiçbi zaman anne olamıycam
Amannn bazı insanlar kan görüncede bayılıyoay canım vallahi kızma bana..inan aklımda birsey kalmadı..
zaten sağsalim bir doğurursam sonrada zihin açıklığı için bir dr şart bana
sana da tüm bilgilerini hatırlatmış oldum bölece..iyi yönünden baktım:)
evet gençler ama çok araştırmacılar ufacık bi sorunda hemen diger odadaki dr.u çagırıolar falan..
vallahi benim ne kadarlk doktorum ble bukadar arastrmadı..hevesli bunlar:)
haklısın kız ilacı verecekler ama peki o filmden sonra bayılanlar ne oluyor:26:
5senedir hep tedavi gördüm 4defa tüpbebek yaptım kolay degil artık dayanacak gücüm kalmadı asla allha isyan etmedım ama artık neyseya
ianan sennle sabaha kadar aglayabilirim yeniden içimden bişeler koptu
bizim sınavımız bu be demet im..
belkide tutacak geri artmazmıymış acaba..kanama için birsey dedimi doktorun?
ama pes etmek yok gücüm bitti demek yok istedigiimiz sey için hep savaşacagız..
5senedir hep tedavi gördüm 4defa tüpbebek yaptım kolay degil artık dayanacak gücüm kalmadı asla allha isyan etmedım ama artık neyseya
ya ne yazacagımı bılemedım cnm ya bılıyorum ne desek sana boş gelıcek ama
bak bı yakınımda almanyadan gelıp turkıyede tup bebek yaptırdı ve sonuc senınkı gıbı pozııtıftı ama sonu malesef senın gıbı oldu yıkıldı adetta göz yası dınmedı ama bı daha kı ay kendınden gebe kaldı bıde ustune doğumdan bıkaç ay sonra yıne gebe kaldı Allahtan umıt kesılmez cnm bak neler oluyo
dogru ama işte olmuyo aglamaktan başka bişey gelmiyo elimden neyse cıkıyorum aeolun
sende Allah a emanet olcanım..
eşinide üzme yanında aglayarak..birbirinze sarılın yaralarınızı sarın inşallah..
gel buraya herzaman ver haberlerini
evet canım düşünüyordum gecen ay gitmem gerekiyor du aama gitmedim bu ay nasip oldu herseyin hayırlısı bakalım
canım benim cok saol iyi dileklerin içinn ilaçları içiyorum bakalım incir falan yiyorum ne olacak merak ve heyecan için deyim çok ümitliyim mutluyum insALLAH hayal kırıklı yasamm toparlanmm çok zor olur sonra
ALLAHIM herseyin hayırlısını nasip etsin isteyen herkese nasip etsin bu hasret özlemm içimii yakıyor artıkk
sabrini da veriyor rabbim çok şükür
su ev işi bile beni çok rahatlattıı inşALLAH evim bize sans getirir bebemi getirr
tatlim beni yazmadiiiiiiiinnn ama olsun sen hamissin sana darilamam kigerçekten canlarım ya bu ay nekadar üzülücek olaylar la karşılaştık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..... kışın kasvetimi çöktü üzerimize nedir .... geçer inş... belki bu ayın sonunda yada öbür ayın başında yeni hamiş hblrerimiz gelir... sedef ve berrin güzel hbrler verir .... nilimin doğumu kapıda hayırlısıyla kurtulurda inş evlatcını songül gibi hayırlısyla alır kucağına peşindende erva geliyo zaten peşpeşe geliyo yeğenler maşallah maşalah.... ayy songül arasın fotolarını gördüm kırkbinkere maşalhh.... knt yoktu msj atamadım akşam eşimden ararım diye düşünüyodum sonra vazgeçtimm... inş denk geliriz bu akşamda konuşuruz... neslihanımlada görüşemiyoruz hiç inş iyidir .... seydacımında canı sıkılmış bu aralar gönlü feraha ersin tez vakitte muradıyla birlikte inş ...bak burda yağmur yağıyo edilen dualr kabul olurmuş inş Rabbim benimkinide kabul eder bu güzel günde.... gülün tuhfenin bebişleri maşallah gelişimler iyi gidiyo gördüğüm kadarıyla sizdede bi sıkıntı yoktur inş hayırlısıyla bzde kucağımıza alabilirz inş sorunsuz bi şekilde.....sevigiyde görüyorum arada maşallah elifin takvimini görünce ilk hbr verdiği günler aklımda daha.... doğduğu günüde görürüz inş... meryemimde dönmüş aramıza yazdıklarını görünce herdefasında geçmişe gidip gidip geliyorum....Rabbim sabır versin .... dayanabilme gücü versin inş... dahası böcüğüm sinemcim sizler nasılsınız sinemi epeydir görmedim kocişi yanında galiba....fana da baya kızacağım sözler yazmış canım kardeşim dualarımız hep seninle Rabbim en kısa zamnda sanada vericek niye öyle en son ben anne olcam falan diyosun...yok hep umutlu olucaz tamm:)inş başka ismini yazmadığım yoktur varsada darılmayın nolur.... ben bu akşam gidiyorum drye korkumu heycan mı garp bi his ver bu gün içinde saat geçmek bilmiyo... hayırlı hbrler alırım inş dua etmeyi unutmayın bana olur mu hepinizi çok çok öpüyorum ii bakın kendinize.....
kızlar ben geldim.... songülcüm knt yok ya sana msj atamıyorum düşünceli arkadaşım benim beni düşünüp sorduğun için çok teşekkür ederim..... inş topiğe girersinde görürsün yazımı:) şükür içim biraz daha rahat geldim kanama alanı küçük ama oluduğu gibi duruyo hatta rahim ağzına biraz daha yaklaşmış dr lekelenme olabilir dedi istirahat ve bol bol sıvı tüket dedi.... çok fazla panik yapıcak bi durum yokmuş şimdilik ama benim aynı konudan daha önce canım yandığı için birhayli tedirginim ... inş Rabbim bi sıkıntı daha yaşatmaz... ama maşallah bebeğim çok iyi kıpır kıpırdı daha bi büyümüş elleri kolları ....hayrlısıyla tamamına erip sağlıklı bi şekilde kucağımada alırım inş... darısı ve hayırlı tüm isteyipte bekleyenlere inşşş.... şimdilik bende durum bu dualarını esirgemeyin bizden ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?