Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoşgeldin kzum iyi diyelim iyi olalım :) tarih tekrarlıyo gibi bu aralar yatıştayım :) sen nasılsın çok sevindim bende seni gördüğüme

oflu cnm yazamadım hemen araqs baştan aşağı ışedı heryere onu soydum tamamen erkek bebk tehlıke haberın olsun

lamış arkadaşım doğunca bebışıne taktı muskayı ay meryemede kv sı yaptıralım demıştı dımı meryem

Sana zaten demistim adetim gecikti diye. dün sabah test yaptim ve iki cizgi cikti.
esim sogukkanlilikla karsiladi. oda fazla sevinemiyor, korkuyor. ama tabi icten ice cok sevindigini biliyorum
ayfer cok sevindim...hamileymişsin hayırlı olsun allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..

özelden yazdım canım bişeyler oku istersen

ayy keşke burdan yazsaydın arkadasım..
bende bişeler ögrenirdim...

benim erken dogumdan sonra kv de tutturdu birdahakinde subyan yaptıracagım sana diye..
biraz canım sıkılmıstı

lamış arkadaşım doğunca bebışıne taktı muskayı ay meryemede kv sı yaptıralım demıştı dımı meryem
evet doğduktan sonra gelin demiş bebek içinde yazıcakmış iyi korktum he tövbe yarabbim zaten ödleğim Allah korusun walla gücümüzün yetemeyeği şeylerden esirgesin bizleri evlatlarımızı

hoşgeldin kzum iyi diyelim iyi olalım :) tarih tekrarlıyo gibi bu aralar yatıştayım :) sen nasılsın çok sevindim bende seni gördüğüme
bende bildigin gibi kuzum..
hala düzeldim sayılmaz..

hayır sakın öle tekrarlıyormu falan die düşünme..
hep olumlu ol..senin en mutlu olman gereken zamanların..tadını çıkar..
yat dinlen işi evi hiçdüşünme sadece kendini ve bebegini düşün canımmmmmm

evet canım hemde 40ım çıkmadan daha yatarken söledi..
öle üzüldüm agladım ki..

benim rahimagzı yetmezligim var hastalıgım belli ne muskası dedim..
hala arada söylüyor,bende üzülüyorum

canım ben ilkinden önce gitmiştim hani niye olmuyo falan diye ozamn bana demiştiki senin ne drlik nede hocalık bi işin yok böğürtlen kökü kaynat iç demişti hakkat 2 ay sonra evladım geldi ama ne zorlıklar yaşadım biliyosun bunun içinde annem korumak için dua yazdırcaktı ama hoca böyle demiş anne ilkinde yoktu şimdi nerden çıktı diye sormuş ne zamn çıkacağı belli mi olur demiş şimdi takıyorum inş Rabbim şifayıda dermenıda verir..... ben dini bi açıklama bulamadığım için terdütte kalmıştım ama çok başına gelen var vardır bundada bi hikmet bakalım ....

cnm doğru dıyosun zamanlama kötu olmuş
ama benımyengem varya onada yapmışlar hanı bahsetmıştım ya ışte ona

Kızlar.. Biliyorsunuz yarın sezeryanla doğum yapacağım..Saat 08:30 'da...

Hepinizden dua istiyorum.. Ve haklarınızı helal edin.. Hepinizi seviyorum...

ah günün geldi demek..ne güzel hayırlı olsun..

tüm dualarım seninle Nil im..sen bana cok dua etmiştin biliyorum sende hakkını helal et..

aman neler konusuyoruz bunuda atlatacaksın inşallah..
hemen bebegimizin resmini görmek istiyoruz bak unutma bizi..

kendine çok dikkat et canım benm

hayırlısıyla atlatıcaksın bugünleride canım Rabbim yardım edicek sana merak etme ... geçen gittiğimizde dr küçük ama yine kanama alanı gördü içrde lekelenmen olabilir dedi iğne ve jel kullanıyorum şimdi aa yine başlarda durmaz diye korkuyorum.... sadece yatıyorum dua ediyorum ve bekliyorum haftalık gdiyorum kntrollere ama inan o hafta gelmiyo iyiyce paroya ya bağladık yani ilkinde bişiy olmucak diyosun bu kadar atlattık kabul edemiyosun ama başına gelip ikinci kez aynı şeyleri duyunca e işn ciddiyetinide bilince .... Rabbim korur inş ondan başka yardım edebilcek kimse yok ve ne yaparsam yapıyım biliyorum ki Rabbim ne yazmışsa o olacak dileğim iyi şeyler yazsın kaderimize.....

anladım kuzum..nerden ne çıkacagı belli olmuyor işte...
basımıza ne gelecegi belli mi..

tak canım koru kolla kendini..sanırım birdaha hamile kalırsam bende yaptıracagım
meryem napıyon bakım

iyiyim be canım ne olsun tüm gün temizlik yaptım..
canım cok sıkıldı..yine gün saydım hafta hesapladım
tüm gece bi taraftan bi tarafa dönerken bile aklımda dr.lar ilaçlar...

öle olunca kalktım sabah bir hırsla halıları topladım yıkamaya gönderdm
tüm evi süpürdüm sildim evi indirdim kaldırdım

yemekleri yaptım eşim gelecek die beklıodum aradı 8 de fb maçı varmış maç bitince gelirim dedi
anladım 10a kadar yalnızım..bende koştum geldim buraya

canım igneyi ne için kullanıyordun?düşük içinmi?
progestan alttan mı kullanıosun?

ben inan unutuyorum herseyi..demek haftalk gdıosun bu iyi ben 15te gdıordum..
evet işşin ciddiyeti belli..Allah ım korusun seni de bebeginide iyi yazılar yazsın insallah

ıyı yapmışsın cnm benım ya öle oyalayıcı şeyler bul kendıne ya bu korunma surecı bıtınce herşey daha guzel olcak bı umut olunc a herey degılıyo
valla cnm bende darlandıgımda buraya geliyorum bılıyon eşim yok ınan ıkı sohpet ıyı gelıyo bugunde akraba gunune gıttım ınsan yuzu görmek cok ıyı geldı

evet canım düşük için iğne tek başına yüzde kırk etkisi varmış jel de progestan evet allatan daha etkili diye ben öbüründe bu ialçları kullanıyodum ve nasip olursa iğne ye 32 haftaya kadar devam edilicekmiş.....bizde 15 güne çıkmıştık poblem yok diye ama bu riski görünce haftalığa düştü yine ..... hepimzin hakkında güzel yazılar versin Rabbim inş .... tez vakitte yine gebe kal hayırısıylada tek hatırlama ialçaları falan sağlıklı sıhatli olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…