tatlim beni yazmadiiiiiiiinnn ama olsun sen hamissin sana darilamam ki
canim kotu biseyin olmamasina cookk sevindim INSALLAH RABBIM sonuna kadar korur bebegini de senide AMINNN
ayy kuzum unutmak diilde o an hatrlayamadım demek kusuruma bakma kuzum nasılsın iyi misin bek bu vesileyle konuşmuş olduk işteinş korur dilberim ya şimdilik dua edip beklyorum rabbim neyi nasip ederse o artık sen ne yaptın beklemede misin aşılama falan düşün müyomusun?
gerçekten canlarım ya bu ay nekadar üzülücek olaylar la karşılaştık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..... kışın kasvetimi çöktü üzerimize nedir .... geçer inş... belki bu ayın sonunda yada öbür ayın başında yeni hamiş hblrerimiz gelir... sedef ve berrin güzel hbrler verir .... nilimin doğumu kapıda hayırlısıyla kurtulurda inş evlatcını songül gibi hayırlısyla alır kucağına peşindende erva geliyo zaten peşpeşe geliyo yeğenler maşallah maşalah.... ayy songül arasın fotolarını gördüm kırkbinkere maşalhh.... knt yoktu msj atamadım akşam eşimden ararım diye düşünüyodum sonra vazgeçtimm... inş denk geliriz bu akşamda konuşuruz... neslihanımlada görüşemiyoruz hiç inş iyidir .... seydacımında canı sıkılmış bu aralar gönlü feraha ersin tez vakitte muradıyla birlikte inş ...bak burda yağmur yağıyo edilen dualr kabul olurmuş inş Rabbim benimkinide kabul eder bu güzel günde.... gülün tuhfenin bebişleri maşallah gelişimler iyi gidiyo gördüğüm kadarıyla sizdede bi sıkıntı yoktur inş hayırlısıyla bzde kucağımıza alabilirz inş sorunsuz bi şekilde.....sevigiyde görüyorum arada maşallah elifin takvimini görünce ilk hbr verdiği günler aklımda daha.... doğduğu günüde görürüz inş... meryemimde dönmüş aramıza yazdıklarını görünce herdefasında geçmişe gidip gidip geliyorum....Rabbim sabır versin .... dayanabilme gücü versin inş... dahası böcüğüm sinemcim sizler nasılsınız sinemi epeydir görmedim kocişi yanında galiba....fana da baya kızacağım sözler yazmış canım kardeşim dualarımız hep seninle Rabbim en kısa zamnda sanada vericek niye öyle en son ben anne olcam falan diyosun...yok hep umutlu olucaz tamm:)inş başka ismini yazmadığım yoktur varsada darılmayın nolur.... ben bu akşam gidiyorum drye korkumu heycan mı garp bi his ver bu gün içinde saat geçmek bilmiyo... hayırlı hbrler alırım inş dua etmeyi unutmayın bana olur mu hepinizi çok çok öpüyorum ii bakın kendinize.....
canim ne kusuru )) evet canim asilam dusunuyorum ama drum daha 2 ay falan bekleyelim dedi esimin degerlerini biraz daha iyilesmesi icin ama ben kafama koydum onumuzde ay dra israr edicem yapsin diye ama bi yandan da ya tutmazsa diye dusunuyorum cookk uzulurum acaba beklesemmi ki bilemiyorum
inş kuzum inş aydınlıklar öncesi son bunalımlarımızdırcanım benim ne gzl yazmışsın öyle..bu ara herkeste bi sıkıntı bi umutsuzluk var inş allahım bebeklerimize kavuşturur bizi.
kızlar ben geldim.... songülcüm knt yok ya sana msj atamıyorum düşünceli arkadaşım benim beni düşünüp sorduğun için çok teşekkür ederim..... inş topiğe girersinde görürsün yazımı:) şükür içim biraz daha rahat geldim kanama alanı küçük ama oluduğu gibi duruyo hatta rahim ağzına biraz daha yaklaşmış dr lekelenme olabilir dedi istirahat ve bol bol sıvı tüket dedi.... çok fazla panik yapıcak bi durum yokmuş şimdilik ama benim aynı konudan daha önce canım yandığı için birhayli tedirginim ... inş Rabbim bi sıkıntı daha yaşatmaz... ama maşallah bebeğim çok iyi kıpır kıpırdı daha bi büyümüş elleri kolları ....hayrlısıyla tamamına erip sağlıklı bi şekilde kucağımada alırım inş... darısı ve hayırlı tüm isteyipte bekleyenlere inşşş.... şimdilik bende durum bu dualarını esirgemeyin bizden ....
Kizlar INSALLAH ikinizde bu ay hayirli bebekli haberler verirsiniz asilama dusundugum icin beni cookk umitlendirirsiniz Lamis gibi
canım dr sonuçta çok uzun bi zamn vermemiş senin dediğin zamndan bir ay fazla ben dr dinle derim çünki eşinin değerleride önemli şansın artması için aksi bi durumda ki inş olmaz keşke bekleseydik demssin bir aydaha fazladan sonu güzel olsunda :)
ayy ekranım dondu ya ne girebildim ne çıkabildim .... kapatıp açtım artık ama dilber gitmiş... bende çok bekledim kuzum ama sabır ve dua şükürler olsun Rabbim yine nasip etti inş sizinkilerde yakındır canım .... peki bu ay içinde olucak mı aşılama ilaç vs kullanıyomusun ?ooh ne gzl görmüşsün meleğini cennetini dünyanı...bende hep o anı hayal ediyorum kocam yanımda bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeyi..
sedefe cvp yazıyodum yazana kadar oda gitmiş.... ah kuzum seninkiler iyi 2.ye gebeler benimle evlenenler 3. hamile ben ne yapayım .... bazen dertleniyorum kızım yaşasaydı ocakta yaşına giricekti... nasip değilmiş olmadı.. şimdi şükürler olsun 2. evladım için gün sayıyorum...inş Rabbim emanetinin acısıyla tekrar sınamaz bizi Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş...Canimm INSALLAH sonu guzel olsunda ben beklerim ama cokk uzuluyorum ya benden sonra evlenenler 2.ye hamile ben bebek gordukce icim bi tuhaf oluyor hamile gordukce gozlerim doluyor ama hep icimden dua ediyorum onlar icin ALLAHA belki onlarda benim kadar bebek ozlemi cekmisler diye
ayy ekranım dondu ya ne girebildim ne çıkabildim .... kapatıp açtım artık ama dilber gitmiş... bende çok bekledim kuzum ama sabır ve dua şükürler olsun Rabbim yine nasip etti inş sizinkilerde yakındır canım .... peki bu ay içinde olucak mı aşılama ilaç vs kullanıyomusun ?
slm fanaa.. nasilsin ne var ne yok?
Sagol Canim ben iyim. sagligim da cok sükür iyi. bi kac hafta önce nezle olmustum, sonra idrar yolu enfekti..
simdi hepsi gecti cok sükür.. bu arada sizlere iyi bi haberim var:
ben hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?