ya daha cok cok yeni
dün test yaptim. adetim henüz 5 gün gecikti
cokta fazla sevinemiyorum. bi yil önce düsük yapmistim ondan korku var simdi
yarin doktordan randevu alacam artik..
Kızlar.. Biliyorsunuz yarın sezeryanla doğum yapacağım..Saat 08:30 'da...
Hepinizden dua istiyorum.. Ve haklarınızı helal edin.. Hepinizi seviyorum...
Sagol Canim benim. Amin insallah, isteyen herkese versin Rabbim.. burda hamile kalmak isteyen herkes icin dua edecem..
ayy nill bak kıskandım şimdi seni yaa,,ne güzel kavuşcan inşallah oğluna yarın,sağsağlim haberlerinizi beklicem..
cnm beım sakın kötu duşunme
bak benım ıkıncıde sağlıcakla gectı
Ayfer, hayırlı uğurlu olsun.. Sende muradına erdin inşaAllah.. Darısı buradaki diğer arkadaşlarımıza olsun, sende sağlıkla kucağına al şaAllah...
Ayy yok yok kıskanma beni yaa.. Benim daha sabrım kalmadı nilü.. biliyorsun, ekstra çok şeyler yaşadım.. Keşke herşey normal olsaydı da, 2 hafta daha bekleseydi.. Dualarını eksik etme, emi?
nil cim dualarımız hep seninle inş sağ salim kavurşunsun evlatçına .... hayırlısıyla geçer ameliyetın hemen toparlanırsın kuzum inş inş.....Rabbim korusun siziiiKızlar.. Biliyorsunuz yarın sezeryanla doğum yapacağım..Saat 08:30 'da...
Hepinizden dua istiyorum.. Ve haklarınızı helal edin.. Hepinizi seviyorum...
nil cim dualarımız hep seninle inş sağ salim kavurşunsun evlatçına .... hayırlısıyla geçer ameliyetın hemen toparlanırsın kuzum inş inş.....Rabbim korusun siziii
ayyyy ayfer hamileymişşş Allahım nasıl sevindim hadi gözümüz aydın olsun canım sonuna kadar böyle sevinçli geçsin inşş.....sağ salim geçsin gebeliğin......
songül sen nasılsın kuzum dün msj atamadım ya kusuruma bakma topiğe girersin diye buraya yazdım ama akşam girmedin galiba... aras nasıll nasıl geçiyo günler....
evet cnm benım ya sukur yolundaymış herşey
cnm aras bey ıyı bugun gezmelerdeydık akraba gunune gıttık geldık ıyı geldı valla ınsan yuzu görmek
ayfer anlatsana bıraz nasıl ögendınn nasıl oldu eşin ne yaptı
aralıkta 1 sen olucak duşuk oldugu
oh maşallah keyiflerin yerinde olmasına sevindim ne zamndır aklımdasınız ama knt yok diye eşimden arıcaktım belki senin eşin kızar falan diyede arayamadım :) biz şimdilik iyiyiz canım dr lekelenme olabilir dinlen yorma kendini dedi iğne jel kullanıyorum zaten bunları kullanıcaktım ama 2 hafta rken başlamış olduk... bakalım hayırlısıyla atlatırız inş bu sıkıntılı günleri....bide bişiy diycem ya bizim burda bi hoca var baya bilgili biri bide öyle devlet izinli falan hani gizli kapaklı biri değil....annemde bi dua yazdırmak için bana gitmiş koruma duası gibi bişiy yazdırkcaktı lakin hoca sübyan var demiş hemde baya sıkıntıda kızın demiş cidden o dönemler baya zordu... bi muska yazmış taksın bunu demiş eğer durumu kötüleşirse gelsin başka bişiy yazayım demiş bu nedir hiç bilgin var mı netten baktım ben biraz ama .... yani ilerde ne olacağını bi Allah bilir bitek onun gücü yeter herşeye dimi.....
ya dediğin gibi benim aklım şurda karıştı hani inanamak diil nihayetinde Rabbimin meleklerne kitaplarına iman etmek imanın şartlarından lakin bazım okuduğum yerlerde bebeğin düşmesine yada ölemesine o sebep oluyomuş bu konudada aklıma Rabbimden başka kimsenin can alıp vermeyeceği geliyo....Rabbim gücümüzün yetemeyeceği şeylerle imtihan etmesin bizi inş.... şimdi takıyorum muskayı ama yanlışmı doğrumu bilemiyorum dua etmekten başak ne yapabilirm ki.....ya cnm benım bılmıyorum böle şeylere ınanmak lazımmı degılmı ama benım yengem 3 kayıptan sonra onu yaptırdı ve ardından 2 sağlıklı gebelıgı oldu 3 arkadaşım desen onlarda öle dedı hoca ve bıdaha kayıp yaşamadılar hanı ben yaşanmışlıgı anlatıyorum cnm ama hanı yanlış şeyler söyleyıp gunaha gırmakta ıstemem ama cevremde 4 kışı örnek var
cnm ıstedıgınde arayabılırsın eşim alıştı kk arkadaşlarıma
netten baktım ama her kafadan bi ses çıkıyo inanlar olduğu gibi inanmayandaçok dini bi açıklama bulamadım yaşayanlar var evet birebir anlatıyolar.... şimdilik takıyorum inş faydasını görürüm bol bolda dua ediyorum Rabbim korur inş....lamiacım...
sübyanı istersen araştır
ama benden tavsiye o muskayı kesinlikle takmalısın...
netten baktım ama her kafadan bi ses çıkıyo inanlar olduğu gibi inanmayandaçok dini bi açıklama bulamadım yaşayanlar var evet birebir anlatıyolar.... şimdilik takıyorum inş faydasını görürüm bol bolda dua ediyorum Rabbim korur inş....
ayy çok saol canım bana yardımcı oldun Rabbimde sana yardım etsin inş....tmm takıyım dua ediym sende unutma beni dualarında olur mu .....canım on dakika dolmadan atılmıyo mesaj..
başka bişey yapılmıyo ben öyle biliyorum.
birde bebek doğduktan sonra kırkı çıkana kadar muskayı takmaya devam et
ayy çok saol canım bana yardımcı oldun Rabbimde sana yardım etsin inş....tmm takıyım dua ediym sende unutma beni dualarında olur mu .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?