Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kizlar INSALLAH ikinizde bu ay hayirli bebekli haberler verirsiniz asilama dusundugum icin beni cookk umitlendirirsiniz Lamis gibi

Son düzenleme:
tatlim beni yazmadiiiiiiiinnn ama olsun sen hamissin sana darilamam ki

canim kotu biseyin olmamasina cookk sevindim INSALLAH RABBIM sonuna kadar korur bebegini de senide AMINNN

ayy kuzum unutmak diilde o an hatrlayamadım demek kusuruma bakma kuzum nasılsın iyi misin bek bu vesileyle konuşmuş olduk işte inş korur dilberim ya şimdilik dua edip beklyorum rabbim neyi nasip ederse o artık sen ne yaptın beklemede misin aşılama falan düşün müyomusun?

canim ne kusuru )) evet canim asilama dusunuyorum ama drum daha 2 ay falan bekleyelim dedi esimin degerlerinin biraz daha iyilesmesi icin ama ben kafama koydum onumuzdeki ay dra israr edicem yapsin diye ama bi yandan da ya tutmazsa diye dusunuyorum cookk uzulurum acaba beklesemmi ki bilemiyorum

Son düzenleme:

canım benim ne gzl yazmışsın öyle..bu ara herkeste bi sıkıntı bi umutsuzluk var inş allahım bebeklerimize kavuşturur bizi.

canım dr sonuçta çok uzun bi zamn vermemiş senin dediğin zamndan bir ay fazla ben dr dinle derim çünki eşinin değerleride önemli şansın artması için aksi bi durumda ki inş olmaz keşke bekleseydik demssin bir aydaha fazladan sonu güzel olsunda :)

ooh ne gzl görmüşsün meleğini cennetini dünyanı...bende hep o anı hayal ediyorum kocam yanımda bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeyi..

Canimm INSALLAH sonu guzel olsunda ben beklerim ama cokk uzuluyorum ya benden sonra evlenenler 2.ye hamile ben bebek gordukce icim bi tuhaf oluyor hamile gordukce gozlerim doluyor ama hep icimden dua ediyorum onlar icin ALLAHA belki onlarda benim kadar bebek ozlemi cekmisler diye

ooh ne gzl görmüşsün meleğini cennetini dünyanı...bende hep o anı hayal ediyorum kocam yanımda bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeyi..
ayy ekranım dondu ya ne girebildim ne çıkabildim .... kapatıp açtım artık ama dilber gitmiş... bende çok bekledim kuzum ama sabır ve dua şükürler olsun Rabbim yine nasip etti inş sizinkilerde yakındır canım .... peki bu ay içinde olucak mı aşılama ilaç vs kullanıyomusun ?

sedefe cvp yazıyodum yazana kadar oda gitmiş.... ah kuzum seninkiler iyi 2.ye gebeler benimle evlenenler 3. hamile ben ne yapayım .... bazen dertleniyorum kızım yaşasaydı ocakta yaşına giricekti... nasip değilmiş olmadı.. şimdi şükürler olsun 2. evladım için gün sayıyorum...inş Rabbim emanetinin acısıyla tekrar sınamaz bizi Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş...

ewet canım klomen kullanıyorum...bakalım sonuç ne olacak...salı günü kontrole gitcem

Ya bana cvb yazan arkadaşlara tşk ederim Canlarım benim hamdolsun klötü değilim ben umutsuz hiç değilim Benim burdaki gebeliklere şahit olmam bile benim umutlanmama yeter Evet bazen en dibe vuruyorum ama bu isyandan ümitsizlikten değil Benim aceleci ve sabırsız olmamdan Bazen (ne bazeni ya resmen nerdeyse hergün) hamile bayanları görüyorum yolda dua ediyorum onlara ve bebeklerine Bizim umutlu ve faydalı bir nesle ihtiyacımız var çünkü:) Ayy belli mi olur belki o göbekteki bebeklerde bana dua ediyorlardır

Sagol Canim ben iyim. sagligim da cok sükür iyi. bi kac hafta önce nezle olmustum, sonra idrar yolu enfekti..
simdi hepsi gecti cok sükür.. bu arada sizlere iyi bi haberim var:

ben hamileyim :)

Sagol Canim ben iyim. sagligim da cok sükür iyi. bi kac hafta önce nezle olmustum, sonra idrar yolu enfekti..
simdi hepsi gecti cok sükür.. bu arada sizlere iyi bi haberim var:

ben hamileyim :)

gercekten mi subhanallah ya maşallah ne kadarlık hamilesin niye şimdi söylüyosun kız Eee anlat ne oldu nasıl öğrendin anlat Hayırlı olsun canım benim Rabbim hayırlı kılsın

ya daha cok cok yeni
dün test yaptim. adetim henüz 5 gün gecikti
cokta fazla sevinemiyorum. bi yil önce düsük yapmistim ondan korku var simdi
yarin doktordan randevu alacam artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…