ya daha cok cok yeni
dün test yaptim. adetim henüz 5 gün gecikti
cokta fazla sevinemiyorum. bi yil önce düsük yapmistim ondan korku var simdi
yarin doktordan randevu alacam artik..
Sagoll canim benim. Darisi senin basin. Rabbim seninde güzel haberlerini almayi nasib etsin.
Hepiniz icin dua edecem. Ben cok dua ettim. her namazdan sonra.. hic ihmal etmedim.
sizde ihmal etmeyiin.
Sagoll canim benim. Darisi senin basin. Rabbim seninde güzel haberlerini almayi nasib etsin.
Hepiniz icin dua edecem. Ben cok dua ettim. her namazdan sonra.. hic ihmal etmedim.
sizde ihmal etmeyiin.
günaydın şekerler nasısınız..bak kardeşimiz hamileymiş o da bu kervana katıldı e darısı bize artık
günaydın şekerler nasısınız..
yok tatlım 8 de uyandım karnım acıktı 9 a kadar debelendim dayanamadım kalktım artık..biraz grip gibiyimm..ilçaları içtim yine uyku bastırdı :)) öyle gecio zaman pzrtesi dr a gidicektik çarşambaya ertelendi haber veriym dedim canım..günaydın şeker yeni mi uyandın kız yiğenimizide kendin gibi uykucu yapacan
yok tatlım 8 de uyandım karnım acıktı 9 a kadar debelendim dayanamadım kalktım artık..biraz grip gibiyimm..ilçaları içtim yine uyku bastırdı :)) öyle gecio zaman pzrtesi dr a gidicektik çarşambaya ertelendi haber veriym dedim canım..
canım eşimin iş yerinden izin vermemişler işler yoğun die çarşambaya izin vermişler..İNŞALLAH canım çayda içmiourm sürekli ıhlamur içiyorum ilaç yasak zaten idare ediyorum işte karnım çıkmadı daha canım cıkınca koyarım çarşamba kısmetse 4. aya adım atcaz yavaş yavaş büyür heralde artık..dikkat et gülüm gribi çabuk atlatırsın inşallah hayırdır dr aniye bebeğimi görücen kız karnın çıktı mı biraz Ayy fotosunu çekte gönder diycektim
canımm hayırlısı olsun RABBİM kucağına almayıda nasib eder İNŞALLAHSagol Canim ben iyim. sagligim da cok sükür iyi. bi kac hafta önce nezle olmustum, sonra idrar yolu enfekti..
simdi hepsi gecti cok sükür.. bu arada sizlere iyi bi haberim var:
ben hamileyim :)
canım eşimin iş yerinden izin vermemişler işler yoğun die çarşambaya izin vermişler..İNŞALLAH canım çayda içmiourm sürekli ıhlamur içiyorum ilaç yasak zaten idare ediyorum işte karnım çıkmadı daha canım cıkınca koyarım çarşamba kısmetse 4. aya adım atcaz yavaş yavaş büyür heralde artık..
İNŞALLAH tatlımm benim cıkmam lazım şeker öpüyorum seni ALLAH a emanet ol..çıkar çıkar daha Rabbim şifa versin gülüm Sağlıklı olun ikinizde:)
İNŞALLAH tatlımm benim cıkmam lazım şeker öpüyorum seni ALLAH a emanet ol..
canımm hayırlısı olsun RABBİM kucağına almayıda nasib eder İNŞALLAH
Ayyyy topiğe girer girmez böyle bi haberle karşılaşınca nasıl. Mutlu oldum anlatamam. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin işallah.Sagol Canim ben iyim. sagligim da cok sükür iyi. bi kac hafta önce nezle olmustum, sonra idrar yolu enfekti..
simdi hepsi gecti cok sükür.. bu arada sizlere iyi bi haberim var:
ben hamileyim :)
Ayyyy topiğe girer girmez böyle bi haberle karşılaşınca nasıl. Mutlu oldum anlatamam. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin işallah.
Sagol Canim benim. Amin insallah, isteyen herkese versin Rabbim.. burda hamile kalmak isteyen herkes icin dua edecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?